Sence Neslihan'ın babası kim çıkar?
------

Bende öyle hissediyorum. Bakıyorum bizim süpermodumuz Teṣkilatçı oldu. :A
------

Oha nasıl ben kaçırmıṣım onu 😱
İlk sezonunu izlemiştim. Eski teşkilatçıyım :A Geçen sezon hiç bakmamıştım. Bu sezonunda ilk bölümüne bakmıştım ve ara ara denk gelmiştim. Son bölünmede bakınca hakim olduk yeniden :A
Bakalım devam eder miyim bilmiyorum. Arada izleyeceğim kesin ama

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Ordada mı oynamıştı? Ben ilk kez Şahane Hayatımda izlemiştim
Evet oradada oynadı. Ben ilk orada gördüm.

Sence Neslihan'ın babası kim çıkar?
İhtiyar kod adıyla (bu sezonun 2. bölümünde bu adı dillendirdiler) söyledikleri kişi Neslihan'ın babası.
Albay Nazım kim olabilir bilmiyorum. Aklımda bir fikir var ama önce şartların oluşması lazım. :)
Tam hatırlamıyorum ama Kate ile Altay arasında bir şey olduğunu anlayacağın sahne, kaçıncı bölüm olduğunu hatırlamıyorum.
Kate, aslında Albay Nazım dedikleri kişiye çalışıyor olabilir mi? Eğer öyleyse oluşturduğum senaryo gerçeğe dönüşme ihtimali artar. :)

İhtiyar kod adıyla (bu sezonun 2. bölümünde bu adı dillendirdiler) söyledikleri kişi Neslihan'ın babası.
Albay Nazım kim olabilir bilmiyorum. Aklımda bir fikir var ama önce şartların oluşması lazım. :)

Kate, aslında Albay Nazım dedikleri kişiye çalışıyor olabilir mi? Eğer öyleyse oluşturduğum senaryo gerçeğe dönüşme ihtimali artar. :)

😱
Yani Albay Nazim, Kate üzerinden aslinda kizina mi ulasmak istiyor? Neslihan'in kanini DNA icin mi aldilar? Benim kafa corba oldu :D

😱
Yani Albay Nazim, Kate üzerinden aslinda kizina mi ulasmak istiyor? Neslihan'in kanini DNA icin mi aldilar? Benim kafa corba oldu :D
Aynen öyle. Tam olarak bunun için yaptı.
Albay Nazım & Kate ikilisi aslında Türkiye karşıtı çalışıyor çıkacaktır dizide. İhtiyar dedikleri Albay Nazım çıkacaksa o zaman Neslihan'ın babası Albay Nazımdır. Ama eğer Albay Nazım başka biri ise o zaman da bana göre Altay'ın babası çıkabilir. :) Biraz karmaşık oldu ama durum bu. 😅
10/15 bölüme babaların savaşını izleyebiliriz. :)

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Aynen öyle. Tam olarak bunun için yaptı.
Albay Nazım & Kate ikilisi aslında Türkiye karşıtı çalışıyor çıkacaktır dizide. İhtiyar dedikleri Albay Nazım çıkacaksa o zaman Neslihan'ın babası Albay Nazımdır. Ama eğer Albay Nazım başka biri ise o zaman da bana göre Altay'ın babası çıkabilir. :) Biraz karmaşık oldu ama durum bu. 😅
10/15 bölüme babaların savaşını izleyebiliriz. :)

Cok heyecanlandim simdi :Z :Z :Z

Albay Nazım için tahminin kim