Hazem
Favori Üye
Birşey yok adamda ya, sadece tedbir amaçlı 14 gün izole etmiş kendini. Ben Acun'u merak ediyorum paso oradan oraya gidip geliyor.
Birşey yok adamda ya, sadece tedbir amaçlı 14 gün izole etmiş kendini. Ben Acun'u merak ediyorum paso oradan oraya gidip geliyor.
Şu 65 yaş üstü indirim şeysine de ara verilse keşke.İSTANBUL'DA 24 SAAT ULAŞIMA ARA VERİLDİ!
Başkan İmamoğlu: "Bu hizmeti gece sektöründe çalışan emekçilerin yaşamını kolaylaştırmak ve İstanbul'un sosyal hayatına katkı sunmak için getirmiştik. Şimdi ise korunmamız lazım. Zaten hizmet sektörünün de durmasından yola çıkarak, cuma ve cumartesi akşamları uyguladığımız 7/24 ulaşım hizmetine, bugünden itibaren ara vereceğiz."
Şu 65 yaş üstü indirim şeysine de ara verilse keşke.
Görünmüyor tweet.
Bundan bahsediyordun sanırım, şaşırttı cidden.
5 gün önce Kılıçdaroğlu zaten bu talimatı vermişti. 😎SON DAKİKA!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 81 İlin Valiliği, Çevre ve Şehircilik Müdürlükleri ve Belediyelere gönderdiği "koronavirüs önlemleri" genelgesine göre, hiçbir gerekçeyle abonelere yönelik su kesintisi uygulamayacak.
Ayrıca, "81 ildeki Belediyelerce, koronavirüs önlemleri kapsamında geçici olarak faaliyetleri durdurulan iş yerlerine bu süre boyunca kira bedeli tahakkuk ettirilmeyecek."
Bundan bahsediyordun sanırım, şaşırttı cidden.
65 yaş ulaşım olayının yetkisi belediyelerde değil arkadaşlar, Çalışma ve Aile bakanlığının takdirinde.
Kuluçka dönemidir şimdilik Belki sonra pozitif cıkarEnder Saraç'ın test sonuçları negatif çıkmış, güzel haber... @Harunnn60 @Forumdash