Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

2x7

Egon'un ölümü bizzat Claudia'dan olmuş. Geçen bölüm Jonas'ın, babasının intiharını engellediğinde sanırım bu kadın da kötü demiştim. Beyaz şeytan sensin dedi Egon en sonda ve gerçekten kötü biri gibi görünüyor kadın. Ee Adam da kötü sanki. Ama birbirleriyle çatışıyorlar gibi görünüyor ikisi bir yandan da. Şimdi bir de bölümün sonunda Jonas Claudia'yı aldı götürdü onun yaşlı halini dinleyerek ama şu gelinen noktada hiçbirine güvenim yok :A

Diğer bir tarafta da Hannah daha fena işler yapıyor. Gitti geçmişe orada Egon'u tavladı manyak karı, iyice karıştıracak ortalığı kesin :A Ulrich de garibim çekmediği çile kalmadı, net olarak dizinin en bahtsız insanı.

Şu yeni polis memuru da dizide tek bağlantısız görünen adamdı. Onu da bağladılar sağolsunlar, öyle sıradan kasabaya yeni gelen polis olarak kalmadı o herif de :A
Herif 7.bölümden bile ip dokumuş bizim köydeki kocakarılar gibi :F Acaba diziylemi alakalı yazıyor yoksa anlamıyoruz diye uyduruyormu :A :A :A @Yiğitt @Forumdash @Harunnn60 @kerem

7.Bölüm şimdi genel olarak baktığımda 6-7 düzelme var diye beğenilmiş ama bu sezonun en durgun bölümü bu ikisiydi vlla çünkü diğer bölümlerde olaylar oluyordu zaten 4-5 en iyi bölümler ama düşük dediğim ilk 3 bölümde bile bir hareket oluyordu bu 6-7 bölümler çok durgun sadece bakıyorsun öyle ufacık hareket bişi yok ve sezon fınalı öncesi beni endişeye düşürdü tabi bu 2 bölümün kötü olmasında Nohahın büyük halinin etkili olmamasıda büyük etken yarattı :A

7.Bölüm
Şu beyaz saçlı hortlak kadın babasını öldürdü zaten bu zaman olayı babaları öldürmek için :F Birisi diziboxta 1 liracıdamı veriliyor bu zaman makinası herkeste 1 tane var demiş ona çok güldüm :F

Jonas moruk kadınla karşılaştı ve bakalım sezon fınalında artık bişiler olsun 2 bölümdür kuruduk ayoll :A

@MasacRE @Harunnn60 @kerem @Forumdash
Sanırım yarınki bölümü hiç beğenmeyeceksin. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Herif 7.bölümden bile ip dokumuş bizim köydeki kocakarılar gibi :F Acaba diziylemi alakalı yazıyor yoksa anlamıyoruz diye uyduruyormu :A :A :A @Yiğitt @Forumdash @Harunnn60 @kerem
Masacre bir ara tek cümlelik mesaj yazıyordu sonra destere uyarınca biraz uzun yazmaya başladı :F

Benden başkası 6-7 beğenmiş ama bu sezonun en kötü iki bölümüydü bence yapmayın ayoll bomboş öyle baktık sadece ne olay oldu :A :A :A @Yiğitt @Forumdash @kerem @MasacRE

Spoine gelirsek eğer
Moruk kadının nerden türediğini anlamadım ama domuz surat jonası babası intihardan vazgeçmesin diye yolluyor babası intihar etmezse Jonasın doğmucağını öğrendiği için intihar ediyor :A
yok anladım bende orayı :A

Babası intihar etmezse jonas doğmayacak , adam o yüzden yolluyor ama adamın intiharını biraz daha açabilirlerdi böyle yaşlı kadın çıkıyor piyasaya ölmeli filna jonas ikna oluyor filan bilemedim cnm :A @MasacRE
Dizi çıldırmış vaziyette, nasıl beğenmez insan bu bölümleri anlayamıyorum :A

Moruk kadının da dirilmesine şaşırmışsınız. Jonas'ı aynı anda görmedik mi mesela o da aynı şekilde işte. Biri normal halidir diğeri de zamanda yolculuk etmiş hali :A

Harun, Adam Jonas'ı babasının intiharından vazgeçmesi için değil o döngü devam etsin, babası intihar etsin diye yolladı :A Yani 6. bölümden o sonuç çıkıyor, ileride başka bir şey çıkmazsa :A

@Çiğdem İzlesem uykum gelir mi ? 6.bölümü beğendim ben aslında. :)
Yarın gündüz gece diye iki bölümü izleyebilirsin ama bu gece aradan çıkartırsan yarın sadece sezon fınalıyla ilgilenirsin istedğin saatde ama bu saate kalmamalıydın bence yarına bırak :A @MasacRE İp gibi yazdığına bakma bölümde hiçbişi yok :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60

Moruk kadının da dirilmesine şaşırmışsınız. Jonas'ı aynı anda görmedik mi mesela o da aynı şekilde işte. Biri normal halidir diğeri de zamanda yolculuk etmiş hali :A

Harun, Adam Jonas'ı babasının intiharından vazgeçmesi için değil o döngü devam etsin, babası intihar etsin diye yolladı :A Yani 6. bölümden o sonuç çıkıyor, ileride başka bir şey çıkmazsa :A
Yok ben beğendim .:A

Bu zaman dilimi paralel evren mi? jonas sonuçta ölmemişti olabilir 2 tane ondan kadın ölmüştü ama? çok basit cevaplamışsın. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE

Ben demiştim domuz surata asla güvenmem diye :A :A :A @Yiğitt @Forumdash @kerem @Harunnn60

Ayrıca Moruk kadından korkuyorum şu neflixte olan öcülü dizideki öcülerden daha korkunc 😱😱😱

O yaşlı kadın olayı @Harunnn60 @Çiğdem
Kadın Jonas'ın babası öldüğü zaman yaşıyordu. Döngü yeniden başlayacaği için kadın da yaşamış oluyor. Kadının ölümü döngü sonu. Herşey yeniden başlayacaği zaman.

Zaten döngüde Jonasın babasının ölmesiyle başladı deniyordu.

Ay ben de yavaşladım sizin için, normalde cumartesi veya pazara bitecekti. 3 gün gecikmeli bitirdim sizin yüzünüzden. Hem sen yarın bitireceksen ben de senden bir gün önce bitirmiş oluyorum. @Forumdash bir hafta önce bitirdi neredeyse ona kız. 😱

Ağır vasita bunlar :F @Çiğdem @Harunnn60 @MasacRE
Biz Ferrari filan:A @kerem

ST bugun düşüyor. Herkes diziyi bitirdiğine göre Cuma günü izlemeye başlayalım?? Ne diceksiniz buna ozaman? @Çiğdem @MasacRE @Harunnn60 Biraz beynimiz dinlensin filan bahanesini mi süreceksiniz önünze:A

Bu arada ben 28'de gidicem ama 26'dan forumdan ayrılcam @Harunnn60 Kınan da gelir o güne :F @Çiğdem

Yok ben beğendim .:A

Bu zaman dilimi paralel evren mi? jonas sonuçta ölmemişti olabilir 2 tane ondan kadın ölmüştü ama? çok basit cevaplamışsın. :A
Yaşlı haliyle gidip orta yaşlı halini uyarıyordu kadın. O şekilde döngüye giriyor diye düşünüyorum. Biri ölüyor, diğer hali yaşlanıyor bu sefer de o şekilde devam ediyor işte sürekli yaşamaya :A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60