Evet bizim ekip iyi @MasacRE filan böyle devamAyy tamam cnm haklısın sen bugün bitirdin biz yarın ozaman @kerem @Forumdash diyorum onları kenara atıyoruz senide @MasacRE @Harunnn60 bizim ekibe katıyoruz
Evet bizim ekip iyi @MasacRE filan böyle devamAyy tamam cnm haklısın sen bugün bitirdin biz yarın ozaman @kerem @Forumdash diyorum onları kenara atıyoruz senide @MasacRE @Harunnn60 bizim ekibe katıyoruz
Benden başkası 6-7 beğenmiş ama bu sezonun en kötü iki bölümüydü bence yapmayın ayoll bomboş öyle baktık sadece ne olay oldu @Yiğitt @Forumdash @kerem @MasacRE2x6
@Çiğdem durgun bölüm deyince hevesim kaçmıştı ama ben beğendim.
Bol geçmişli bölüm izledik, Mikkel'in hem küçüklüğü hemde büyük hali karşılaştı. Hannah dejavu yaşadım mikkeli görünce diyor ama bana orası basit geldi yıllar önce görmüşsün bu cocuğu şimdi de görüyorsun neyse.
Adam jonası yollayarak kendini yaşamasını sağladı ama babası neden intihar ediyor birde adam tekrar intihar etti yine aynı döngü olacaktı... kafam karıştı valla.
@Çiğdem yaşlı gacı nereden hortladı demiş bende anlamadım ölmemiş miydi? yoksa paralel evrende mi yaşıyor bu kadın? @MasacRE @Forumdash
yok anladım bende orayıBenden başkası 6-7 beğenmiş ama bu sezonun en kötü iki bölümüydü bence yapmayın ayoll bomboş öyle baktık sadece ne olay oldu @Yiğitt @Forumdash @kerem @MasacRE
Spoine gelirsek eğerMoruk kadının nerden türediğini anlamadım ama domuz surat jonası babası intihardan vazgeçmesin diye yolluyor babası intihar etmezse Jonasın doğmucağını öğrendiği için intihar ediyor
yok anladım bende orayı
Babası intihar etmezse jonas doğmayacak , adam o yüzden yolluyor ama adamın intiharını biraz daha açabilirlerdi böyle yaşlı kadın çıkıyor piyasaya ölmeli filna jonas ikna oluyor filan bilemedim cnm @MasacRE
Ben de beğenmedim, özellikle 7 boş bölüm.Benden başkası 6-7 beğenmiş ama bu sezonun en kötü iki bölümüydü bence yapmayın ayoll bomboş öyle baktık sadece ne olay oldu @Yiğitt @Forumdash @kerem @MasacRE
Spoine gelirsek eğerMoruk kadının nerden türediğini anlamadım ama domuz surat jonası babası intihardan vazgeçmesin diye yolluyor babası intihar etmezse Jonasın doğmucağını öğrendiği için intihar ediyor
Ben daha da hızlı giderim de iş güç yoğun, akşamları izleyebiliyorum birer bölüm sadece.@Yiğitt te de bir hızlılık var.
7 dahada boş evet @Harunnn60 bu saatde izleyecek birde @MasacRE de öyle şimdi bunlara geçmiş olsun ben kurtudumBen de beğenmedim, özellikle 7 boş bölüm.
Ben daha da hızlı giderim de iş güç yoğun, akşamları izleyebiliyorum birer bölüm sadece.
@Forumdash 'ın tatili iptal oldu sanırım yoksa daha erken gidecekti Evde durduğuna göre diziye sarmış sanırımBizle aynı bitirdi sayılır @Yiğitt Burada @Forumdash ı taşlıyoruz
@MasacRE Zaten diziyi izleyince bir ağırlaşıyor fark ettin mi7 dahada boş evet @Harunnn60 bu saatde izleyecek birde @MasacRE de öyle şimdi bunlara geçmiş olsun ben kurtudum
Saçıda beyaz sonuctaEmrecik yollamıştır yaşlı fetişi var adamda. @Forumdash @MasacRE
Amacını da çözemedim kiSaçıda beyaz sonucta
@Forumdash Abicim bir def olup gitsin diye göz yokluyorsunuz resmen ayoll 😱😱😱@Forumdash 'ın tatili iptal oldu sanırım yoksa daha erken gidecekti Evde durduğuna göre diziye sarmış sanırım
Hösttt, en sevdiğin kardeşin benim ona göre 🙄 😱
7 i izliyordum Yarında 8 izler tamamlarız biz dizi ekibi olarak @MasacRE sen ben uyumumuz @Yiğitt @Forumdash @kerem gibi pancar motorlarını kıskandırsın bizimki ekip işi onlarınkı pancar motoru
Ağaç olduk bekleye bekleye @Forumdash 'la. Haklıyız.Ayy tamam cnm haklısın sen bugün bitirdin biz yarın ozaman @kerem @Forumdash diyorum onları kenara atıyoruz senide @MasacRE @Harunnn60 bizim ekibe katıyoruz
@Forumdash Moruk abicim sen küçük abisinHösttt, en sevdiğin kardeşin benim ona göre 🙄 😱