'Kızılcık Şerbeti' Kadrosuna Yeni İsim! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,785
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1000889413.jpg

Show TV'nin Gold Film imzalı sevilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna sürpriz isim.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ile Doğukan Güngör'ün başrollerini paylaştığı, Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün senaryosunu kaleme aldığı dizinin kadrosuna Fatih Gühan dahil oldu.

1000889414.jpg

Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle yarın akşam 20.00'de Show TV'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Yanlış tercih yapmış :A Adıni kirletecek bu dizi ile Kaan Taşaner gibi :A

23. BÖLÜM (4 Nisan 2023)
TOTAL - AB - 20+ABC1
(48) | 0,87
(68) | 0,61
(50) | 0,75

24. BÖLÜM (11 Nisan 2023)
TOTAL - AB - 20+ABC1
(48) | 0,88
(50) | 0,68
(48) | 0,82

25. BÖLÜM (18 Nisan 2023)
TOTAL - AB - 20+ABC1
(48) | 0,97
(39) | 0,83
(39) | 0,85

26. BÖLÜM (25 Nisan 2023) - Salı 22:45'te yayımlandı. - FİNAL
TOTAL - AB - 20+ABC1
(42) | 0,78
(68) | 0,49

Merak ettim arasdirdim ekrandaki son yayimlanan 3 dizisini 2020 yilindan beri

yere goye sigdiramadigin kaan tasaneri
Kanunsuz Toprakalarda oynamis 16 bolum surmus

Basim Belada dizisi 5 bolum

Yukaridada Gecenin Ucunda reytinglerini hususi olarak paylasdim diziyle ekranda olmus neslihan atagul hatrina 1 reytingi zar zor alan diziyi 26 bolum surdurmusler oda aldigi oranlar ortada

Simdi merak ediyorum belliki Kizilcik izleycisi deilsin
Kaan Tasaner kim ki ? Kivanc Tatlitugmu ? Yoksa Aras Bulut iynemlimi ?
1 dogukan gungor bile olamamiski
geldigiyle ciktigi hiss edilmemis kizilcika ne katki verdiki gidisiylede kirlensin ? 😅 kirli adiyla olmayan reytingiyle neyi kirleticek?

Onca diziyede bunca yila 143 bin izleycisi var instagramda bence cokta abartmasan daha iyi olur cunki ekranda jön olarak bir imza atmadi daha dogrusu atamadi

Ve kizilcika girende cikanda kurban olsun 3 sezonda olan yapimda ozetli yenili reyting ucan yapimdalar diye
Cikanlarida gorduk tabiki

Selin Turkmen Kizilciktan gitti yeni dizisi 6 bolum 🤣🤣🤣
Mujde Uzman yeni dizisi 4 bolum

Kaan Tasaner simdi kendisine 4 reyting ala bilecek bir dizi bulsun sonra adinin kirini temizler

Yanlış tercih yapmış :A Adıni kirletecek bu dizi ile Kaan Taşaner gibi :A
------

23. BÖLÜM (4 Nisan 2023)
TOTAL - AB - 20+ABC1
(48) | 0,87
(68) | 0,61
(50) | 0,75

TOTAL - AB - 20+ABC1
(48) | 0,88
(50) | 0,68
(48) | 0,82

TOTAL - AB - 20+ABC1
(48) | 0,97
(39) | 0,83
(39) | 0,85

TOTAL - AB - 20+ABC1
(42) | 0,78
(68) | 0,49

Yukaridada Gecenin Ucunda reytinglerini hususi olarak paylasdim diziyle ekranda olmus neslihan atagul hatrina 1 reytingi zar zor alan diziyi 26 bolum surdurmusler oda aldigi oranlar ortada

geldigiyle ciktigi hiss edilmemis kizilcika ne katki verdiki gidisiylede kirlensin ? 😅 kirli adiyla olmayan reytingiyle neyi kirleticek?

Onca diziyede bunca yila 143 bin izleycisi var instagramda bence cokta abartmasan daha iyi olur cunki ekranda jön olarak bir imza atmadi daha dogrusu atamadi

Ve kizilcika girende cikanda kurban olsun 3 sezonda olan yapimda ozetli yenili reyting ucan yapimdalar diye

Kaan Tasaner simdi kendisine 4 reyting ala bilecek bir dizi bulsun sonra adinin kirini temizler
Ve anlamiyorum bu Kizilcik Serbeti neden bu kadar batiyor ya gozunuze
Rakiplerini birer birer devirdigi icinmi? Hangi izledigin diziyi bitirdi Kizilcik itiraf et bence

Yillar gecsede ekrandan bir kizilcik serbeti gecti denilecek yildiz dizilerden 1i suan 80 bolumde bitse bile Gold Film 1994 ten gunumuze 80 bolume ulasan tek dizisi olarakta tarihe geciyor

Yani ister sev ister sevme kardesim dizi 3 sezondada adini zirvede unutulmayacaklar arasina soktular ve 4 sezonuda gelicek

Gelende gidende kurban olsun Kizilcik Serbetinde yer aldilar

Son düzenleme:
23. BÖLÜM (4 Nisan 2023)
TOTAL - AB - 20+ABC1
(48) | 0,87
(68) | 0,61
(50) | 0,75

TOTAL - AB - 20+ABC1
(48) | 0,88
(50) | 0,68
(48) | 0,82

TOTAL - AB - 20+ABC1
(48) | 0,97
(39) | 0,83
(39) | 0,85

TOTAL - AB - 20+ABC1
(42) | 0,78
(68) | 0,49

Olaylara yanlış yerden bakmayı boşla sen önce Adami diziye aldılar, ilk başta güzel gidiyordu karakterin hikayesi sonra gittiler baştan savma senaryo yazdılar adama, sonra diziden kendi isteği ile ayrıldi zaten + devaminda da açıklama bile yaptı zaten. Faruk Turgut açıklasın o zaman niye ayrıldığını, sırf rezilliğini ortaya çıkarmamak için sessiz sedasız kaldılar.

Kızılcık Şerbeti ayrılan oyuncukarın kendi istegi elbette, sanki Kızılcık Şerbeti ayrılan hiçbir oyuncunun dizisi tutmamış gibi konuşuyorsun

Ayrıca Kaan Taşaneri ben övmüyorum yapılan haksızliğı söylüyorum anla artık şunu
------

23. BÖLÜM (4 Nisan 2023)
TOTAL - AB - 20+ABC1
(48) | 0,87
(68) | 0,61
(50) | 0,75

TOTAL - AB - 20+ABC1
(48) | 0,88
(50) | 0,68
(48) | 0,82

TOTAL - AB - 20+ABC1
(48) | 0,97
(39) | 0,83
(39) | 0,85

TOTAL - AB - 20+ABC1
(42) | 0,78
(68) | 0,49

------

Ve anlamiyorum bu Kizilcik Serbeti neden bu kadar batiyor ya gozunuze
Rakiplerini birer birer devirdigi icinmi? Hangi izledigin diziyi bitirdi Kizilcik itiraf et bence

Yillar gecsede ekrandan bir kizilcik serbeti gecti denilecek yildiz dizilerden 1i suan 80 bolumde bitse bile Gold Film 1994 ten gunumuze 80 bolume ulasan tek dizisi olarakta tarihe geciyor

Yani ister sev ister sevme kardesim dizi 3 sezondada adini zirvede unutulmayacaklar arasina soktular ve 4 sezonuda gelicek

Gelende gidende kurban olsun Kizilcik Serbetinde yer aldilar
Aile'nin adını kirleten diziden başka bir şey değil kizilcik Şerbeti

Ben kendi yorumumu yapıyorum, sevmek zorunda mıyım? Hayır

Mesajımi alintılayan sensin

Unutulmazsa unutulmasin be bana ne, umrumda değilki, Ekranda kalarak daha ne kadar saçmaladıklarıni görüyorum zaten :F

Son düzenleme:
Olaylara yanlış yerden bakmayı boşla sen önce Adami diziye aldılar, ilk başta güzel gidiyordu karakterin hikayesi sonra gittiler baştan savma senaryo yazdılar adama, sonra diziden kendi isteği ile ayrıldi zaten + devaminda da açıklama bile yaptı zaten. Faruk Turgut açıklasın o zaman niye ayrıldığını, sırf rezilliğini ortaya çıkarmamak için sessiz sedasız kaldılar.

Kızılcık Şerbeti ayrılan oyuncukarın kendi istegi elbette, sanki Kızılcık Şerbeti ayrılan hiçbir oyuncunun dizisi tutmamış gibi konuşuyorsun

Ayrıca Kaan Taşaneri ben övmüyorum yapılan haksızliğı söylüyorum anla artık şunu
------

Unutulmazsa unutulmasin be bana ne, umrumda değilki, Ekranda kalarak daha ne kadar saçmaladıklarıni görüyorum zaten :F
Kizilcik Serbetinin ekranda ne kadar mesajlar verdigini bilmiyorsun o zaman iste ugrastiklari mevzular var sonunu merak ediyorum mesela o ailenin sonu ne olacak diye 😅 simdi o konulara girmicem ben sadece Kaan Tasaner mesajina alinti yaptim adam zaten batmis oyuncu jön dilki cagatay ulusoy deil yani adam kendi kendini zaten batirmis artik
Rturk sikayetleri uzerine hikaye deisti zaten hepimiz biliyoruz

Burda dizi ile ilgili yorumlarimda şahsine deildir bunuda böyle bilesin sana olan hurmetimde sonsuz sevgimde
Ben kimseyi zorla dizi sev diyemem hepimizin sevib sevmeyecegi hikayeler vardir elbet
------

------

Simdi akli olan ayrilmaz tek Kizilciki demiyorum bak diger isleride
Ekranda artik dizi tutdurmak çok zorlandi ve maliyyet hesablamalari ortaya cikiyor yurt disi satisi olmayanlar eleniyor yani suan kimin5- 6-7 uzeri dizisi varsa sukr etsin sektor batiyor baticak reklam verenler para ödeyemiyor 3-5yila ekranlari hangi surpriz bekliyor oda muamma o yuzden suan kanallarda yapimcilarda dikkatli davraniyor bu konuda

Kizilcik Serbetinin ekranda ne kadar mesajlar verdigini bilmiyorsun o zaman iste ugrastiklari mevzular var sonunu merak ediyorum mesela o ailenin sonu ne olacak diye 😅 simdi o konulara girmicem ben sadece Kaan Tasaner mesajina alinti yaptim adam zaten batmis oyuncu jön dilki cagatay ulusoy deil yani adam kendi kendini zaten batirmis artik
Rturk sikayetleri uzerine hikaye deisti zaten hepimiz biliyoruz

Burda dizi ile ilgili yorumlarimda şahsine deildir bunuda böyle bilesin sana olan hurmetimde sonsuz sevgimde
Ben kimseyi zorla dizi sev diyemem hepimizin sevib sevmeyecegi hikayeler vardir elbet
------

Simdi akli olan ayrilmaz tek Kizilciki demiyorum bak diger isleride
Ekranda artik dizi tutdurmak çok zorlandi ve maliyyet hesablamalari ortaya cikiyor yurt disi satisi olmayanlar eleniyor yani suan kimin5- 6-7 uzeri dizisi varsa sukr etsin sektor batiyor baticak reklam verenler para ödeyemiyor 3-5yila ekranlari hangi surpriz bekliyor oda muamma o yuzden suan kanallarda yapimcilarda dikkatli davraniyor bu konuda
İşte RTÜK olmasaydı daha ne saçmaliklar gorecektik, Ceza alan dizi her zaman çok izlenir bunu unutma, Deha, Sahipsizler, Arka Sokaklar, Yabani bu dizilerde ceza aldı yayınlandikları zaman bak nasıl artıyorlar, Uzak Şehir bile ceza alsın dediler hatracyayından kalksın dediker dizi reytingini ikiye katladı farkındaysan

Bu Kızılcık Şerbeti Showda değilde Now ta da Kanal D'de olsaydı bu kadar arkasında dururmuydun onuda bir merak ediyorum ayrıca

İşte RTÜK olmasaydı daha ne saçmaliklar gorecektik, Ceza alan dizi her zaman çok izlenir bunu unutma, Deha, Sahipsizler, Arka Sokaklar, Yabani bu dizilerde ceza aldı yayınlandikları zaman bak nasıl artıyorlar, Uzak Şehir bile ceza alsın dediler hatracyayından kalksın dediker dizi reytingini ikiye katladı farkındaysan

Bu Kızılcık Şerbeti Showda değilde Now ta da Kanal D'de olsaydı bu kadar arkasında dururmuydun onuda bir merak ediyorum ayrıca

nowda Kizil Goncalar var izlemiyormuyum ? Aaa 😀

mesela Mf Yapimin Anne star işiydi bayila bayila izliyordum ne gusel diziydi bitince yapim sirketi kanala oyle yuklenmisdim

Sevdigim isi nerde olursa izlerim amma
Son zamanlar beni çeken boyle vaaoo dedirtecek bisey yok ekranda farkli bisey yok malesef

Ekranda suan izledigim son dizi Kizilcik Serbeti bitsin artik dizi mizi izlemek istemiyorum eminimki donub dolasib ayni konulara yeniden gelicekler

arkasinda dururdum showda diye izlemiyorum hatta yayin gunude izlemiyorumki youtubeden izliyorum 😀

Ben ugrastiklari konular icin izliyorum
Bazi olaylar gercekten karsima cikiyor benimde
Kucuk cocuga bas ortusu bende goruyorum disarida ve bas ortululerin bas ortusu olmayanlara seytancasina bakismalarini ve laf attiklarini goruyorum yemin ederim bu tip konular beni rahatsiz ediyor hikayesi o yuzden cekti beni ugrasiyolar devletlede ugrastiklari mevzular var cesaretleri yuksek oldugu icin sevdim diziyi

Farukunda cesaretli konusmasi cekti beni rturk durdurma cezasi verdiginde demisdi bizi kimse durduramaz tv de olmayacaz youtubede yayina devam edecegiz durmayacagiz demesi beni bagladi diziye
birilerine ders veriyolar devletten boyle biliyorum ben 😀

Deha cezadan sonra yukselicekmi ? Sanmiyorum 10 bolum izledim ve biraktim
Aras uzerine atmislar butunlukle diziyi senaryo gelmiyor ancak cukur tarzi yapilsa belki izlenir kadinlari atmislar ortaya bir birileriyle didisiyolar baska bisey izlemiyoruz dizide

Arka Sokaklar zaten yukseldi