Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

2X5

Güzel bölümdü, sezonun ilk bölümleri epey karışık ve beklenti altıydı ama açılmaya başladı diyebilirim.
Bölümde en sevdiğim kısım Ulrich ve Mikkel'in karşılaşması oldu, Ulrich'in bakışları falan çok güzeldi.Mağaraya kaçırdı Mikkel'i ama son anda yakalandı. Ulrich daha da kaçamaz sanırım.

Jonah'ın yaşlı halinin sözleri epey güzel, iyi replikler çıkar oradan. :A Küçük Jonah'ı 20 Haziran 2019 öncesine yollayacak, Mikkel'in kendini asmasına engel olursa her şeyin yoluna gireceğini söyledi Adam. Ama o zaman da Jonah olmayacak, diğer herkes yaşayacakmış...

İlk sezondaki kuş ve koyun ölümlerine dair hiçbir iz yok hala, sezon boyunca tek sahnesini izleyemedik. Ne oldu o olay, umarım bu sezon açığa kavuşur.

Noah, Charlotte'nin babası mıymış? Yanlış anlamadım herhalde, babası. Charlotte zaten her şeyin benle bağlantısı var diyordu, içine doğdu herhalde. :A
Orada bekle yarın 6 yı birlikte izleriz :F

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
İşte diyorum bazı bölümler birbirini tamamlıyor. 2 ve 3ü izleseydin en azından bişeyler karalayablirdin:A

Ahahah kırmızı yeri sen de hissetdin demek:A:A Çok iyi sahneydi bence
Ama ben mektup sahnesini diyorum. Sen muhtemelen Ulrich ve azgın Hannah sahnelerini bahsediyorsun:A

Domuz surat kim bacım:F

Ohaa ilk bölümden sonra nasıl 2ye devam edebildin?? Ben ilk bölümü bi önceki gün izledim ve sonraki gün 2ye geçmek için bi daha ilk bölümü izlemiştim :F İmreniyorum size :F
Ben önceki sezonu hatırlamak için çalışmalar yapmıştım. Tekrar izlemeyi sevmiyorum, böyle idare ediyoruz işte :A Ha bir de şöyle bir şey buldum. Senin için geçti artık gerçi sezonu tamamladın zaten ama buraya atayım diğer izleyenler faydalansın isterse :A

@Çiğdem @Harunnn60 @kerem @dreamy @Yiğitt @DarkLegenD şöyle bir şema hazırlanmış. Ben diziyi izlerken bile durdurup unuttuğum yerlerde bakıyorum buraya. Size de tavsiye ederim :A

https://drive.google.com/file/d/1TNVqF7T6bwkE4ZVA9lVPs0V6JK5Kf4Qd/view

Ben önceki sezonu hatırlamak için çalışmalar yapmıştım. Tekrar izlemeyi sevmiyorum, böyle idare ediyoruz işte :A Ha bir de şöyle bir şey buldum. Senin için geçti artık gerçi sezonu tamamladın zaten ama buraya atayım diğer izleyenler faydalansın isterse :A

@Çiğdem @Harunnn60 @kerem @dreamy @Yiğitt @DarkLegenD şöyle bir şema hazırlanmış. Ben diziyi izlerken bile durdurup unuttuğum yerlerde bakıyorum buraya. Size de tavsiye ederim :A

Yorumlarda soyacını açayım izlerken diyorlar dizibocxta bu sanırım :F :F :F @Forumdash @Yiğitt

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Yiğitt
Ben 5 e geçecem :F Şey işte
Yüzü mutasyona uğramış birisi yokmu domuz suratlı :F
@MasacRE
Bu mu:F
69274

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
İşte diyorum bazı bölümler birbirini tamamlıyor. 2 ve 3ü izleseydin en azından bişeyler karalayablirdin:A

Ahahah kırmızı yeri sen de hissetdin demek:A:A Çok iyi sahneydi bence
Ama ben mektup sahnesini diyorum. Sen muhtemelen Ulrich ve azgın Hannah sahnelerini bahsediyorsun:A

Domuz surat kim bacım:F

Ohaa ilk bölümden sonra nasıl 2ye devam edebildin?? Ben ilk bölümü bi önceki gün izledim ve sonraki gün 2ye geçmek için bi daha ilk bölümü izlemiştim :F İmreniyorum size :F
Seviyorum böyle sahneleri, içten içe bi' korku hissi yaşatması muazzam. :A

• Harika
Reactions: Forumdash

Yorumlarda soyacını açayım izlerken diyorlar dizibocxta bu sanırım :F :F :F @Forumdash @Yiğitt
Ben oturttum olayları kafada ya, ana karakterleri çöz gerisini boşver zaten. Fazla da ilişki kurmaya gerek yok. :F

2x2

Çok fazla şey olmadı bölümde. En büyük gelişmeler olay hakkında daha çok kişinin bilgilenmesiydi bana göre. Hannah geçen bölüm Jonas'ın büyük halinin söylediklerinden sonra geçmişte Mikkel'i görerek tanık oldu duruma. Egon Ulrich ile yüzleşti. Ulrich de bu zaman olayından en kötü etkilenen oldu be. Oğlunu kurtarmak için gitti geçmişe, orada hapise atıldı ve o zamanda kalıp yaşlandı. Claudia da yaşlanıp her şeye hakim olan haliyle genç haline yol gösteriyor. Jonas'ın gelecekte bulduğu şey de en büyük merak konusu, en son onun içine girmesiyle bitirdik bölümü.
4, 5 ve 6'yı ilk 3 bölüme göre daha çok beğendim ilerledikçe izleyesi geliyor insanın. :A

• Beğendim
Reactions: MasacRE

Ama hiç güzel acıklayamamiş. Bunu youtubeda ben de buldum:F

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Ben oturttum olayları kafada ya, ana karakterleri çöz gerisini boşver zaten. Fazla da ilişki kurmaya gerek yok. :F
Ana karakterler de belli değil ki arkadaş :A Mesela Ulrich ilk sezon başrol gibiydi ama bu sezon ilk iki bölümde sadece yaşlı halini gördük şu ana kadar :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt