Ben artık üzülmek yerine kızılderili kaçık moruk adama gülmeye başladım biraz @MasacRE @Forumdash2x5
Çok iyiydi, ilk 3 bölümün durgunluğunu attı dizi.
Jonas şimdi 20 Haziran 2019'a gidecek her şeyi başlatan tarihe, babasını kurtarmaya çalışacak umarım babası neden intihar etti bu olayları da açıklarlarlar , ayrıca mikkel'in üvey annesi o ilaçları vererek ne yapmaya çalışıyor öyle?
Mikkel'ın babası ha oğlunu kurtaracak derken gene yakalandılar çok sinir oldum. Bu adam delirmesinde kim delirsin.
Gençler 1986'ya gittiler ama çok az durdular hayal kırıklığı.İnsan biraz araştırır.
Jonas ile yaşlı halinin konuşmaları çok iyiydi, replikleri çok beğendim bu zaman olaylarını dizi iyi bağladı özellikle tanrı ile ilgili durumlar çok dikkat çekici.
Noah'ın kızı Charlott çıktı 😱 Bu dizi her karakteri birbirine nasıl bağlıyor böyle inanılmaz.
Bitirince bunu okur cevaplarımGenel olarak güzel bir sezondu. Gereğinden fazla bekletildiğimizi düşünsem de gerçekten emek verilmiş, izlenilesi birşey koymuşlar ortaya. Senaryo, oyuncular, çekimlerin birbirinden kaliteli olmasından bahsetmiyorum bile. İşin içinde fantastik-kurgu olmasına rağmen daha fazla seyir zevki versin diye herşey o kadar gerçeğe yakın gösterilmeye çalışılmış ki fantastik dizi dediğin böyle olur dedirtiyor bana. Tüm ekibin emeğine sağlık.
9/10
Yine tahminim doğru tuttu. Anlamıştım sağır kızın Charlotte'nin annesi olduğundan. Noah işleri düzelteyim diye ne halt yapmışsa artık. Martha ve Noah'ı öldüren Adam yine zırvaladı birşeyler. Bu Adam'da hiç umut kalmamış, zamanın piyonu olmuş gibi bir his var içinde. İkisini neden öldürdü bilmiyorum ama Jonas'ın tüm yaşadıklarını yaşıyorsa onunda bir amacı vardır mutlaka.
Dizideki tek masum kişi Regina. O kadına gerçekten çok üzülüyorum, annesi gelince neye uğradığını şaşırdı ama bir şekilde oraya gelmeye ikna oldu neyse ki. Katharina mağarada boş boş dolanacağına geçmişe gidebilirdi en azından, ama onu da beceremedi.
Günümüzdeki Jonas ve Martha'nın karşılaşması bölümün en duygu veren sahnesiydi sanırım. Zaten ondan sonra neler olup bittiğini anlamadan ışık hızında bitti bölüm.
Son sahne beklediğim gibi değildi ama geçmiş ve gelecek birleşiyorsa neden 50'ler ve 20'ler de birleşmedi o zaman? Kıyamete sebep olan tam olarak neydi veya kimdi? Yada kısacası ilk kim başlattı?
Döngü öyle bir hal alıyor ki artık kafamı bile yormayacağım, zaten herşey birbirine bağlı olduğu ve bunların hepsinin bir döngü olduğunun bilincide izliyorum diziyi. Yoksa devreleri yakmıştım. 5N1K'dan hangisi kaldı merak ediyorum, önce nerede, sonra ne zamanda, şimdi de hangi gezegende olayına döndü iş. Neyseki gelecek sezon final olduğu için daha fazla uzatamayacaklar.
@Forumdash @Çiğdem @Yiğitt @MasacRE @xemrexxx
Dizide yokmu sen seversin domuzları senin favorindir kesinDomuz surat mı?
Aynen senide o yüzden seviyorum ya.Dizide yokmu sen seversin domuzları senin favorindir kesin
Sincap domuzun kardeşi sayılır.Ben sincabım
Foklarla arası iyiSincap domuzun kardeşi sayılır.
O değilde be diziydi be. Keşke 2 bölüm daha devam etseymiş.
Sizde anca 8 güne bitirirsiniz.Foklarla arası iyi
Süresinide 1 saat değil bölümler 50 dakıka yanı 8 bölüm olabilirdi neflix zten 50 dakıka yapıyor dizileri yanı uzattık süreyi bahanesiyle 2 bölüm kesmişler
Perşembe bitiyor hesaplarıma göre Yarın 6-7 izleriz perşembede 8 e özel olur tek bölümSizde anca 8 güne bitirirsiniz.
2×6
Kafamda birsürü soru işareti olmasına rağmen izlediğim ama çok zevk aldığım bir bölüm oldu. Kelime-i yerindeyse resmen kafam yandı dersem abartmam. Şu Jonas ne kadar saf aynı zamanda zeki bir çocuk, sorgulamasına rağmen hem Adam'a hem Claudia'ya anında inanıyor ve hemen onların dediğini yapıyor. Birde Jonas geçmiş ve geleceğe gidebilir de babasının intiharından bir gün öncesine nasıl ışınlayabiliyor? Böyle birşey nasıl mümkün oluyor onu anlamadım. Ama bu sefer Micheal ve Mikkel'ın karşılaşmasını, Ulrich ve Katharina'nın son mutluluğunu, Hannah, Charlotte'nin kocasızlığını ve arada yaşanan dejavuları görmek seyir zevki verdi diyebilirim. İşin içinde yağmur, fırtına ve loş bir hava olduğu için izleyiciye gerilim vermiyor de değil. Adam son döngüden bahsetti, yanında da ilginç br şekilde Magnus vardı hayra alamettir umarım.
Sanırım bu sezonun en durgun bölümü buydu Ve şey sahnelerinden geçilmiyordu Bir tahminimde tuttu spoiden bahsedelim @Forumdash @kerem @Harunnn60 @MasacRE @Yiğitt2x6
Son sahnedeki sürpriz, niyeyse şaşırmadım.
Son sahnede Adam'ın yanındaki adamlardan biri de Magnus çıktı... Son döngü başlıyor dedi, Magnus'un yanındaki kadın kimdi peki? O da tanıdık kesin.
Mikkel'in intiharından bir gün önceye gittik, eski olaylara bir dönmüş olduk. Mikkel ve Michael karşılaşmasını gördük, Ulrich & Hannah sahnesini izledik, Peter'in travesti ilişkisine vardık bir yandan...
Adam, Jonas'ı kandırıp yolladı ve son döngüyü başlattı diyebilir miyiz? Jonas inandı ve istemediği olacak sanırım? Clauida doğru mu söylüyor tabi orası da var, o kadın da her yerden çıkıyor ani şekilde.
Beyaz saçlı moruk kadın kim.Sanırım bu sezonun en durgun bölümü buydu Ve şey sahnelerinden geçilmiyordu Bir tahminimde tuttu spoiden bahsedelim @Forumdash @kerem @Harunnn60 @MasacRE @Yiğitt
6.Bölüm
Jonas ve babasının konusma dısında bomboş bir bölüm 2 sahneden birisi şey sahnesiydi
Şu domuz suratlı adama güvenme dedim Jonasana Babasının intiharını engellesin diye yollamadı Jonası tam aksine babası intihardan vazgeçmesin diye yolladı Jonasın doğmayacağını öğrendi ve kendi canını feda etti birde şu beyaz saçlı moruk kadın hortlak gibi yine nerede türedi ayoll Nohah gebertmişti onu
Aaa yokmu ayoll bir tane hortlağa benzeyen bir bunak kadın c harfiydi sanırım baş harfide ismini hafızamda tutamıyorum @Yiğitt @MasacRE @Harunnn60 @ForumdashBeyaz saçlı moruk kadın kim.
Bir Jonas'ın ismini biliyorsub onunda ismini yanlış yazıyorsun.
Claudia değil m?Aaa yokmu ayoll bir tane hortlağa benzeyen bir bunak kadın c harfiydi sanırım baş harfide ismini hafızamda tutamıyorum @Yiğitt @MasacRE @Harunnn60 @Forumdash
Aaa o olsa gerek evet @keremClaudia değil m?
Tamam büyüyünce sen işte.Aaa yokmu ayoll bir tane hortlağa benzeyen bir bunak kadın c harfiydi sanırım baş harfide ismini hafızamda tutamıyorum @Yiğitt @MasacRE @Harunnn60 @Forumdash