Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

@MasacRE de o sıkıntı yok en boş şeylerden bile ip gibi yazıyor :F Aaa biz nasılsa anlamıyoruz diye uydurup uydurupta yazıyor olabilir orasını bilmemde :F @Yiğitt @Harunnn60
Çiğdem bir ara sende tek mesaj yazıyordun :F Destere hatta ne kadar uzun yazıyorsun diye dalga geçiyordu. :A

2.Bölüm öyle bakıyoruz işte :F :F :F @MasacRE @kerem @DarkLegenD @Harunnn60 @Yiğitt @Forumdash
33 Yıl önceye ve sonraya gitme makinasını göstedi jonas ahh şöyle birşey bana lazım geçenlerde demiştim bir konuda şunu icat etseletde bir 90lara gitsek diye :A :A :A

Ulicmidir nedir bir sarısın oğlan onada üzüldüm neler çekti :F

Çiğdem bir ara sende tek mesaj yazıyordun :F Destere hatta ne kadar uzun yazıyorsun diye dalga geçiyordu. :A
Aaa o dizilerde değil :F Dizilerde yorum yapmakta zorlanıyorum CW dizileri hariç :F Zaten bir iki kelime aklımda kalıyor onuda emtin belgesine kaydetiyorum yoksa foruma gelene kadar unuturum diye :F

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Aaa herneyse adı işte hatırlamayınca Ulic dedim benim isimlerim meşhurdur :F Öyle bir adam işte :F :F :F
2 sezondur isimleri hala nasıl ezberlemedin onu anlamadım. :A Aynen bende üzüldüm bunca yıl oğlu için tımarhanede kalmış. Gelecek bölümler dizi baya heyecan verecek hazır ol. :A

• Güldürdün
2 sezondur isimleri hala nasıl ezberlemedin onu anlamadım. :A Aynen bende üzüldüm bunca yıl oğlu için tımarhanede kalmış. Gelecek bölümler dizi baya heyecan verecek hazır ol. :A
Şu B harfinden başlayan kötü adamının adını hiç yazamıyorum :F

Noah ve Jones dısında ismini bildim oyuncu yok :F Ben yabancı dizilerde isim ezber edemiyorum tarif ederek söylüyorum bir ara destere @Forumdash da önce benle dalga geçip sonra bana uymaya baslmıslardı gözlüklü kız şişman adam arap kadın vsyle onlarda tarif ederek söylemeye baslamıslardı üzüm üzüme baka baka :F :F :F @MasacRE @Harunnn60 @Yiğitt

@MasacRE de o sıkıntı yok en boş şeylerden bile ip gibi yazıyor :F Aaa biz nasılsa anlamıyoruz diye uydurup uydurupta yazıyor olabilir orasını bilmemde :F @Yiğitt @Harunnn60
@MasacRE nin yorumlarını takip ediyorum. Hala bi bölüm mü ne yazdı:F İpleri yumak yapıp atacak heralde:F

@Yiğitt @kerem @MasacRE Birlikte izleyecez pancar motoru @Forumdash abicimizde öyle bakıversin :A :A :A

Yarın akşam bi film gömucem:X Hatta size de önerecem:A

Ulrich demek istedin, o sarışın değil ki. :A
Sarişin o adam:F Yaşlılığı nasıl kekilli olmuş anlamadım:F

Şu B harfinden başlayan dizinin kötü adamının adını hiç yazamıyorum :F

Noah ve Jones dısında ismini bildim oyuncu yok :F Ben yabancı dizilerde isim ezber edemiyorum tarif ederek söylüyorum bir ara destere @Forumdash da önce benle dalga geçip sonra bana uymaya baslmıslardı gözlüklü kız şişman adam arap kadın vsyle onlarda tarif ederek söylemeye baslamıslardı üzüm üzüme baka baka :F :F :F @MasacRE @Harunnn60 @Yiğitt
B harfi dizi hangisi?

Burdaki karakkterin isimleri de ezberlenmez üzülme :F
Yanık surat, deli gömleği giyen, azgın kari, polis kadın, dilsiz kız der dururuz :F:F

ne kadar çok kadın varmiş:F

@MasacRE nin yorumlarını takip ediyorum. Hala bi bölüm mü ne yazdı:F İpleri yumak yapıp atacak heralde:F

B harfi dizi hangisi?

Yanık surat, deli gömleği giyen, azgın kari, polis kadın, dilsiz kız der dururuz :F:F

Sarısın adam ama hafızama çokta güvenemedim için çokta idda edemiyorum kim oldunu anlamıssınızdır işte :F @kerem

Aaa bu dizideki adam B harfinden bonzamıdır nedir :F Bana isim söylettiriyorsun alamancı @kerem yine carlamaya gelir bu kim diye :A :A :A

@MasacRE Bölüm yorumlarını ip gibi yazıyor yoksa dizi izlemede insanlar bitirince izler mesala bu diziyi biz bitirince o bitirmemiş olursa şaşırma geçen gün demiştim zaten :F

B harfi dizi hangisi?

Bir gün belirleyip birlikte izleyip yprumlucaksak izlerim abicim ama önceden bitiripte bekleme moduna geçersen öyle beklemeye devam edersin :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Sarısın adam ama hafızama çokta güvenemedim için çokta idda edemiyorum kim oldunu anlamıssınızdır işte :F @kerem

Aaa bu dizideki adam B harfinden bonzamıdır nedir :F Bana isim söylettiriyorsun alamancı @kerem yine carlamaya gelir bu kim diye :A :A :A

@MasacRE Bölüm yorumlarını ip gibi yazıyor yoksa dizi izlemede insanlar bitirince izler mesala bu diziyi biz bitirince o bitirmemiş olursa şaşırma geçen gün demiştim zaten :F
Bartosz :A

Edit:bartoz yazacaktım az daha sonra aklıma @kerem geldi Bartosz diye düzeltir:A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and kerem
Şu B harfinden başlayan dizinin kötü adamının adını hiç yazamıyorum :F

Bartosz :A

Edit:bartoz yazacaktım az daha sonra aklıma @kerem geldi Bartosz diye düzeltir:A
Şuan Dark'ın 6. bölümünü bitirdim başım ağrıyor inşallah tesadüftür. :A

• Güldürdün