HAHAH Cidden benziyor dimiBen de benzettim özellikle AHS zamanınaBu arada o geçen sezon da lezbiyendi diye hatırlıyorum. Diğer kadın çok ezik filandı bu ona ilgi gösteriyordu
Ben size dün gece ip ucu vermiştim aslında konustuktan sonra
HAHAH Cidden benziyor dimiBen de benzettim özellikle AHS zamanınaBu arada o geçen sezon da lezbiyendi diye hatırlıyorum. Diğer kadın çok ezik filandı bu ona ilgi gösteriyordu
Ben size dün gece ip ucu vermiştim aslında konustuktan sonra
İstanbullu Gelin gibi bir senaryosu var.Kız bu dizi de Legion gibi pompişik bir senaryosu var diyolla doğru mu![]()
Hiçbir dizi o ka harika olamazİstanbullu Gelin gibi bir senaryosu var.![]()
@Çiğdem Bartoz dediğin kim ya.Diziyi çukura çevirdin resmen.
Senin yüzünden bende karıştırıyorum.
@MasacRE @Forumdash
Jonas daha yakışıklıSen olgun seviyorsun demek ki
Kafam karıştı valla.Ben Bartozu Nohah diye biliyordum ama şu mağarada bir çocuğu dövdülerya oymuş
@MasacRE Açıklaıstı öncekı sayfalarda![]()
Evet suratı korkutucuyduJonas dediğin domuz surat cnmBıraktım hemen
![]()
![]()
O Bartozmuş işteKafam karıştı valla.
Noah'ın genç hali 1921.de ki çocuk değil mi?Mağarada ki dövülen çocuk neyin nesi oluyor o zaman.
Zaten ondan şikayetlerimi söylüyordum sonra öğrenince 😱😱😱Evet suratı korkutucuyduMiden bulanmıştır senin.
![]()
bartoz ne demek onu anlamadım.O Bartozmuş işte![]()
![]()
![]()
Hangisini izlesem karasızım.Hızlı izleyin biraz, sırada Stranger Things var. Sonrasında La Casa De Papel var... Ben daha onlara baştan başlayacağım.@Çiğdem @MasacRE @kerem @Forumdash @Harunnn60
Ohoo, siz hala orda mısınız ben birazdan bitireceğim diziyi. Ne olacak bakalım.Ayyy düşüp bayılıcam şimdi 4.bölüm de olanlar 😱😱😱 @Yiğitt @Harunnn60 @MasacRE @Forumdash
Domuz suratlı adam nasıl Jonas çıkar ayoll 😱😱😱
Bu arada Masacre sayesinde bartozun artık kim oldunu bilerek izliyorum yoksa Nohahı Bartoz diye izleyip yorumlamaya devam edecektimDizide Jonah ve Nohahın büyük halleri güzel zaten bunlardan başka ismini bildimde yok
![]()
Jonasta gözüden düşecek gibi o midemi bulandıran domuz suratlı adam nasıl Jonas oluyor![]()
![]()
@Forumdash Şuna finali söylede sussunOhoo, siz hala orda mısınız ben birazdan bitireceğim diziyi. Ne olacak bakalım.![]()