Ben de birkaç saate tamamlarımAaa o olsa gerek evet @kerem
Bu dizide teori yapabiliyorum 6.bölümde yine düşüncem tutmuş Akşamada i izlerim yarın bitiyor
Ben de birkaç saate tamamlarımAaa o olsa gerek evet @kerem
Bu dizide teori yapabiliyorum 6.bölümde yine düşüncem tutmuş Akşamada i izlerim yarın bitiyor
Sende domuz suratlı Zaten domuz sosisi yiyip duruyordun @ForumdashTamam büyüyünce sen işte.
Hiç haribo yedin mi?Sende domuz suratlı Zaten domuz sosisi yiyip duruyordun @Forumdash
Lisedeyken yedik ne olduHiç haribo yedin mi?
Geçmiş olsun, hepsinin içinde domuz jelatini bulunuyor. @Forumdash @MasacRE @xemrexxx @YiğittLisedeyken yedik ne oldu
2010 dan sonra hiç yemedim vucuttan çıkmıştır herhalde Birde şu chhetoslar varya fıstıklı peynirli biz orta okuldaykan içinde domuz yağı var yazıyordu şimdi ise katkıları yok diyor
Ben daha birkaç hafta önce yedim, napalım?
Çoktan yedin bir kere artık domuzun tadı nasıldır diye sormazsın.2010 dan sonra hiç yemedim vucuttan çıkmıştır herhalde Birde şu chhetoslar varya fıstıklı peynirli biz orta okuldaykan içinde domuz yağı var yazıyordu şimdi ise katkıları yok diyor
Cübbeli'nin dediğine göre kezzap içmek lazım ki anca geçsin.Ben daha birkaç hafta önce yedim, napalım?
Ben daha birkaç hafta önce yedim, napalım?
hepiniz domuz gibisiniz zaten2010 dan sonra hiç yemedim vucuttan çıkmıştır herhalde Birde şu chhetoslar varya fıstıklı peynirli biz orta okuldaykan içinde domuz yağı var yazıyordu şimdi ise katkıları yok diyor
hepiniz domuz gibisiniz zaten
Cübbeli'nin dediğine göre kezzap içmek lazım ki anca geçsin.
Çoktan yedin bir kere artık domuzun tadı nasıldır diye sormazsın.
Senin yediğin bu domuz sosisinin yerini tutmaz hiçbiri alamancı @kerem @MasacRE @ForumdashBen daha birkaç hafta önce yedim, napalım?
2010 dan sonra hiç yemedim vucuttan çıkmıştır herhalde Birde şu chhetoslar varya fıstıklı peynirli biz orta okuldaykan içinde domuz yağı var yazıyordu şimdi ise katkıları yok diyor
Bacona karşi değilimBen daha birkaç hafta önce yedim, napalım?
2x6
Geçen bölüm Jonas'ın döngüyü sonlandırmak için gitmesine rağmen, bir şeyler olacağı ve bu işin bitmeyeceği belliydi. Tam tersine Adam döngüyü başlatmak için göndermiş zaten onu. Onu göndererek intihar ettirdi resmen babasını. Bu Jonas'a ne oldu da böyle kötü birisine dönüştü yalnız onu hiç anlayamıyorum Claudia ise iyi taraftayım diyor ama o da intiharı engelletmedi, Jonas'ın yaşaması lazım diyerek. Ee tamam da bu daha önce de defalarca kez yaşanmıştır, nasıl Claudia iyi oluyor bu durumda onu da anlayamadım. Sanki o da kötü gibi görünüyor bu bölüm yaşanana bakınca
En sonda bir de Magnus'u gördük Adam'ın yanında. O da bulaşmış bu işlere. Yanındaki de Martha veya Franziska'dır diye düşünüyorum ben. Ya sevgilisiyle girmiştir bu işlere ya da kardeşiyle. Ya da her ikisi de vardır, öbürü de bir yerlerden çıkar
7 i izliyordum Yarında 8 izler tamamlarız biz dizi ekibi olarak @MasacRE sen ben uyumumuz @Yiğitt @Forumdash @kerem gibi pancar motorlarını kıskandırsın bizimki ekip işi onlarınkı pancar motoru@Çiğdem 1 bölüm ağır geldi herhalde diğer bölüm yorumun yok.
Ay ben de yavaşladım sizin için, normalde cumartesi veya pazara bitecekti. 3 gün gecikmeli bitirdim sizin yüzünüzden. Hem sen yarın bitireceksen ben de senden bir gün önce bitirmiş oluyorum. @Forumdash bir hafta önce bitirdi neredeyse ona kız. 😱7 i izliyordum Yarında 8 izler tamamlarız biz dizi ekibi olarak @MasacRE sen ben uyumumuz @Yiğitt @Forumdash @kerem gibi pancar motorlarını kıskandırsın bizimki ekip işi onlarınkı pancar motoru
7.Bölüm şimdi genel olarak baktığımda 6-7 düzelme var diye beğenilmiş ama bu sezonun en durgun bölümü bu ikisiydi vlla çünkü diğer bölümlerde olaylar oluyordu zaten 4-5 en iyi bölümler ama düşük dediğim ilk 3 bölümde bile bir hareket oluyordu bu 6-7 bölümler çok durgun sadece bakıyorsun öyle ufacık hareket bişi yok ve sezon fınalı öncesi beni endişeye düşürdü tabi bu 2 bölümün kötü olmasında Nohahın büyük halinin etkili olmamasıda büyük etken yarattı2X7
Fena bölüm değildi, sezon finaline sakladılar sanırım olayları.
Clauida'nın babasını öldürmesi sürpriz oldu, Egon kanserden ölür derken kızı yüzünden öldü... Beyaz Şeytan da Claudia çıkacak gibi duruyor, babası güzel konuştu.
Hannah şaşırtmadı, çok da güzel kadın ya. Geçmişe gitti, 1953'te Ulrich'i ziyaret etti ama ona yardım etmedi. Egon'un gençliği dururken onunla mı yetinecek? ''Yeni başlangıç'' düşüncesi fena, Hannah o zamanı iyi karıştırır.
Jonas ve Claudia son sahnede karşılaştı, Jonas Claudia'nın evine geldi. Geleceğe gidecekler.
Sezon finalinde kıyamet işlenecek, merak ediyorum epey. Sadece sığınakta olanlar hayatta kalacak denmişti, bakalım ne olacak?
Ayy tamam cnm haklısın sen bugün bitirdin biz yarın ozaman @kerem @Forumdash diyorum onları kenara atıyoruz senide @MasacRE @Harunnn60 bizim ekibe katıyoruzAy ben de yavaşladım sizin için, normalde cumartesi veya pazara bitecekti. 3 gün gecikmeli bitirdim sizin yüzünüzden. Hem sen yarın bitireceksen ben de senden bir gün önce bitirmiş oluyorum. @Forumdash bir hafta önce bitirdi neredeyse ona kız. 😱