Allahın sopası diyorsan seve seve şuan tek tek okuyabilirsin bölüm yorumlarımı.Allahın sopası yok işte Alamancı nerdeyse finali öğreniyormuş
Allahın sopası diyorsan seve seve şuan tek tek okuyabilirsin bölüm yorumlarımı.Allahın sopası yok işte Alamancı nerdeyse finali öğreniyormuş
Car car öter dururdu Alamanca sözlerle @keremValla öyle Silmeseydim de beyni iyice yansaydı bölümü izleyene kadar
Bir önceki soruma vevap ver bari.onla alakalı da yazıcaktım
4.Bölümle birlikte okurum izledikçeAllahın sopası diyorsan seve seve şuan tek tek okuyabilirsin bölüm yorumlarımı.
HangiBir önceki soruma vevap ver bari.
Yavaş yavaş heyecanlı kısımlara geliyorsun sende.4.Bölümle birlikte okurum izledikçe
Yarın izeyince bir şok olacak mıyım.
Haydaa diyeceksin eminimYarın izeyince bir şok olacak mıyım.
Keşke 10 bölüm olsaydı, gelde yine 1.5 yıl bekle şimdi.Haydaa diyeceksin eminim
İlk 3 bölümden bişi anlamadık zatenYavaş yavaş heyecanlı kısımlara geliyorsun sende.
Hadi ben kaçıyorum, yarın önemli bir doktor randevum var. Gute Nacht. @Forumdashİlk 3 bölümden bişi anlamadık zaten
Bende yatarım cicili bicili rüyalar @Forumdash abicimedeHadi ben kaçıyorum, yarın önemli bir doktor randevum var. Gute Nacht. @Forumdash
Bir adam akıllı @kerem yorumlamıs @Forumdash 1.bölümün yanında ikinci bölüme devam ediyor @Yiğitt ikinci bölümün yanında üçüncü bölümden devam ediyor
İlk sezonu unutmuşuz yine olayları anlamaya çalışana kadar baya uğraşacaz belli @MasacRE @DarkLegenD @Harunnn60
1.Bölüm
Dizinin ilk sahnesinde Noah birini öldürdü ama kim şuan soru işareti o ayrıca klisede konuştuğu ve büyük ihtimalle Noahın büyük hali dediğmiiz dizinin kötü adamıyla Noah sahneleri güzeldi ayrıca Jonahın büyümüş haliyle annesinin yüzleşme sahneside iyiydi Supernatural deanlar geldi aklıma @Forumdash
Nohanın büyümğş haliyle domuz suratlı bir adam konuştu midemi kaldırdı Adam diye birisinin kim oldunu şimdide çözmeye çalısıcaz bakalım yeni oyuncumu olacak eskilerden birimi çıkacak
Ben de 1. bölümü tek yorumladım
Hızlanın siz de biraz ya, ben siz yetişin diye ara verdim. Başka dizilere geçtim, bekliyorum sizleri.
Allahın sopası diyorsan seve seve şuan tek tek okuyabilirsin bölüm yorumlarımı.
Kız bu dizi de Legion gibi pompişik bir senaryosu var diyolla doğru mu
İlk sezon bende anlamamıştım Noah'ın sonradan anladım. @MasacRE Bilal'e anlatır gibi çiğdeme anlatmış güzelce.Oh iyi bir gizemi çözdük senin için en azından Domuz suratlıyı şu an bilmiyoruz biz, sezonu tamamlayan bazı kişiler öğrenmiş olabilir tabi @Forumdash
Ayy yok 2 bölüm üst üste gitmiyor bir ağırlık çöküyor. 3.Bölümü izledim birazdan yorum yaparım , 4 ve 5 'i izlerim bugün. @Çiğdem @Forumdash4'ü izleyip gelirse yarın sadece 5'i izlesin o zaman @Harunnn60
Ayyy düşüp bayılıcam şimdi 4.bölüm de olanlar 😱😱😱 @Yiğitt @Harunnn60 @MasacRE @Forumdash2x4
Genel olarak seyir zevki veren şu ana kadar izlediğim bölümler arasında en güldüreniydi. Claudia'nın kütüphanedeki akıllı bilgisayarların nasıl çalıştığını sorunca aklıma almanca bilmeyen mültecilerin almanlara çekinerek birşeyi rica etmesi geldi.
Adam Jonas çıktı. Aslında tahmin edilebilirdi ama ikisinin ismi farklıydı sonuçta. Kendi adıma Adam'ın başka biri olmasını isterdim. O zaman daha çok heyecanlanırdım.
Katharina oradaki gördüğüm en nornal insan sanırım. İlk orda kez bu saçmalığa karşı çıkan inanmayan ve siz keçileri kaçırmışsınız diyen birini gördüm. Jonas'ın ben senin torununum demesine de baya güldüm.
Bartosz mağaradan çıkamadı bir türlü, gelecekteki sağır kadının da yardımcısını öldüreceğini sanmıyorum.
@MasacRE @Harunnn60 ile ben çok hızlıyızdır Sen rahat rahat eski sezonları izleyip güncele yetişebilirsin biz anca bitiririz Darkı @ForumdashHızlı izleyin biraz, sırada Stranger Things var. Sonrasında La Casa De Papel var... Ben daha onlara baştan başlayacağım. @Çiğdem @MasacRE @kerem @Forumdash @Harunnn60