Ağustos 2019 | Fav10 Ayın Trendleri

o ecünnü ortaklımız için geçerli normal halin bu :F :F :F @xemrexxx @MasacRE @Bully
Güllü @serhatt
s-ee9842a5b6bdfc4d52fef33a542ca62e7637a62f.gif

Queen Asiye olamazsın sen rüyanda bile olamazsın o maymundan 5 dk önce olmuş tipinle :A karga sesine hiç girmiyorum bile hele ki asiye reyisin tek bir erkeğe verdiği yani gönlünü verdiği gerçeğini düşünürsek senin gibi her gün en az 3 erkekle olan biriyle uzaktan yakından alakası yok şimdi dön git günah yuvana hoştttt diyorum sana :A @Çiğdem

iyi aşağıladım rahatladım baya:bhr:

@serhatt Bu daha doğrusu ecünnülere karşı tek vucuduz :Z:Z:Z @MasacRE @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 71465
o ecünnü ortaklımız için geçerli normal halin bu :F :F :F @xemrexxx @MasacRE @Bully
Güllü @serhatt
s-ee9842a5b6bdfc4d52fef33a542ca62e7637a62f.gif
Üzgünüm Serhatçım Çiğdem neyi uygun görmüşse osundur. :A Karadeniz inadı sonuçta :A

Queen Asiye olamazsın sen rüyanda bile olamazsın o maymundan 5 dk önce olmuş tipinle :A karga sesine hiç girmiyorum bile hele ki asiye reyisin tek bir erkeğe verdiği yani gönlünü verdiği gerçeğini düşünürsek senin gibi her gün en az 3 erkekle olan biriyle uzaktan yakından alakası yok şimdi dön git günah yuvana hoştttt diyorum sana :A @Çiğdem

iyi aşağıladım rahatladım baya:bhr:
sen kendi tipine bak bana öyle laf et, kenar paspası :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: Çiğdem and dreamy
@dreamy Tarkanla doğru yola girmişken tekrar kütükle şey yoluna girme bence :A :A :A @xemrexxx @Bully
Kesinlikle @MasacRE den uzak durmalısın @dreamy , o yol doğru değil. :A

Hele @Maskeli Fedai ye hiç yaklaşma gördüğün yerde kaç. :A

Aklıma bu sahne geldi :A
dreamy bütün yolları denedi, yine döndü dolaştı benim yoluma girdi :A Ee forumun en mükemmel yolu bizim kütüklük yolu olunca böyle oluyor tabi :bhr: