Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

Tamam o zaman bundan sonra seni hiçbir zaman ciddiye almayacağım. :F
Kaç kere yazdımı hatırlamıyorum alamancı :F Bin defa yazdım bizim mesajlarda c harfini bile aramayın diye :F Tecavüz , ölüm kalım vsyle o tür konular dısında bizim sohbet mesajlarında ciddi düşünce yok buna ecünnü konularıda dahil :A Biz üyeler gülsün burada sıkıntılarını unutsunlar diye uğraşıyoruz benim her mesajım okuyan gülümsesin diye yazılıyor :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: kerem
Kaç kere yazdımı hatırlamıyorum alamancı :F Bin defa yazdım bizim mesajlarda c harfini bile aramayın diye :F Tecavüz , ölüm kalım vsyle o tür konular dısında bizim sohbet mesajlarında ciddi düşünce yok buna ecünnü konularıda dahil :A Biz üyeler gülsün burada sıkıntılarını unutsunlar diye uğraşıyoruz benim her mesajım okuyan gülümsesin diye yazılıyor :F :F :F
Alakasız bambaşka bir konuya girdin şimdi ama neyse. Zaten ben hep ciddiye alıyorum gibi bir algı oluştu burda. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Alakasız bambaşka bir konuya girdin şimdi ama neyse. Zaten ben hep ciddiye alıyorum gibi bir algı oluştu burda. :A
Yaa biz lunaparkta eğlenen 4-5 yaşındakı içi saf çocuklar gibi eğleniyoruz ikili sohbetlerde :F Zaten bizi tanıyanlar ciddiye almıyor alanlarda kalbi kötü kişilerdir veya yeni üyedir bizi tanımıyordur sonra tanır oda ayak uydurur :F :F :F

Sirk yarattık burda kendimize sincap,fok hepsi var :A :A :A

• Harika
Reactions: Forumdash
2x2

Cast seçimleri cidden Harika.

Jonas sonunda geçitten geçti , gelecek kısımların da ki oyuncular ne kadar gıcık öyle ayrıca nasıl bir felaket olmuş ki dünya böyle bir hale gelmiş birde o havadan ışık süzmeleri neydi öyle.

Ulrich nasıl yaşlanmış öyle kafayı yemiş birde. :F

Jonasın yaşlı hali ile annesinin sahneleri iyiydi.