Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

2x6

@Çiğdem durgun bölüm deyince hevesim kaçmıştı ama ben beğendim. :A

Bol geçmişli bölüm izledik, Mikkel'in hem küçüklüğü hemde büyük hali karşılaştı. Hannah dejavu yaşadım mikkeli görünce diyor ama bana orası basit geldi yıllar önce görmüşsün bu cocuğu şimdi de görüyorsun neyse. :A

Adam jonası yollayarak kendini yaşamasını sağladı ama babası neden intihar ediyor birde adam tekrar intihar etti yine aynı döngü olacaktı... kafam karıştı valla. :)

@Çiğdem yaşlı gacı nereden hortladı demiş bende anlamadım ölmemiş miydi? :F yoksa paralel evrende mi yaşıyor bu kadın? @MasacRE @Forumdash
Benden başkası 6-7 beğenmiş ama bu sezonun en kötü iki bölümüydü bence yapmayın ayoll bomboş öyle baktık sadece ne olay oldu :A :A :A @Yiğitt @Forumdash @kerem @MasacRE

Spoine gelirsek eğer
Moruk kadının nerden türediğini anlamadım ama domuz surat jonası babası intihardan vazgeçmesin diye yolluyor babası intihar etmezse Jonasın doğmucağını öğrendiği için intihar ediyor :A

Benden başkası 6-7 beğenmiş ama bu sezonun en kötü iki bölümüydü bence yapmayın ayoll bomboş öyle baktık sadece ne olay oldu :A :A :A @Yiğitt @Forumdash @kerem @MasacRE

Spoine gelirsek eğer
Moruk kadının nerden türediğini anlamadım ama domuz surat jonası babası intihardan vazgeçmesin diye yolluyor babası intihar etmezse Jonasın doğmucağını öğrendiği için intihar ediyor :A
yok anladım bende orayı :A

Babası intihar etmezse jonas doğmayacak , adam o yüzden yolluyor ama adamın intiharını biraz daha açabilirlerdi böyle yaşlı kadın çıkıyor piyasaya ölmeli filna jonas ikna oluyor filan bilemedim cnm :A @MasacRE

yok anladım bende orayı :A

Babası intihar etmezse jonas doğmayacak , adam o yüzden yolluyor ama adamın intiharını biraz daha açabilirlerdi böyle yaşlı kadın çıkıyor piyasaya ölmeli filna jonas ikna oluyor filan bilemedim cnm :A @MasacRE
Nohah onun moruk halini gebertmişti aynı halle nereden türedi anlamadım :F :F :F
@Forumdash @MasacRE

Spoine gelirsek eğer
Ben de beğenmedim, özellikle 7 boş bölüm. :A

@Yiğitt te de bir hızlılık var. :A
Ben daha da hızlı giderim de iş güç yoğun, akşamları izleyebiliyorum birer bölüm sadece. :(

2x7

Egon'un ölümü bizzat Claudia'dan olmuş. Geçen bölüm Jonas'ın, babasının intiharını engellediğinde sanırım bu kadın da kötü demiştim. Beyaz şeytan sensin dedi Egon en sonda ve gerçekten kötü biri gibi görünüyor kadın. Ee Adam da kötü sanki. Ama birbirleriyle çatışıyorlar gibi görünüyor ikisi bir yandan da. Şimdi bir de bölümün sonunda Jonas Claudia'yı aldı götürdü onun yaşlı halini dinleyerek ama şu gelinen noktada hiçbirine güvenim yok :A

Diğer bir tarafta da Hannah daha fena işler yapıyor. Gitti geçmişe orada Egon'u tavladı manyak karı, iyice karıştıracak ortalığı kesin :A Ulrich de garibim çekmediği çile kalmadı, net olarak dizinin en bahtsız insanı.

Şu yeni polis memuru da dizide tek bağlantısız görünen adamdı. Onu da bağladılar sağolsunlar, öyle sıradan kasabaya yeni gelen polis olarak kalmadı o herif de :A

7 i izliyordum :F Yarında 8 izler tamamlarız biz dizi ekibi olarak @MasacRE sen ben uyumumuz @Yiğitt @Forumdash @kerem gibi pancar motorlarını kıskandırsın bizimki ekip işi onlarınkı pancar motoru :A :A :A
Ayy tamam cnm haklısın sen bugün bitirdin biz yarın ozaman @kerem @Forumdash diyorum onları kenara atıyoruz senide @MasacRE @Harunnn60 bizim ekibe katıyoruz :A :A :A
Ağaç olduk bekleye bekleye @Forumdash 'la. Haklıyız. :A