Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

Ben de benzettim özellikle AHS zamanına :A Bu arada o geçen sezon da lezbiyendi diye hatırlıyorum. Diğer kadın çok ezik filandı bu ona ilgi gösteriyordu:X

Ben size dün gece ip ucu vermiştim aslında konustuktan sonra:F
HAHAH Cidden benziyor dimi :F @Çiğdem sence de öyle değil mi :F

2X4

OHAAA :D

@MasacRE de hemen ben aslında tahmin ettim demiş :A Son dakikalar da bizde tahmin ettik önce den söyleyecektin:A

Şimdi yolcuların başı jonas mı oluyormuş? resmen çocuk ilerde ki yaşlı halini durdurmaya çalışacak, orta yaşta ki hali başka ike yaşlı hali nasıl düşmana dönüştü öyle. :( yüzüne nolmuş.. Jonas'ın karizması gitti. :A

Noah'ın gençliği de 1921'de ki çocukmuş ben diğer çocuk zannediyorudm hatta burada ki yorumlarda öyleydi.. Çok şaşırdım o kısma, 2019 da ki çocuk peki bunlarla ne diye iş birliği yapıyor..

Mikkel'ın anası sonunda oğlunun resmini buldu, diğer genç tayfa da zaman makinesini aldı,

Birde gözü bantlı dedektife ne olmuş öyle sürekli bir korku içinde bir şeyler mi saklıyor o? diğer dedektif ile ne zaman konuşsa panik yapıyor :A

Cloudia'nın pc sahneleri komikti. :F

@Çiğdem @Forumdash

Ayyy düşüp bayılıcam şimdi 4.bölüm de olanlar 😱😱😱 @Yiğitt @Harunnn60 @MasacRE @Forumdash
Domuz suratlı adam nasıl Jonas çıkar ayoll 😱😱😱

Bu arada Masacre sayesinde bartozun artık kim oldunu bilerek izliyorum yoksa Nohahı Bartoz diye izleyip yorumlamaya devam edecektim :F Dizide Jonah ve Nohahın büyük halleri güzel zaten bunlardan başka ismini bildimde yok :F

Jonasta gözüden düşecek gibi o midemi bulandıran domuz suratlı adam nasıl Jonas oluyor :( :( :(
Ohoo, siz hala orda mısınız ben birazdan bitireceğim diziyi. Ne olacak bakalım. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem