Sohbet & Muhabbet Konusu

Benim aklımdaydı ama dün akşam aktif değildin forumda :A Bir de didikleme ve didiklememe konusunda arasında kalıyor insan. Sen de illa davet mi bekliyorsun canım, anlat :A

Haddini bildirdin mi arkadaşa :A Çok merak ediyoruz :A
Geçerli bir mazeret sundun, haklısın. Çok didiklenmesini sevmem :A
Benim haşlamaya çok fırsatım olmadı çünkü patron yaptı yerime sjjsjsjs ben oturup sadece dinledim. Arada diğer eksikleri anlattım. O da kendini ifade ederken dahada batırdı, patron çıldırdı :A
Bugün bir toplantı daha yapacağız. Sonrasında özet geçerim.
------

Tüh eldivenlerimi tramvayda unuttum :A kucağımdaymış düşmüş. İnerken farkettim ama geri girmeye üşendim geç kalırım diye. Neyse hediyem olsun alacak kişiye :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Benim haşlamaya çok fırsatım olmadı çünkü patron yaptı yerime sjjsjsjs ben oturup sadece dinledim. Arada diğer eksikleri anlattım. O da kendini ifade ederken dahada batırdı, patron çıldırdı :A
------

Tüh eldivenlerimi tramvayda unuttum :A kucağımdaymış düşmüş. İnerken farkettim ama geri girmeye üşendim geç kalırım diye. Neyse hediyem olsun alacak kişiye :A
Onu bildiğim için zaten didiklemeye de çekindim :A

Patronun haşlaması ve sonrasında arkadaşın daha da batırması iyi olmuş :Z Sen de kendini çok yormamış oldun, güzel oldu güzel :A

Bekliyorum toplantı sonrası özeti :Z

Aa eldiven hediye olsun bari alacak kişiye :A Sen zaten alışveriş seviyon, alırsın bi eldiven nolcak :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Patronun haşlaması ve sonrasında arkadaşın daha da batırması iyi olmuş :Z Sen de kendini çok yormamış oldun, güzel oldu güzel :A

Aa eldiven hediye olsun bari alacak kişiye :A Sen zaten alışveriş seviyon, alırsın bi eldiven nolcak :A
Evde bir sürü var, almaya gerek yok. Bu sene çok soğuk geçmiyor zaten :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Benim olay ne oldu soran olmadı, bende yazmayacağım sjjsjsjjsjjs @Bully
Döküldün kendiliğinden shshhshjhs
Benim aklımdaydı ama dün akşam aktif değildin forumda :A Bir de didikleme ve didiklememe konusunda arasında kalıyor insan. Sen de illa davet mi bekliyorsun canım, anlat :A

Haddini bildirdin mi arkadaşa :A Çok merak ediyoruz :A
Herkes ben mi pulluk? :A
------

Evde bir sürü var, almaya gerek yok. Bu sene çok soğuk geçmiyor zaten :A
Stok mu yaptın? İndirim çadırından mı aldın? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Hasta hasta hala senaryo mu düsünüyorsun :D
bunu daha önce yazdım 2024 te başka sitede o yapımcı ve senaristlerin olduğu bir platform iki tane var bir tanesi romantik drama bir tanesi polisiye keşke ingilizcem iyi olsaydı ingilizce yazsaydım çünkü 5.bölümde final yaptırabilirler Türkiyede çünkü tuzak çok büyük tuzak İrlanda yayınlar bir tek birde Avrupa Jasmine dizisinden sonra 5.bölüm sıkıntılı dijital için karya devletinin dini inancı gibi bir bölüm yazdım dijital için o başka sitede diziden iletişim gelsin @Yakamoz-Asi

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Geçmiş olsun, ülke değişince genelde öyle durumlar oluyor.
------

Yani stok her zaman yaparım :A indirim denk gelince bir kaç tane alırım. Yeri geliyor beklenmedik misafir beliriyor be hediyelik bir şeyler evde bulunması iyi :A
teşekkürler birde ne yapsam diye düşünüyorum senaryoyu stoklasam mı diye çünkü 4 ocakta senaryo yazım atölyesi başlayacak @Dosi

• Beğendim
Reactions: Dosi
Geçmiş olsun, ülke değişince genelde öyle durumlar oluyor.
------

Yani stok her zaman yaparım :A indirim denk gelince bir kaç tane alırım. Yeri geliyor beklenmedik misafir beliriyor be hediyelik bir şeyler evde bulunması iyi :A
Beklenmedik misafirlere hediye vermek sende gelenek mi? İsveç’in kültüründe mi var ? :A @Bully

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Bully and Dosi
bunu daha önce yazdım 2024 te başka sitede o yapımcı ve senaristlerin olduğu bir platform iki tane var bir tanesi romantik drama bir tanesi polisiye keşke ingilizcem iyi olsaydı ingilizce yazsaydım çünkü 5.bölümde final yaptırabilirler Türkiyede çünkü tuzak çok büyük tuzak İrlanda yayınlar bir tek birde Avrupa Jasmine dizisinden sonra 5.bölüm sıkıntılı dijital için karya devletinin dini inancı gibi bir bölüm yazdım dijital için o başka sitede diziden iletişim gelsin @Yakamoz-Asi

Sen bilirsin bu iṣler bizi aṣar

• Güldürdün
Reactions: Dosi