Az Alkmaar 1-1 Galatasaray | UEFA Avrupa Ligi - 5. Hafta Maçı

Maç sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,752
Puanı
1,060
UEFA Avrupa Ligi 5. hafta maçında Hollanda ekibi Az Alkmaar ile temsilcimiz Galatasaray karşı karşıya gelecek.

20.45'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
İlk 11'ler belli oldu. Çift forvet oynuyor Galatasaray. :)

AZ Alkmaar: Zoet, Maikuma, Penetra, Koopmeiners, Wolfe, Clasie, Mijnans, Buurmeester, Lahdo, Van Bommel, Parrot

Galatasaray: Muslera, Sanchez, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper, Torreira, Sara, Yunus, Mertens, Osimhen, Batshuayi

İlk yarı onlar daha iyiydi. Nelsson çöpü çıkıp Metehan girdikten sonra ikinci yarı oyunun hakimi bizdik. Kazanabilirdik de ama bu sonuç da iyidir.

Fener’in 3-1 yenildiği takımla berabere kaldık :A

1-1 bitti. Deplasmanda 1 puan iyidir ve fena da oynamadı Galatasaray. Davinson Sanchez gibi bir defansı olduğu için çok şanslılar. :)

• Olmamış
Reactions: S.G.A.T.
Eren & GS haberleri çıkınca GS'nin geniş kadrosuna bakmıştım. Okan'ın yerinde olsam nasıl bir başarı ile bitirirsem bitireyim sezonun sonunda takımı bırakırım. Konu GS olunca büyük konuşmamak gerek ama bu seneden sonra GS'nin nadas seneleridir. Bu sene Osimhen piyangosu olmasaydı dereye gitmişlerdi. Ha gidip Osimhen'e 50 verip alırlar orasını bilemem.

• Olmamış
Eren & GS haberleri çıkınca GS'nin geniş kadrosuna bakmıştım. Okan'ın yerinde olsam nasıl bir başarı ile bitirirsem bitireyim sezonun sonunda takımı bırakırım. Konu GS olunca büyük konuşmamak gerek ama bu seneden sonra GS'nin nadas seneleridir. Bu sene Osimhen piyangosu olmasaydı dereye gitmişlerdi. Ha gidip Osimhen'e 50 verip alırlar orasını bilemem.
Osimhen olmasa sezon çoktan Galatasaray için bitmişti özellikle de İcardi gittikten sonra.
Osimhen'e de 50-60 verip almak çok mantıklı olur. Bu adam henüz 25 yaşında ve 1-2 yıl oynadıktan sonra yine aynı paralara ya da daha fazlasına rahatça satabilirsin. Zaten Galatasaray alırken de %100 taksit ile alabilecektir Osimhen'i. :)

• Olmamış
Osimhen olmasa sezon çoktan Galatasaray için bitmişti özellikle de İcardi gittikten sonra.
Osimhen'e de 50-60 verip almak çok mantıklı olur. Bu adam henüz 25 yaşında ve 1-2 yıl oynadıktan sonra yine aynı paralara ya da daha fazlasına rahatça satabilirsin. Zaten Galatasaray alırken de %100 taksit ile alabilecektir Osimhen'i. :)
Sezon bitmeden ben alabileceklerini düşünmüyorum. Osimhen önündeki seçeneklere bakmadan hemen tamam demez. Elbet sezon sonu forvet arayan büyük takımlar olacaktır.

Osimhen olmasa takım biter fikri saçmalık. Osimhen takımda olduğu için onun üzerine oyun kuruluyor. Takımın as santrforu Batshuayi olsa muhtemelen Okan Buruk, oyunu başka şekile kurar diye düşünüyorum. :A

Osimhen olmasa takım biter fikri saçmalık. Osimhen takımda olduğu için onun üzerine oyun kuruluyor. Takımın as santrforu Batshuayi olsa muhtemelen Okan Buruk, oyunu başka şekile kurar diye düşünüyorum. :A
Tek forvet Batshuayi ile çok ilerlerdi (!) Galatasaray. :A

• Aynen
Reactions: mesmeso
Tek forvet Batshuayi ile çok ilerlerdi (!) Galatasaray. :A
İşte bu fenerli bakışı :D Konu Bats değil ki ona kalsa bizim bench'te Hamza Akman falan oturuyor. Fenerin yedekleri çok daha iyi. Galatasaray, diğer türk takımlarından çok farklı, önde. Makas bayağı açıldı. Dikkat edersen Bizimkiler, sorun üretmiyor ve ya türlü türlü bahaneler aramıyorlar diğer kulüplerin yaptığı gibi. Osimhen olmasaydı da GS, bir şekilde ayakta kalırdı. Diğer türk kulüpleri ise hemen karalar bağlayıp sezonu bitirmeye çalışırdılar. Kulüp karakteri farkı bu işte. :D

Mertens emekli modunda. Artık oyunu tahmin edilebilir durumda. Takıma eksi yazıyor. Barış Alper futbol topuyla dövüşmeyi bırakıp oyuna odaklanmalı. GS özel maçlar hariç üçlü savunma kullanmamalı. Kanatlar etkisiz kalıyor ve Yunus-Barış hücumda verimi düşüyor.