Flash gibi ama superkahraman değil yolculukkla alakalı geçmiş gelecek ve beyin yakan bir dizi@Çiğdem The Siren,Vampir Günlükleri gibi bi dizi mi bu![]()
O zaman bana The Siren gibi dizi önerFlash gibi ama superkahraman değil yolculukkla alakalı geçmiş gelecek ve beyin yakan bir dizi![]()
Fantastik dizi yanı vlla bilmiyorumkı bende koptum baya dizilerden ama sen Elite izledinmi tam senlik o diziO zaman bana The Siren gibi dizi önerGüzel dizi Siren vampir gibi deniz kızları ve komik bi dizi
![]()
The Unbrella Academy'i izle sen.O zaman bana The Siren gibi dizi önerGüzel dizi Siren vampir gibi deniz kızları ve komik bi dizi
![]()
Dark dısında önerdiklerini Alamancının izlemeThe Unbrella Academy'i izle sen.Ama herşeyden önce Dark'ı kesinlikle izlemelisin.
![]()
İkiyüzlü demek istedin.
Biz komedyenik yükünü çektimiz için sabit fikrimiz yok gelen cevaplara göre cevap yazıyoruzİkiyüzlü demek istedin.![]()
Tamam o zaman bundan sonra seni hiçbir zaman ciddiye almayacağım.Biz komedyenik yükünü çektimiz için sabit fikrimiz yok gelen cevaplara göre cevap yazıyoruz![]()
![]()
![]()
Kaç kere yazdımı hatırlamıyorum alamancıTamam o zaman bundan sonra seni hiçbir zaman ciddiye almayacağım.![]()
Alakasız bambaşka bir konuya girdin şimdi ama neyse. Zaten ben hep ciddiye alıyorum gibi bir algı oluştu burda.Kaç kere yazdımı hatırlamıyorum alamancıBin defa yazdım bizim mesajlarda c harfini bile aramayın diye
Tecavüz , ölüm kalım vsyle o tür konular dısında bizim sohbet mesajlarında ciddi düşünce yok buna ecünnü konularıda dahil
Biz üyeler gülsün burada sıkıntılarını unutsunlar diye uğraşıyoruz benim her mesajım okuyan gülümsesin diye yazılıyor
![]()
![]()
![]()
Yaa biz lunaparkta eğlenen 4-5 yaşındakı içi saf çocuklar gibi eğleniyoruz ikili sohbetlerdeAlakasız bambaşka bir konuya girdin şimdi ama neyse. Zaten ben hep ciddiye alıyorum gibi bir algı oluştu burda.![]()
Aaa yine izledim diye yorumlayıp kaçma yöntemi2.bölümğ izledim çok karışıktı.![]()
Ben öyle bir şey yapmam.
Jesicada 7 izledim diyip gidiyordunBen öyle bir şey yapmam.![]()