Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

• Güldürdün
Reactions: Forumdash and kerem
2010 dan sonra hiç yemedim vucuttan çıkmıştır herhalde :F Birde şu chhetoslar varya fıstıklı peynirli biz orta okuldaykan içinde domuz yağı var yazıyordu şimdi ise katkıları yok diyor :F
Çoktan yedin bir kere artık domuzun tadı nasıldır diye sormazsın. :A

Geçmiş olsun, hepsinin içinde domuz jelatini bulunuyor. :F @Forumdash @MasacRE @xemrexxx @Yiğitt
Ben daha birkaç hafta önce yedim, napalım? :A
2010 dan sonra hiç yemedim vucuttan çıkmıştır herhalde :F Birde şu chhetoslar varya fıstıklı peynirli biz orta okuldaykan içinde domuz yağı var yazıyordu şimdi ise katkıları yok diyor :F
hepiniz domuz gibisiniz zaten :A

hepiniz domuz gibisiniz zaten :A
Cübbeli'nin dediğine göre kezzap içmek lazım ki anca geçsin. :A
Çoktan yedin bir kere artık domuzun tadı nasıldır diye sormazsın. :A
Senin yediğin bu domuz sosisinin yerini tutmaz hiçbiri alamancı @kerem :A :A :A @MasacRE @Forumdash
berfend-ber-alman-mutfa%C4%9F%C4%B1-03-400x.jpg

2x8 (Sezon Finali)

Ben ilk sezonu daha çok beğendim, onun yeri ben de ayrı.Ama bu sezon da güzeldi, ilk bölümleri ortalama altı olsa da 4. bölümden itibaren yeniden açıldı. Sezon finali de iyi sayılabilir...
Kuş ölümlerini çözdük sayılır, ilk sezondan itibaren ilk kez sezon finalinde gördük. Döngü her başladığında kuş ölümleri oluyor, peki neden oluyor onu anlamadık? Santralle alakası olabilir mi, nükleerle falan? Zaman geçişiyle alakası olacak hali yok ya? (b)

Jonas ve Martha'nın karşılaştığı sahne güzeldi, ardından Adam gelip Martha'yı vurdu zaten. Son sahnede de Martha ''başka dünyadan'' geldim deyip Jonas'ı kıyametten kurtardı. Diğer sezona da ''diğer dünyayı'' çözmeye çalışırız artık. :A

Regina ve Claudia'nın karşılaştığı sahne de güzeldi, Regina umarım iyileşir. :(

Bu sezon sorularım cevap bulur diyordum, yeni sorular da eklendi. Birkaçı dışında cevapsız kaldık... Neyse yeni sezonu bekliyoruz, 2021'e anca gelir sanırım. :T:

Geçmiş olsun, hepsinin içinde domuz jelatini bulunuyor. :F @Forumdash @MasacRE @xemrexxx @Yiğitt
Bacona karşi değilim:F

2x6

Geçen bölüm Jonas'ın döngüyü sonlandırmak için gitmesine rağmen, bir şeyler olacağı ve bu işin bitmeyeceği belliydi. Tam tersine Adam döngüyü başlatmak için göndermiş zaten onu. Onu göndererek intihar ettirdi resmen babasını. Bu Jonas'a ne oldu da böyle kötü birisine dönüştü yalnız onu hiç anlayamıyorum :A Claudia ise iyi taraftayım diyor ama o da intiharı engelletmedi, Jonas'ın yaşaması lazım diyerek. Ee tamam da bu daha önce de defalarca kez yaşanmıştır, nasıl Claudia iyi oluyor bu durumda onu da anlayamadım. Sanki o da kötü gibi görünüyor bu bölüm yaşanana bakınca :A

En sonda bir de Magnus'u gördük Adam'ın yanında. O da bulaşmış bu işlere. Yanındaki de Martha veya Franziska'dır diye düşünüyorum ben. Ya sevgilisiyle girmiştir bu işlere ya da kardeşiyle. Ya da her ikisi de vardır, öbürü de bir yerlerden çıkar :A

2x6

Geçen bölüm Jonas'ın döngüyü sonlandırmak için gitmesine rağmen, bir şeyler olacağı ve bu işin bitmeyeceği belliydi. Tam tersine Adam döngüyü başlatmak için göndermiş zaten onu. Onu göndererek intihar ettirdi resmen babasını. Bu Jonas'a ne oldu da böyle kötü birisine dönüştü yalnız onu hiç anlayamıyorum :A Claudia ise iyi taraftayım diyor ama o da intiharı engelletmedi, Jonas'ın yaşaması lazım diyerek. Ee tamam da bu daha önce de defalarca kez yaşanmıştır, nasıl Claudia iyi oluyor bu durumda onu da anlayamadım. Sanki o da kötü gibi görünüyor bu bölüm yaşanana bakınca :A

En sonda bir de Magnus'u gördük Adam'ın yanında. O da bulaşmış bu işlere. Yanındaki de Martha veya Franziska'dır diye düşünüyorum ben. Ya sevgilisiyle girmiştir bu işlere ya da kardeşiyle. Ya da her ikisi de vardır, öbürü de bir yerlerden çıkar :A
@Çiğdem 1 bölüm ağır geldi herhalde diğer bölüm yorumun yok. :A
7 i izliyordum :F Yarında 8 izler tamamlarız biz dizi ekibi olarak @MasacRE sen ben uyumumuz @Yiğitt @Forumdash @kerem gibi pancar motorlarını kıskandırsın bizimki ekip işi onlarınkı pancar motoru :A :A :A

7 i izliyordum :F Yarında 8 izler tamamlarız biz dizi ekibi olarak @MasacRE sen ben uyumumuz @Yiğitt @Forumdash @kerem gibi pancar motorlarını kıskandırsın bizimki ekip işi onlarınkı pancar motoru :A :A :A
Ay ben de yavaşladım sizin için, normalde cumartesi veya pazara bitecekti. 3 gün gecikmeli bitirdim sizin yüzünüzden. Hem sen yarın bitireceksen ben de senden bir gün önce bitirmiş oluyorum. @Forumdash bir hafta önce bitirdi neredeyse ona kız. 😱

2X7

Fena bölüm değildi, sezon finaline sakladılar sanırım olayları. :D
Clauida'nın babasını öldürmesi sürpriz oldu, Egon kanserden ölür derken kızı yüzünden öldü... Beyaz Şeytan da Claudia çıkacak gibi duruyor, babası güzel konuştu.

Hannah şaşırtmadı, çok da güzel kadın ya. Geçmişe gitti, 1953'te Ulrich'i ziyaret etti ama ona yardım etmedi. Egon'un gençliği dururken onunla mı yetinecek? ''Yeni başlangıç'' düşüncesi fena, Hannah o zamanı iyi karıştırır. :A

Jonas ve Claudia son sahnede karşılaştı, Jonas Claudia'nın evine geldi. Geleceğe gidecekler.

Sezon finalinde kıyamet işlenecek, merak ediyorum epey. Sadece sığınakta olanlar hayatta kalacak denmişti, bakalım ne olacak?
7.Bölüm şimdi genel olarak baktığımda 6-7 düzelme var diye beğenilmiş ama bu sezonun en durgun bölümü bu ikisiydi vlla çünkü diğer bölümlerde olaylar oluyordu zaten 4-5 en iyi bölümler ama düşük dediğim ilk 3 bölümde bile bir hareket oluyordu bu 6-7 bölümler çok durgun sadece bakıyorsun öyle ufacık hareket bişi yok ve sezon fınalı öncesi beni endişeye düşürdü tabi bu 2 bölümün kötü olmasında Nohahın büyük halinin etkili olmamasıda büyük etken yarattı :A

7.Bölüm
Şu beyaz saçlı hortlak kadın babasını öldürdü zaten bu zaman olayı babaları öldürmek için :F Birisi diziboxta 1 liracıdamı veriliyor bu zaman makinası herkeste 1 tane var demiş ona çok güldüm :F

Jonas moruk kadınla karşılaştı ve bakalım sezon fınalında artık bişiler olsun 2 bölümdür kuruduk ayoll :A

@MasacRE @Harunnn60 @kerem @Forumdash

Ay ben de yavaşladım sizin için, normalde cumartesi veya pazara bitecekti. 3 gün gecikmeli bitirdim sizin yüzünüzden. Hem sen yarın bitireceksen ben de senden bir gün önce bitirmiş oluyorum. @Forumdash bir hafta önce bitirdi neredeyse ona kız. 😱
Ayy tamam cnm haklısın sen bugün bitirdin biz yarın ozaman @kerem @Forumdash diyorum onları kenara atıyoruz senide @MasacRE @Harunnn60 bizim ekibe katıyoruz :A :A :A

2x6

@Çiğdem durgun bölüm deyince hevesim kaçmıştı ama ben beğendim. :A

Bol geçmişli bölüm izledik, Mikkel'in hem küçüklüğü hemde büyük hali karşılaştı. Hannah dejavu yaşadım mikkeli görünce diyor ama bana orası basit geldi yıllar önce görmüşsün bu cocuğu şimdi de görüyorsun neyse. :A

Adam jonası yollayarak kendini yaşamasını sağladı ama babası neden intihar ediyor birde adam tekrar intihar etti yine aynı döngü olacaktı... kafam karıştı valla. :)

@Çiğdem yaşlı gacı nereden hortladı demiş bende anlamadım ölmemiş miydi? :F yoksa paralel evrende mi yaşıyor bu kadın? @MasacRE @Forumdash