Söliiiiiiimmmmmiiii @ÇiğdemOh iyi bir gizemi çözdük senin için en azından Domuz suratlıyı şu an bilmiyoruz biz, sezonu tamamlayan bazı kişiler öğrenmiş olabilir tabi @Forumdash
Söliiiiiiimmmmmiiii @ÇiğdemOh iyi bir gizemi çözdük senin için en azından Domuz suratlıyı şu an bilmiyoruz biz, sezonu tamamlayan bazı kişiler öğrenmiş olabilir tabi @Forumdash
Söliiiiiiimmmmmiiii @Çiğdem
Oh iyi bir gizemi çözdük senin için en azından Domuz suratlıyı şu an bilmiyoruz biz, sezonu tamamlayan bazı kişiler öğrenmiş olabilir tabi @Forumdash
Vlla bunu şuan çözmemiz iyi oldu yoksaSöliiiiiiimmmmmiiii @Çiğdem
Tek bi ip ucum herşeyi açıklar gerçi ama bu ip ucunu aklında tut bu geceyi hatırlatcam sana @MasacRE sen deVlla bunu şuan çözmemiz iyi oldu yoksaBartozu o moruk kadını öldüren adam olarak algılamaya devam edip sarısın nohanında büyüğü olup olmaması hakkında analiz etmeye çalısrak gidicektim
Söylede kafana kütük düşsün
Tövbe deeeeRüyanda domuz suratlı adamı görürsün inş @MasacRE
Resmini atamıyorum midemi bulandırıyor
Daha neler öğreneceksiniz neler.Oh iyi bir gizemi çözdük senin için en azından Domuz suratlıyı şu an bilmiyoruz biz, sezonu tamamlayan bazı kişiler öğrenmiş olabilir tabi @Forumdash
Şimdi baktım da her şeyi unutmuşum bütün karakterler birbirine girmiş. Sezona video izleyip başlayacağım için üşeniyorumBen önceki sezonu hatırlamak için çalışmalar yapmıştım. Tekrar izlemeyi sevmiyorum, böyle idare ediyoruz işte Ha bir de şöyle bir şey buldum. Senin için geçti artık gerçi sezonu tamamladın zaten ama buraya atayım diğer izleyenler faydalansın isterse
@Çiğdem @Harunnn60 @kerem @dreamy @Yiğitt @DarkLegenD şöyle bir şema hazırlanmış. Ben diziyi izlerken bile durdurup unuttuğum yerlerde bakıyorum buraya. Size de tavsiye ederim
https://drive.google.com/file/d/1TNVqF7T6bwkE4ZVA9lVPs0V6JK5Kf4Qd/view
Aman sus ayoll @Forumdash ile bir odaya kapanın çok bahsetmek istiyorsanız birbirinize bahsedin @MasacREDaha neler öğreneceksiniz neler.
7'yi izledim. Dizi beyin yakınca.7 mi izledin 8 mi F: @kerem
Ayy daha final sahnesinden bahsediyodum inş okumadın Sildim sonra baktım yukarda 8 yazıyor alıntı yapıyorum 7 yazıyor7'yi izledim. Dizi beyin yakınca.
Yok neyseki görmedim hiçbirşey. Yarın beni bir şok bekliyor mu?Ayy daha final sahnesinden bahsediyodum inş okumadın Sildim sonra baktım yukarda 8 yazıyor alıntı yapıyorum 7 yazıyor
Şey yazdım aslındaYok neyseki görmedim hiçbirşey. Yarın beni bir şok bekliyor mu?
Yok neyseki görmedim hiçbirşey. Yarın beni bir şok bekliyor mu?
Allahın sopası yok işte Alamancı nerdeyse finali öğreniyormuşAyy daha final sahnesinden bahsediyodum inş okumadın Sildim sonra baktım yukarda 8 yazıyor alıntı yapıyorum 7 yazıyor
Şey yazdım aslında
Hananh ile yazdiğina tahmin belirtcektim sadece
Valla öyle Silmeseydim de beyni iyice yansaydı bölümü izleyene kadarAllahın sopası yok işte Alamancı nerdeyse finali öğreniyormuş
onla alakalı da yazıcaktımClaudia olabilir mi diye düşünmedim değil.