Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

2x2

Cast seçimleri cidden Harika.

Jonas sonunda geçitten geçti , gelecek kısımların da ki oyuncular ne kadar gıcık öyle ayrıca nasıl bir felaket olmuş ki dünya böyle bir hale gelmiş birde o havadan ışık süzmeleri neydi öyle.

Ulrich nasıl yaşlanmış öyle kafayı yemiş birde. :F

Jonasın yaşlı hali ile annesinin sahneleri iyiydi.
Bu Ulicin kim oldunu bilmeden Alamancı @kerem bana laf ediyordu adamı tanımıyormuş meğerse :F :F :F @Forumdash

2×6

Kafamda birsürü soru işareti olmasına rağmen izlediğim ama çok zevk aldığım bir bölüm oldu. Kelime-i yerindeyse resmen kafam yandı dersem abartmam. :A Şu Jonas ne kadar saf aynı zamanda zeki bir çocuk, sorgulamasına rağmen hem Adam'a hem Claudia'ya anında inanıyor ve hemen onların dediğini yapıyor. :A Birde Jonas geçmiş ve geleceğe gidebilir de babasının intiharından bir gün öncesine nasıl ışınlayabiliyor? Böyle birşey nasıl mümkün oluyor onu anlamadım. Ama bu sefer Micheal ve Mikkel'ın karşılaşmasını, Ulrich ve Katharina'nın son mutluluğunu, Hannah, Charlotte'nin kocasızlığını ve arada yaşanan dejavuları görmek seyir zevki verdi diyebilirim. İşin içinde yağmur, fırtına ve loş bir hava olduğu için izleyiciye gerilim vermiyor de değil. Adam son döngüden bahsetti, yanında da ilginç br şekilde Magnus vardı hayra alamettir umarım. :A

Yaa biz lunaparkta eğlenen 4-5 yaşındakı içi saf çocuklar gibi eğleniyoruz ikili sohbetlerde :F Zaten bizi tanıyanlar ciddiye almıyor alanlarda kalbi kötü kişilerdir veya yeni üyedir bizi tanımıyordur sonra tanır oda ayak uydurur :F :F :F

Sirk yarattık burda kendimize sincap,fok hepsi var :A :A :A
İyide ben onu kastetmiştim, olayı tamamen yanlış anladın. Önceki mesajımda ben espri yaptım sen beni ciddiye aldın aslında. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
İyide ben onu kastetmiştim, olayı tamamen yanlış anladın. Önceki mesajımda ben espri yaptım sen beni ciddiye aldın aslında. :A
Yok ben seni destekliyorum :F Ciddiye almamanı sevdimm ve yine klasik konusmaları yaptım :F Zaten forumda buna benzer 100 tane yazımı görürsün ben kendim diyorum ciddiye alamyın diye alan kişinin kalbi kötüdür ki öyle kişilerle bizim işimiz olmaz :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
3.Bölüm öyle bakıyoruz işte 50 dakıka ben ne izliyorum diye anlamak için yeterli süre ama anlayamıyorsun :A :A :A @MasacRE @Forumdash @Harunnn60 @DarkLegenD
Mutsyona uğramış bir çocuğu zamanda yolcu etti barzagmıdır nedir :F Çocuğun annesi escinsel çıktı ecünnülere neden sinirleniyorsun diyorsunuz sonra gelde sinirlenme ayoll :A

Şimdi bu dizide bişi anlamıyorsunya Bartoz ve Jonasın sahneleriyle avunuyordum Jonas yoktu bölümde :( Bartoz izledik onun yerine bir moruk kadını öldürdü onun babası sondakı domuz suratlı adamda olabilir bilmiyorumda şu domuz suratlı adam midemi kaldırıyor :( Ulicte üzüldüm kişilerden huzur evinde olan tartışmada biraz hareket getirdi :A

2x2

Çok fazla şey olmadı bölümde. En büyük gelişmeler olay hakkında daha çok kişinin bilgilenmesiydi bana göre. Hannah geçen bölüm Jonas'ın büyük halinin söylediklerinden sonra geçmişte Mikkel'i görerek tanık oldu duruma. Egon Ulrich ile yüzleşti. Ulrich de bu zaman olayından en kötü etkilenen oldu be. Oğlunu kurtarmak için gitti geçmişe, orada hapise atıldı ve o zamanda kalıp yaşlandı. Claudia da yaşlanıp her şeye hakim olan haliyle genç haline yol gösteriyor. Jonas'ın gelecekte bulduğu şey de en büyük merak konusu, en son onun içine girmesiyle bitirdik bölümü.

2x2

Çok fazla şey olmadı bölümde. En büyük gelişmeler olay hakkında daha çok kişinin bilgilenmesiydi bana göre. Hannah geçen bölüm Jonas'ın büyük halinin söylediklerinden sonra geçmişte Mikkel'i görerek tanık oldu duruma. Egon Ulrich ile yüzleşti. Ulrich de bu zaman olayından en kötü etkilenen oldu be. Oğlunu kurtarmak için gitti geçmişe, orada hapise atıldı ve o zamanda kalıp yaşlandı. Claudia da yaşlanıp her şeye hakim olan haliyle genç haline yol gösteriyor. Jonas'ın gelecekte bulduğu şey de en büyük merak konusu, en son onun içine girmesiyle bitirdik bölümü.
@pompy ın alaman versionu yazıyor sanırım bu diziyi :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Jonasla Vartoza bakmak yetiyor :A :A :A
Vartoz ne ya, vatoz de bari tam olsun :A @kerem @Forumdash

vatoz-nedir-vatoz-yenir-mi-vatozun-faydalari-vatoz-saldirisi-h1550845634-535eba.jpg

2X5

Güzel bölümdü, sezonun ilk bölümleri epey karışık ve beklenti altıydı ama açılmaya başladı diyebilirim.
Bölümde en sevdiğim kısım Ulrich ve Mikkel'in karşılaşması oldu, Ulrich'in bakışları falan çok güzeldi.Mağaraya kaçırdı Mikkel'i ama son anda yakalandı. Ulrich daha da kaçamaz sanırım.

Jonah'ın yaşlı halinin sözleri epey güzel, iyi replikler çıkar oradan. :A Küçük Jonah'ı 20 Haziran 2019 öncesine yollayacak, Mikkel'in kendini asmasına engel olursa her şeyin yoluna gireceğini söyledi Adam. Ama o zaman da Jonah olmayacak, diğer herkes yaşayacakmış...

İlk sezondaki kuş ve koyun ölümlerine dair hiçbir iz yok hala, sezon boyunca tek sahnesini izleyemedik. Ne oldu o olay, umarım bu sezon açığa kavuşur.

Noah, Charlotte'nin babası mıymış? Yanlış anlamadım herhalde, babası. Charlotte zaten her şeyin benle bağlantısı var diyordu, içine doğdu herhalde. :A

Aaa yine izledim diye yorumlayıp kaçma yöntemi :F @Forumdash

Yorumda yap ayoll :A :A :A
Ben tek cümlelik mesajlarla yorum yapmıyorum. :A @Forumdash
İşte diyorum bazı bölümler birbirini tamamlıyor. 2 ve 3ü izleseydin en azından bişeyler karalayablirdin:A

2×6

Kafamda birsürü soru işareti olmasına rağmen izlediğim ama çok zevk aldığım bir bölüm oldu. Kelime-i yerindeyse resmen kafam yandı dersem abartmam. :A Şu Jonas ne kadar saf aynı zamanda zeki bir çocuk, sorgulamasına rağmen hem Adam'a hem Claudia'ya anında inanıyor ve hemen onların dediğini yapıyor. :A Birde Jonas geçmiş ve geleceğe gidebilir de babasının intiharından bir gün öncesine nasıl ışınlayabiliyor? Böyle birşey nasıl mümkün oluyor onu anlamadım. Ama bu sefer Micheal ve Mikkel'ın karşılaşmasını, Ulrich ve Katharina'nın son mutluluğunu, Hannah, Charlotte'nin kocasızlığını ve arada yaşanan dejavuları görmek seyir zevki verdi diyebilirim. İşin içinde yağmur, fırtına ve loş bir hava olduğu için izleyiciye gerilim vermiyor de değil. Adam son döngüden bahsetti, yanında da ilginç br şekilde Magnus vardı hayra alamettir umarım. :A
Ahahah kırmızı yeri sen de hissetdin demek:A:A Çok iyi sahneydi bence
Ama ben mektup sahnesini diyorum. Sen muhtemelen Ulrich ve azgın Hannah sahnelerini bahsediyorsun:A

3.Bölüm öyle bakıyoruz işte 50 dakıka ben ne izliyorum diye anlamak için yeterli süre ama anlayamıyorsun :A :A :A @MasacRE @Forumdash @Harunnn60 @DarkLegenD
Mutsyona uğramış bir çocuğu zamanda yolcu etti barzagmıdır nedir :F Çocuğun annesi escinsel çıktı ecünnülere neden sinirleniyorsun diyorsunuz sonra gelde sinirlenme ayoll :A

Şimdi bu dizide bişi anlamıyorsunya Bartoz ve Jonasın sahneleriyle avunuyordum Jonas yoktu bölümde :( Bartoz izledik onun yerine bir moruk kadını öldürdü onun babası sondakı domuz suratlı adamda olabilir bilmiyorumda şu domuz suratlı adam midemi kaldırıyor :( Ulicte üzüldüm kişilerden huzur evinde olan tartışmada biraz hareket getirdi :A
Domuz surat kim bacım:F

2x2

Ohaa ilk bölümden sonra nasıl 2ye devam edebildin?? Ben ilk bölümü bi önceki gün izledim ve sonraki gün 2ye geçmek için bi daha ilk bölümü izlemiştim :F İmreniyorum size :F

İşte diyorum bazı bölümler birbirini tamamlıyor. 2 ve 3ü izleseydin en azından bişeyler karalayablirdin:A

Ahahah kırmızı yeri sen de hissetdin demek:A:A Çok iyi sahneydi bence
Ama ben mektup sahnesini diyorum. Sen muhtemelen Ulrich ve azgın Hannah sahnelerini bahsediyorsun:A

Domuz surat kim bacım:F

Ohaa ilk bölümden sonra nasıl 2ye devam edebildin?? Ben ilk bölümü bi önceki gün izledim ve sonraki gün 2ye geçmek için bi daha ilk bölümü izlemiştim :F İmreniyorum size :F
Ben 5 e geçecem :F Şey işte
Yüzü mutasyona uğramış birisi yokmu domuz suratlı :F
@MasacRE