@Bully Giderken belgeler dökülecek seni iyi hatırlamasın kı yoklunda oklavayı kafana rahat rahat geçirelimKanıt göster kanıt
@Bully Giderken belgeler dökülecek seni iyi hatırlamasın kı yoklunda oklavayı kafana rahat rahat geçirelimKanıt göster kanıt
Aklıma bu sahne geldi
dreamy bütün yolları denedi, yine döndü dolaştı benim yoluma girdi Ee forumun en mükemmel yolu bizim kütüklük yolu olunca böyle oluyor tabi
Heyecanla bekliyorum gelsin artık.@Bully Giderken belgeler dökülecek seni iyi hatırlamasın kı yoklunda oklavayı kafana rahat rahat geçirelim
Bu sefer yavaş yavaş alıştıracağım kütüklüğe @dreamy i, birden korkutmayacağım geçen seferki gibi kaçırtmamak için
Aynen böyle devam et sen...@Bully yi daha fazla sinir edeceğim bu gidişle
@Bully yi daha fazla sinir edeceğim bu gidişle
Kütüklükten gururmu duymalıyım sorusuyla ifadesi ve kaçışı çok komikti ama
Yakında gidiyor Bully ama dönüşüne kadar dreamy'i tam bir kütük haline getirmemiz lazımAynen böyle devam et sen...
Oklava konusunda bir kütüğü karşına alma, seni oklavasız bırakmasını da biliriz
Aynen böyle devam et sen...
Yakında gidiyor Bully ama dönüşüne kadar dreamy'i tam bir kütük haline getirmemiz lazım
Ben ekstra bir çaba sarfetmiyorum Ortak yönlerimiz son günlerde arttı, yavaştan yine o yola girmeye başladım galiba...
Yakında gidiyor Bully ama dönüşüne kadar dreamy'i tam bir kütük haline getirmemiz lazım
Aman Çiğdem iyi sahip çık şuna, laflara bak laflara 😱Ben ekstra bir çaba sarfetmiyorum Ortak yönlerimiz son günlerde arttı, yavaştan yine o yola girmeye başladım galiba...
Sen gelmeden önce daha beterdim. O zamanlar da @Forumdash korumaya çalışıyordu. @MasacRE ‘nin suçu yok ortak noktalarımız kendiliğinden oluşuyor diyorum @ÇiğdemAman Çiğdem iyi sahip çık şuna, laflara bak laflara 😱
Kütüklük yoluna sonuna kadar karşıyız
Hain MasacRE, uzak dur çocuktan...
İnanmam, @MasacRE nin suçunun olmaması imkansız Hatta tüm suç ondandır Aklını çelmeye çalışıyor işte senin...Sen gelmeden önce daha beterdim. O zamanlar da @Forumdash korumaya çalışıyordu. @MasacRE ‘nin suçu yok ortak noktalarımız kendiliğinden oluşuyor diyorum @Çiğdem
Şebnem Ferah ve bir yabancı dizide buluştuk artık benim yolum yol değil.İnanmam, @MasacRE nin suçunun olmaması imkansız Hatta tüm suç ondandır Aklını çelmeye çalışıyor işte senin...
Sus bakayım al sanaŞebnem Ferah ve bir yabancı dizide buluştuk artık benim yolum yol değil.
Ben ekstra bir çaba sarfetmiyorum Ortak yönlerimiz son günlerde arttı, yavaştan yine o yola girmeye başladım galiba...
Böyle ortak noktaları yakaladıkça yavaş yavaş iyice kütüğe doğru evrilmeye devam edecek dreamy Bir de @Maskeli Fedai yle birlikte üçümüz ortak noktalar yakaladık mı tamamdır bu iş, döndüğünde tanıyamayacaksın dreamy'iAman Çiğdem iyi sahip çık şuna, laflara bak laflara 😱
Hoaydaa!Böyle ortak noktaları yakaladıkça yavaş yavaş iyice kütüğe doğru evrilmeye devam edecek dreamy Bir de @Maskeli Fedai yle birlikte üçümüz ortak noktalar yakaladık mı tamamdır bu iş, döndüğünde tanıyamayacaksın dreamy'i
Sen gelmeden önce daha beterdim. O zamanlar da @Forumdash korumaya çalışıyordu. @MasacRE ‘nin suçu yok ortak noktalarımız kendiliğinden oluşuyor diyorum @Çiğdem
Aman Çiğdem iyi sahip çık şuna, laflara bak laflara 😱
Bir diğer kütük kardeşleride @Maskeli FedaiOklava konusunda bir kütüğü karşına alma, seni oklavasız bırakmasını da biliriz