🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Aziz Nesin zamanında nokta atışı yapmış. Fakat bence Türkiye için değil tüm insanlık için konuşmalıymış.

SON DAKİKA!

Fahrettin Koca: ''2-3 hafta virüsün yayılmasında en zirve nokta olabilir, herkes kendi OHAL'ini ilan etsin."

• Beğendim
Reactions: Ahmed
SON DAKİKA!

Fahrettin Koca: ''2-3 hafta virüsün yayılmasında en zirve nokta olabilir, herkes kendi OHAL'ini ilan etsin."
Saçmalık. Herkes kendi OHAL'ini ilan edeceğine devlet olarak sizin gerekeni yapmanız gerekiyor. Hala binlerce insan sokaklara çıkıyor, işe gidiyor. Yaşlılar yasak masak dinlemiyor. Gereken yapılmazsa dört haneli rakamları göreceğiz..

Saçmalık. Herkes kendi OHAL'ini ilan edeceğine devlet olarak sizin gerekeni yapmanız gerekiyor. Hala binlerce insan sokaklara çıkıyor, işe gidiyor. Yaşlılar yasak masak dinlemiyor. Gereken yapılmazsa dört haneli rakamları göreceğiz..
Pek yanaşmıyorlar anladığım kadarıyla, bu şekil önlemlerle olaya müdahale edecekler. Toplu taşıma en büyük sıkıntı maalesef, taşımayı iptal edecek halleri de yok. Milyonlarca insan hala işe gidiyor zar zor...

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai
Pek yanaşmıyorlar anladığım kadarıyla, bu şekil önlemlerle olaya müdahale edecekler. Toplu taşıma en büyük sıkıntı maalesef, taşımayı iptal edecek halleri de yok. Milyonlarca insan hala işe gidiyor zar zor...
Böyle giderse zirveye ulaşmamız zor olmayacak gibi duruyor. Süreç ne yazık ki hiç iyi yönetilmiyor. Devletin bir an önce sert yüzünü millete göstermesi lazım. Hala olayı takmayan milyonlarca insan var..

• Beğendim
Reactions: cookies and Yiğitt
Böyle giderse zirveye ulaşmamız zor olmayacak gibi duruyor. Süreç ne yazık ki hiç iyi yönetilmiyor. Devletin bir an önce sert yüzünü millete göstermesi lazım. Hala olayı takmayan milyonlarca insan var..
Süreç çok iyi yönetildi, haklarını vermek lazım. Ama son kozlarını da oynayıp tüm süreci toparlamaları gerekiyor, son önlemi almadıkça maalesef diğer süreç boşa gidecek diye korkuyorum. Zaten şu an hayat durmuş vaziyette, tüm dükkanlar kapalı. AVM'ler kapandı gibi bir şey zaten. Tek sıkıntı iş ortamları ile toplu taşıma. Ücretli izine çıkarılarak son iki kısmı da halledebilirler.

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai
Hala insanların doğru şekilde bilgilendirildiğini düşünmüyorum.
Bu herşeyi dalgaya vurmak, bize birşey olmaz kafalarında dolaşmak cehaletden başka birşey değil.

Elazığ'dakiler depremden korkuyor eve giremez. Hem deprem hem hastalık Elazığ'ın psikolojisi bozuldu.:F

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
İSTANBUL'DA 24 SAAT ULAŞIMA ARA VERİLDİ!

Başkan İmamoğlu: "Bu hizmeti gece sektöründe çalışan emekçilerin yaşamını kolaylaştırmak ve İstanbul'un sosyal hayatına katkı sunmak için getirmiştik. Şimdi ise korunmamız lazım. Zaten hizmet sektörünün de durmasından yola çıkarak, cuma ve cumartesi akşamları uyguladığımız 7/24 ulaşım hizmetine, bugünden itibaren ara vereceğiz."

• Beğendim
Reactions: cookies
İSTANBUL'DA 100 ADET DEZENFEKTE İSTASYONU KURULUYOR!

Başkan İmamoğlu: "İBB olarak kentte dezenfekte edilmemiş tek bir toplu taşıma aracı bile bırakmayacağız. Aralarında taksi, taksi dolmuş ve minibüslerin de olduğu 25 binden fazla aracı dezenfekte etmek için İstanbul'un çeşitli noktalarına bugünden itibaren, 100 adet dezenfekte istasyonu kuruyoruz."

• Beğendim
Reactions: cookies
😱

5e74914fb57f1503d024bbc3

@Hachiko @The_Erinch

• Beğendim
Reactions: The_Erinch