Rusya Nükleer saldırı tehditinde bulunmuş Hemde donegale İrlandanın şehrine öyle bir simülasyon yapmış İngiltere’yi yok etmek için demişler @AlosBende arada takıyorum
Ben maske TakıyorumÜlkede maske takan 3-5 kişiden biri olarak kaldım galiba. Bir anda bu kadar boş vermişlik tuhaf geliyor.
Açık alanda ben de takmıyorum tabii de, millet komple koşulsuz her yerde bırakmış gibi.
1 aydır ben de saldım. 3 doz biontech ve mart ayında korona geçirince nisan ayında artık takmamaya başladım.Ülkede maske takan 3-5 kişiden biri olarak kaldım galiba. Bir anda bu kadar boş vermişlik tuhaf geliyor.
Açık alanda ben de takmıyorum tabii de, millet komple koşulsuz her yerde bırakmış gibi.
Boostavac yapacaklar 2023 te İrlanda bütün pandemileri bitirmek için ve bu mutasyonları1 aydır ben de saldım. 3 doz biontech ve mart ayında korona geçirince nisan ayında artık takmamaya başladım.
Özlemişiz maskesiz zamanları.
Peki hala açık havada da takanlar varsa.Ülkede maske takan 3-5 kişiden biri olarak kaldım galiba. Bir anda bu kadar boş vermişlik tuhaf geliyor.
Sen mi?Peki hala açık havada da takanlar varsa.
Arşiv bölümü de mi var? 😵Vay be... Bu konuda artık arşivlik olmaya başlamış.