Gece 5 e bakarız.
Gece 5 e bakarız.
Ben izlemeye gidicem şimdiGece 5 e bakarız.
Ahahha hemen parlağini seçtin diyorsun da ben geçen sene de yapmiştim avatar olarak Ama bugun değştirme sebebim @MasacRE ve bacıma subliminal vermektiHayır Jonas favorim @Forumdash da hemen parlağını bulmuş avatar yapmış
ST 4 tem'de başlıyor nasıl yetişcen sanki Raat raa LCDP izle bari 19 tem'miş nasılsa
Gelir gece kütük dedik adama @MasacRE ama @Forumdash @Yiğitt den daha ince çıktı adam bizi bekledi bizle izliyor
Senin diğer almancı vardı onu bıraktın şimdi jonas'a mı geçtinAhahha hemen parlağini seçtin diyorsun da ben geçen sene de yapmiştim avatar olarak Ama bugun değştirme sebebim @MasacRE ve bacıma subliminal vermekti
ST 4 tem'de başlıyor nasıl yetişcen sanki Raat raa LCDP izle bari 19 tem'miş nasılsa
İşte kütüklüğü burda belli oluyor zaten Adam iyice yontun @MasacRE @Harunnn60Gelir gece kütük dedik adama @MasacRE ama @Forumdash @Yiğitt den daha ince çıktı adam bizi bekledi bizle izliyor
@MasacRE Bize kıyamaz ben hep derim Adam bize sövse de bizimle izleriz biz eğlence sunuyoruz çünküGelir gece kütük dedik adama @MasacRE ama @Forumdash @Yiğitt den daha ince çıktı adam bizi bekledi bizle izliyor
Hayır o da başlasın yine avatar yaparımSenin diğer almancı vardı onu bıraktın şimdi jonas'a mı geçtin
Benim o dizide favorim yaşlı gacı Tam @xemrexxx likHayır o da başlasın yine avatar yaparım
Bende La Casa de Papel'i düşünüyordum zaten.
ST'yi daha çok seviyorsun sanki.Ahahha hemen parlağini seçtin diyorsun da ben geçen sene de yapmiştim avatar olarak Ama bugun değştirme sebebim @MasacRE ve bacıma subliminal vermekti
Oraya tatil bile yapmaya gidemezdi beee Kadın tam bir ırkcı
Evet fantastik boyutu var sonucta ve Dark'la konu olarak benzeşiyorST'yi daha çok seviyorsun sanki.
Emre sever değişik tuhaf insanlarıOraya tatil bile yapmaya gidemezdi beee Kadın tam bir ırkcı
Dark'la konu olarak aynıysa o zaman izlememe gerek yok.Evet fantastik boyutu var sonucta ve Dark'la konu olarak benzeşiyor
Eidt: LCDP de karakter olarak coook iyi
Elma da onu sevecek değil yaEmre sever değişik tuhaf insanları
Ama ST'nin masumiyeti var Dark konu işleyişi harikata. Karakterlerin hiç bir duygusu bana geçmiyorDark'la konu olarak aynıysa o zaman izlememe gerek yok.