bu tam serhat işte
Queen Asiye olamazsın sen rüyanda bile olamazsın o maymundan 5 dk önce olmuş tipinle karga sesine hiç girmiyorum bile hele ki asiye reyisin tek bir erkeğe verdiği yani gönlünü verdiği gerçeğini düşünürsek senin gibi her gün en az 3 erkekle olan biriyle uzaktan yakından alakası yok şimdi dön git günah yuvana hoştttt diyorum sana @Çiğdem
Üzgünüm Serhatçım Çiğdem neyi uygun görmüşse osundur. Karadeniz inadı sonuçta
sen kendi tipine bak bana öyle laf et, kenar paspasıQueen Asiye olamazsın sen rüyanda bile olamazsın o maymundan 5 dk önce olmuş tipinle karga sesine hiç girmiyorum bile hele ki asiye reyisin tek bir erkeğe verdiği yani gönlünü verdiği gerçeğini düşünürsek senin gibi her gün en az 3 erkekle olan biriyle uzaktan yakından alakası yok şimdi dön git günah yuvana hoştttt diyorum sana @Çiğdem
iyi aşağıladım rahatladım baya
@xemrexxx e de söylüyorumÜzgünüm Serhatçım Çiğdem neyi uygun görmüşse osundur. Karadeniz inadı sonuçta
@dreamy ile kütük kardeşliğini oluşturuyoruz tekrar, hem dizide hem de Şebo'da buluştuk kendisiyle
Kesinlikle @MasacRE den uzak durmalısın @dreamy , o yol doğru değil.
Ve @xemrexxxKesinlikle @MasacRE den uzak durmalısın @dreamy , o yol doğru değil.
Hele @Maskeli Fedai ye hiç yaklaşma gördüğün yerde kaç.
Bi temelli dönüş yapsam onu bırakmam da işte kimselere, şimdilik göz yumacağız. Yalnız da kalmasın.Ve @xemrexxx
Hayır yanı her seferinde daha kötü bir üstadı nasıl bulabilior başı boş kalsın @dreamy daha iyi @MasacRE @Maskeli Fedai
@dreamy Zaten oklavamın güvencesinde yoksa çoktan kaybetmiştik onu Ve @Maskeli Fedai emanetler banaBi temelli dönüş yapsam onu bırakmam da işte kimselere, şimdilik göz yumacağız. Yalnız da kalmasın.
Emanetlerime sahip çıktığını görmek güzel. Ama burada dile getirip şımartmayalım şimdi onları.@dreamy Zaten oklavamın güvencesinde yoksa çoktan kaybetmiştik onu Ve @Maskeli Fedai emanetler bana
@dreamy şımarmazda @Maskeli Fedai şımarıyor arkandan saydırıyor O mesele kapandı sanmasın aklımdaEmanetlerime sahip çıktığını görmek güzel. Ama burada dile getirip şımartmayalım şimdi onları.
Uzaktan, çaktırmadan, hissettirmeden.
Kanıt göster kanıt@dreamy şımarmazda @Maskeli Fedai şımarıyor arkandan saydırıyor O mesele kapandı sanmasın aklımda
dreamy bütün yolları denedi, yine döndü dolaştı benim yoluma girdi Ee forumun en mükemmel yolu bizim kütüklük yolu olunca böyle oluyor tabi
Aklıma bu sahne geldi