@Yiğitt de bizle bitiriyor sen kendi başına motrunu aç izle abicim
@Yiğitt de bizle bitiriyor sen kendi başına motrunu aç izle abicim
Zaten iki bölüm izliyoruz hafta sonu iyi fikir az kafamız dinlensin @Forumdash kendi motoru hararet yapmıyor diye bizide robot sanıyor ayollHaftasonu başlayalım ST'ye, cumartesi mesela. @Forumdash da bizle izlesin bu sefer günde iki bölüm gidersek senkronize olabiliriz@Harunnn60
Tamam ikişer izleriz, yeter ki aynı gün başlayalımDüşmezse zaten haftasonu izlicem. Ama 2'şer izlicem![]()
En can alıcı şeyler oldu 6. bölümde, tekrar tekrar yazamayacağım ama harika bölümdüJonesle domuz suratlı adamın konuşması dısında ne vardı bölümde ayoll@Harunnn60 @Yiğitt @kerem
Gerçi 7 de oda yok oyüzden 7 i daha kötü buldum ama 6 da o dedğim dısında bomboş ve şey sahnelerle doluydu![]()
Zaten iki bölüm izliyoruz hafta sonu iyi fikir az kafamız dinlensin @Forumdash kendi motoru hararet yapmıyor diye bizide robot sanıyor ayoll![]()
![]()
@Yiğitt @Harunnn60
Görüşücez.... CMTS bi başlmaayın siz
Şey sahneleri için sevmediyseniz ben birşey bilmiyorum 2 sahnemi veriliyor birii sürekli şeydiEn can alıcı şeyler oldu 6. bölümde, tekrar tekrar yazamayacağım ama harika bölümdü![]()
Cumartesi başlıyoruz ozaman @Yiğitt @MasacRE @Harunnn60 @kerem şöyle ağız tadıyla izleyelim birlikteGörüşücez.... CMTS bi başlmaayın siz![]()
Hahah hayır saçmalama yani ben o yüzden izlemedim diğerlerini bilmemŞey sahneleri için sevmediyseniz ben birşey bilmiyorum 2 sahnemi veriliyor birii sürekli şeydi![]()
![]()
@Forumdash @Harunnn60
@MasacRE İçin dedim zaten daha çok cnmHahah hayır saçmalama yani ben o yüzden izlemedim diğerlerini bilmem![]()
İzler evet öyle şeyleri o .
Düşmezse başlıcam cmts dedimBu arada yalnızlık zormuş değilmi abicim @ForumdashŞimdi bizi beklersin tabi sana acı bir ders olsun
![]()
![]()
@MasacRE @Harunnn60
Tek başına istediğin zaman istedini izlersin forumda birlitke izlemek önemliDüşmezse başlıcam cmts dedimAyrıca ben yalnız kurt zaten
![]()
![]()
Ben yolu acayım daTek başına istediğin zaman istedini izlersin forumda birlitke izlemek önemliHerkes günde 2 bölüm yorumlar sıcak sıcak
![]()
![]()
![]()
Sonra yolunu alamıyoruzBen yolu acayım da![]()
Sizi satarsa şaşmamSonra yolunu alamıyoruzCumartesi başlarız dedik işte @MasacRE i salarız üstüne kütük kütük konusur durur görürsün
![]()
![]()
@Harunnn60
Öncesinde bile sizi beklemedi hey hey
Öncesinde bile sizi beklemedi hey heyBelki senin not etme huyunu almiştir
![]()