Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

Bir adam akıllı @kerem yorumlamıs :F @Forumdash 1.bölümün yanında ikinci bölüme devam ediyor @Yiğitt ikinci bölümün yanında üçüncü bölümden devam ediyor :A :A :A

İlk sezonu unutmuşuz yine olayları anlamaya çalışana kadar baya uğraşacaz belli :F @MasacRE @DarkLegenD @Harunnn60

1.Bölüm
Dizinin ilk sahnesinde Noah birini öldürdü ama kim şuan soru işareti o ayrıca klisede konuştuğu ve büyük ihtimalle Noahın büyük hali dediğmiiz dizinin kötü adamıyla Noah sahneleri güzeldi ayrıca Jonahın büyümüş haliyle annesinin yüzleşme sahneside iyiydi Supernatural deanlar geldi aklıma @Forumdash :F

Nohanın büyümğş haliyle domuz suratlı bir adam konuştu midemi kaldırdı :( Adam diye birisinin kim oldunu şimdide çözmeye çalısıcaz bakalım yeni oyuncumu olacak eskilerden birimi çıkacak :A
Ben de 1. bölümü tek yorumladım :A
Hızlanın siz de biraz ya, ben siz yetişin diye ara verdim. Başka dizilere geçtim, bekliyorum sizleri. :A
Allahın sopası diyorsan seve seve şuan tek tek okuyabilirsin bölüm yorumlarımı. :A
asdsadasdjsad ddhhwuınvw shsd wfacdsglsq sdfdoflefm

ben de biliyorum almanca @kerem :A
Kız bu dizi de Legion gibi pompişik bir senaryosu var diyolla doğru mu :A

2X3

Netflix diziye el atmış sanırım. :A @MasacRE @Çiğdem @Forumdash

Şu Lady Gaga'ya benzeyen kadın aşırı benziyor kıyafetleri yüzü filan aşırı derece de. :F İlk sezonda da dikkatimi çekmişti, kimse de demiyor lady gaga'ya benziyor diye. :F Birde bu karakater ne ara lezbiyen oldu. :F Polisin karısı ile aşk yaşamaya başladı anlamadım. :F

Bu kadın kardeşi noah'ı bir tezgah kuracak gibi şu yaşlı moruk kadın ile. :A oda yaşlı kadın da baya gezgin olmuş. :A

Gelecek sahneleri çok azdı biraz oraları da görsek iyi olurdu..

Ulrich yaşlı halini aynı adam mı oynuyor yoksa başka bir oyuncu mu? eğer başka bir oyuncu ise bu kadar birbirlerine benzeyen oyuncuları bulmak büyük başarı.

2x4

Genel olarak seyir zevki veren şu ana kadar izlediğim bölümler arasında en güldüreniydi. Claudia'nın kütüphanedeki akıllı bilgisayarların nasıl çalıştığını sorunca aklıma almanca bilmeyen mültecilerin almanlara çekinerek birşeyi rica etmesi geldi. :F

Adam Jonas çıktı. Aslında tahmin edilebilirdi ama ikisinin ismi farklıydı sonuçta. Kendi adıma Adam'ın başka biri olmasını isterdim. O zaman daha çok heyecanlanırdım.

Katharina oradaki gördüğüm en nornal insan sanırım. İlk orda kez bu saçmalığa karşı çıkan inanmayan ve siz keçileri kaçırmışsınız diyen birini gördüm. Jonas'ın ben senin torununum demesine de baya güldüm. :F

Bartosz mağaradan çıkamadı bir türlü, gelecekteki sağır kadının da yardımcısını öldüreceğini sanmıyorum. :X
Ayyy düşüp bayılıcam şimdi 4.bölüm de olanlar 😱😱😱 @Yiğitt @Harunnn60 @MasacRE @Forumdash
Domuz suratlı adam nasıl Jonas çıkar ayoll 😱😱😱

Bu arada Masacre sayesinde bartozun artık kim oldunu bilerek izliyorum yoksa Nohahı Bartoz diye izleyip yorumlamaya devam edecektim :F Dizide Jonah ve Nohahın büyük halleri güzel zaten bunlardan başka ismini bildimde yok :F

Jonasta gözüden düşecek gibi o midemi bulandıran domuz suratlı adam nasıl Jonas oluyor :( :( :(