Beraberliğe oynarlar Fenerbahçe’ye güçleri yeter bir tekAz Alkmar kazanır.
Valla bizim maç berabere, senin takımın yeniliyorSenin takımın yeniliyor @Bully geçmiṣ olsun
Osimhen olmasa sezon çoktan Galatasaray için bitmişti özellikle de İcardi gittikten sonra.Eren & GS haberleri çıkınca GS'nin geniş kadrosuna bakmıştım. Okan'ın yerinde olsam nasıl bir başarı ile bitirirsem bitireyim sezonun sonunda takımı bırakırım. Konu GS olunca büyük konuşmamak gerek ama bu seneden sonra GS'nin nadas seneleridir. Bu sene Osimhen piyangosu olmasaydı dereye gitmişlerdi. Ha gidip Osimhen'e 50 verip alırlar orasını bilemem.
Sezon bitmeden ben alabileceklerini düşünmüyorum. Osimhen önündeki seçeneklere bakmadan hemen tamam demez. Elbet sezon sonu forvet arayan büyük takımlar olacaktır.Osimhen olmasa sezon çoktan Galatasaray için bitmişti özellikle de İcardi gittikten sonra.
Osimhen'e de 50-60 verip almak çok mantıklı olur. Bu adam henüz 25 yaşında ve 1-2 yıl oynadıktan sonra yine aynı paralara ya da daha fazlasına rahatça satabilirsin. Zaten Galatasaray alırken de %100 taksit ile alabilecektir Osimhen'i.
Tek forvet Batshuayi ile çok ilerlerdi (!) Galatasaray.Osimhen olmasa takım biter fikri saçmalık. Osimhen takımda olduğu için onun üzerine oyun kuruluyor. Takımın as santrforu Batshuayi olsa muhtemelen Okan Buruk, oyunu başka şekile kurar diye düşünüyorum.