Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

@MasacRE de sıkıntı şey değildiki yanı pancar motoru gibi önce bitirme sıkıntısı değildi geride kalıp biz bitirince devam ediyordu :F

Ama şimdi sen şöyle birşey imaa ediyorsun @MasacRE dizileri bitirdi kaydettiği bölümleri atıyor diyorsun 😱😱😱 @Harunnn60
Her komplo teorisine acığım :A @MasacRE
mesela xmen izleyip öyle yapıcam @Harunnn60 izlediğimi belli etmek için :F

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Seni biraz bekleyelim istiyorsan :A @Çiğdem @MasacRE
Ben daha ilk iki sezonu izleyeceğim, haftaya cuma diyorsan anca yetişirim. :A @Çiğdem
@MasacRE Harun ben istediğin kadar beklerizde pancar motoru @Forumdash cumartesiye bile zor ikna ettik :F Gerçi o nasılsa bizle başlasada bizden önce bitiyor oyüzden Yiğiti tercih etmek daha mantıklı zaten bizim kütüğümüzede iftira etti dün gece :A :A :A

Kaç gün kalacan, foruma girebilcen mi o arada :(
10 Gün gibi bir süre alıyor Ağustosun ilk günleri geliyoruz köyden girebiliyorumda her gn değil zaten gündüzleri sabah 6 gibi gidip akşam 6-7 gibi geliyoruz girebilirsem akşamları oluyor ama haliyle yorgun oluyoruz ama 2 günde 1 - 3 günde 1 1 saat falan bazı akşamlar haber almaya geliyorum foruma tamamen ilişkimi kesmiyorum bakabildim zamanlar cnm :A

10 Gün gibi bir süre alıyor Ağustosun ilk günleri geliyoruz köyden girebiliyorumda her gn değil zaten gündüzleri sabah 6 gibi gidip akşam 6-7 gibi geliyoruz girebilirsem akşamları oluyor ama haliyle yorgun oluyoruz ama 2 günde 1 - 3 günde 1 1 saat falan bazı akşamlar haber almaya geliyorum foruma tamamen ilişkimi kesmiyorum bakabildim zamanlar cnm :A
Gitmeden ben gidiyorum diye haber ver mutlaka :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
2x7

Hannah 6 bölüm iyi durdu diyordum ortalığı karıştırdı. :A Yine sosyal medya da kadına küfürler başlar. :F

Ulrich'e öyle gariban görünce hemen vazgeçti polis memuruna yanaştı. :F Elinde zaman makinesi de var istediği gibi ortalığı karıştırabilir. :D

@MasacRE Claudia kötü birisi olabilir diyordu bana da öyle geliyor gibi , yaşlı hali sürekli bir ortalığı karıştırma derdinde. Hesapta Adam'a karşı savaşıyor ama hangisi iyi kötü belli değil. Babasının kendi elleri ile öldürmesine şok oldum hiç beklemiyordum. :D

Şu diğer zaman makinesi de diğer kadında işler iyice kızıştı.

Yorumlarda kıyameti herkes merak ediyormuş bende aşırı merak ettim. :D

Son 2 bölümü çok çok beğendim devam bakalım. :Z

Fragmanlarını izledim de ergen dizisini andırttı. :A

Bunu bölümleri LCDP'den daha az ama. :A
ST mi ergen😱 Lütfeeeeennnnnnnn!!!!!

Ben daha ilk iki sezonu izleyeceğim, haftaya cuma diyorsan anca yetişirim. :A @Çiğdem
Ayy yok artık :F Ben özet araştircam yeter bana :X Dark gibi çok karakterli değil kim kimdi derdi yok en azından:A

Ne zaman gidiyorsun? Temmuzda sen de benle aynı gün git kardeş oldugumuz tam çıksın ortaya :F:F:F

ST mi ergen😱 Lütfeeeeennnnnnnn!!!!!

Ayy yok artık :F Ben özet araştircam yeter bana :X Dark gibi çok karakterli değil kim kimdi derdi yok en azından:A

Ne zaman gidiyorsun? Temmuzda sen de benle aynı gün git kardeş oldugumuz tam çıksın ortaya :F:F:F
Fragmanları dedim sadece, neyse az önce Netflix'e baktım yüklemişler 3. sezonu. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash