Ağustos 2019 | Fav10 Ayın Trendleri

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and dreamy
Yakında gidiyor Bully ama dönüşüne kadar dreamy'i tam bir kütük haline getirmemiz lazım :A
@dreamy oklavamın korumasında @Bully emanetsiz gidermi sandın onu kütüğe bırakıp :A :A :A
Ben ekstra bir çaba sarfetmiyorum :F Ortak yönlerimiz son günlerde arttı, yavaştan yine o yola girmeye başladım galiba... :A
Aman Çiğdem iyi sahip çık şuna, laflara bak laflara 😱

Kütüklük yoluna sonuna kadar karşıyız :A

Hain MasacRE, uzak dur çocuktan...

Sen gelmeden önce daha beterdim. O zamanlar da @Forumdash korumaya çalışıyordu. :A @MasacRE ‘nin suçu yok ortak noktalarımız kendiliğinden oluşuyor diyorum :A @Çiğdem

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and dreamy
Ben ekstra bir çaba sarfetmiyorum :F Ortak yönlerimiz son günlerde arttı, yavaştan yine o yola girmeye başladım galiba... :A

Böyle ortak noktaları yakaladıkça yavaş yavaş iyice kütüğe doğru evrilmeye devam edecek dreamy :A Bir de @Maskeli Fedai yle birlikte üçümüz ortak noktalar yakaladık mı tamamdır bu iş, döndüğünde tanıyamayacaksın dreamy'i :A

Sen gelmeden önce daha beterdim. O zamanlar da @Forumdash korumaya çalışıyordu. :A @MasacRE ‘nin suçu yok ortak noktalarımız kendiliğinden oluşuyor diyorum :A @Çiğdem

Oklava konusunda bir kütüğü karşına alma, seni oklavasız bırakmasını da biliriz :A
Bir diğer kütük kardeşleride @Maskeli Fedai :A :A :A