@Yiğitt de bizle bitiriyor sen kendi başına motrunu aç izle abicim @MasacRE @Harunnn60
@Yiğitt de bizle bitiriyor sen kendi başına motrunu aç izle abicim @MasacRE @Harunnn60
Zaten iki bölüm izliyoruz hafta sonu iyi fikir az kafamız dinlensin @Forumdash kendi motoru hararet yapmıyor diye bizide robot sanıyor ayoll @Yiğitt @Harunnn60Haftasonu başlayalım ST'ye, cumartesi mesela. @Forumdash da bizle izlesin bu sefer günde iki bölüm gidersek senkronize olabiliriz @Harunnn60
Tamam ikişer izleriz, yeter ki aynı gün başlayalım @Harunnn60 @ÇiğdemDüşmezse zaten haftasonu izlicem. Ama 2'şer izlicem
En can alıcı şeyler oldu 6. bölümde, tekrar tekrar yazamayacağım ama harika bölümdüJonesle domuz suratlı adamın konuşması dısında ne vardı bölümde ayoll @Harunnn60 @Yiğitt @kerem
Gerçi 7 de oda yok oyüzden 7 i daha kötü buldum ama 6 da o dedğim dısında bomboş ve şey sahnelerle doluydu
Zaten iki bölüm izliyoruz hafta sonu iyi fikir az kafamız dinlensin @Forumdash kendi motoru hararet yapmıyor diye bizide robot sanıyor ayoll @Yiğitt @Harunnn60
Görüşücez.... CMTS bi başlmaayın sizTamam ikişer izleriz, yeter ki aynı gün başlayalım @Harunnn60 @Çiğdem
Şey sahneleri için sevmediyseniz ben birşey bilmiyorum 2 sahnemi veriliyor birii sürekli şeydi @Forumdash @Harunnn60En can alıcı şeyler oldu 6. bölümde, tekrar tekrar yazamayacağım ama harika bölümdü
Cumartesi başlıyoruz ozaman @Yiğitt @MasacRE @Harunnn60 @kerem şöyle ağız tadıyla izleyelim birlikteGörüşücez.... CMTS bi başlmaayın siz
Hahah hayır saçmalama yani ben o yüzden izlemedim diğerlerini bilmemŞey sahneleri için sevmediyseniz ben birşey bilmiyorum 2 sahnemi veriliyor birii sürekli şeydi @Forumdash @Harunnn60
@MasacRE İçin dedim zaten daha çok cnmHahah hayır saçmalama yani ben o yüzden izlemedim diğerlerini bilmem
İzler evet öyle şeyleri o .@MasacRE İçin dedim zaten daha çok cnm
desterenin arkdsı sonucta mülayim olacak halı yok @MasacREİzler evet öyle şeyleri o .
Düşmezse başlıcam cmts dedim Ayrıca ben yalnız kurt zatenBu arada yalnızlık zormuş değilmi abicim @Forumdash Şimdi bizi beklersin tabi sana acı bir ders olsun @MasacRE @Harunnn60
Tek başına istediğin zaman istedini izlersin forumda birlitke izlemek önemli Herkes günde 2 bölüm yorumlar sıcak sıcakDüşmezse başlıcam cmts dedim Ayrıca ben yalnız kurt zaten
Ben yolu acayım daTek başına istediğin zaman istedini izlersin forumda birlitke izlemek önemli Herkes günde 2 bölüm yorumlar sıcak sıcak
Sonra yolunu alamıyoruz Cumartesi başlarız dedik işte @MasacRE i salarız üstüne kütük kütük konusur durur görürsün @Harunnn60Ben yolu acayım da
Sizi satarsa şaşmamSonra yolunu alamıyoruz Cumartesi başlarız dedik işte @MasacRE i salarız üstüne kütük kütük konusur durur görürsün @Harunnn60
Öncesinde bile sizi beklemedi hey hey Belki senin not etme huyunu almiştir@MasacRE sadık kütük @Harunnn60
Öncesinde bile sizi beklemedi hey hey Belki senin not etme huyunu almiştir