Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

Ben önceki sezonu hatırlamak için çalışmalar yapmıştım. Tekrar izlemeyi sevmiyorum, böyle idare ediyoruz işte :A Ha bir de şöyle bir şey buldum. Senin için geçti artık gerçi sezonu tamamladın zaten ama buraya atayım diğer izleyenler faydalansın isterse :A

@Çiğdem @Harunnn60 @kerem @dreamy @Yiğitt @DarkLegenD şöyle bir şema hazırlanmış. Ben diziyi izlerken bile durdurup unuttuğum yerlerde bakıyorum buraya. Size de tavsiye ederim :A

https://drive.google.com/file/d/1TNVqF7T6bwkE4ZVA9lVPs0V6JK5Kf4Qd/view
Agnes ile Noah karı koca değiller, kim yapmışsa yanlış analiz yapmış. Ben Noah'ın karısının kim olduğunu az çok tahmin edebiliyorum, 4. bölüm yorumumda belirtmiştim zaten. :A

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Agnes ile Noah karı koca değiller, kim yapmışsa yanlış analiz yapmış. Ben Noah'ın karısının kim olduğunu az çok tahmin edebiliyorum, 4. bölüm yorumumda belirtmiştim zaten. :A
Evet onu tahmini yazmış zaten. Ben Agnes diye birini hatırlamıyorum bile doğru düzgün. İlk sezon biraz görünmüştü de şu an yok ortada. Şİmdilik benim bir tahminim yok, bakalım belki ileride olur :A

• Beğendim
Reactions: kerem
Ben önceki sezonu hatırlamak için çalışmalar yapmıştım. Tekrar izlemeyi sevmiyorum, böyle idare ediyoruz işte :A Ha bir de şöyle bir şey buldum. Senin için geçti artık gerçi sezonu tamamladın zaten ama buraya atayım diğer izleyenler faydalansın isterse :A

@Çiğdem @Harunnn60 @kerem @dreamy @Yiğitt @DarkLegenD şöyle bir şema hazırlanmış. Ben diziyi izlerken bile durdurup unuttuğum yerlerde bakıyorum buraya. Size de tavsiye ederim :A

https://drive.google.com/file/d/1TNVqF7T6bwkE4ZVA9lVPs0V6JK5Kf4Qd/view
Neymiş bu anlat bakalım :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
3'ü izledim, yorumlayacağım şimdi. Yalnız bir bölüm daha izleyemeyeceğim bu dizi üst üste 2 bölüm gitmiyor. 4-5 yarın izleyelim, birini sabah birini gece izlerim :A
4 ü izlesemmi diye düşünüyorum bu gece bende zaten sana yetişip geçeceğimizi biliyorduk @Harunnn60 :A :A :A @Forumdash

2x6

Son sahnedeki sürpriz, niyeyse şaşırmadım. :A
Son sahnede Adam'ın yanındaki adamlardan biri de Magnus çıktı... Son döngü başlıyor dedi, Magnus'un yanındaki kadın kimdi peki? O da tanıdık kesin.

Mikkel'in intiharından bir gün önceye gittik, eski olaylara bir dönmüş olduk. Mikkel ve Michael karşılaşmasını gördük, Ulrich & Hannah sahnesini izledik, Peter'in travesti ilişkisine vardık bir yandan...

Adam, Jonas'ı kandırıp yolladı ve son döngüyü başlattı diyebilir miyiz? Jonas inandı ve istemediği olacak sanırım? Clauida doğru mu söylüyor tabi orası da var, o kadın da her yerden çıkıyor ani şekilde. :A