bu tam serhat işte
Queen Asiye olamazsın sen rüyanda bile olamazsın o maymundan 5 dk önce olmuş tipinle
Üzgünüm Serhatçım Çiğdem neyi uygun görmüşse osundur.
sen kendi tipine bak bana öyle laf et, kenar paspasıQueen Asiye olamazsın sen rüyanda bile olamazsın o maymundan 5 dk önce olmuş tipinlekarga sesine hiç girmiyorum bile hele ki asiye reyisin tek bir erkeğe verdiği yani gönlünü verdiği gerçeğini düşünürsek senin gibi her gün en az 3 erkekle olan biriyle uzaktan yakından alakası yok şimdi dön git günah yuvana hoştttt diyorum sana
@Çiğdem
iyi aşağıladım rahatladım baya![]()
@xemrexxx e de söylüyorumÜzgünüm Serhatçım Çiğdem neyi uygun görmüşse osundur.Karadeniz inadı sonuçta
![]()
@dreamy ile kütük kardeşliğini oluşturuyoruz tekrar, hem dizide hem de Şebo'da buluştuk kendisiyle
Kesinlikle @MasacRE den uzak durmalısın @dreamy , o yol doğru değil.
Ve @xemrexxxKesinlikle @MasacRE den uzak durmalısın @dreamy , o yol doğru değil.
Hele @Maskeli Fedai ye hiç yaklaşma gördüğün yerde kaç.![]()
Bi temelli dönüş yapsam onu bırakmam da işte kimselere, şimdilik göz yumacağız.Ve @xemrexxx
Hayır yanı her seferinde daha kötü bir üstadı nasıl bulabilior başı boş kalsın @dreamy daha iyi![]()
![]()
@MasacRE @Maskeli Fedai
@dreamy Zaten oklavamın güvencesinde yoksa çoktan kaybetmiştik onuBi temelli dönüş yapsam onu bırakmam da işte kimselere, şimdilik göz yumacağız.Yalnız da kalmasın.
![]()
Emanetlerime sahip çıktığını görmek güzel.
@dreamy şımarmazda @Maskeli Fedai şımarıyor arkandan saydırıyorEmanetlerime sahip çıktığını görmek güzel.Ama burada dile getirip şımartmayalım şimdi onları.
Uzaktan, çaktırmadan, hissettirmeden.![]()
Kanıt göster kanıt
dreamy bütün yolları denedi, yine döndü dolaştı benim yoluma girdi
Aklıma bu sahne geldi![]()