Flash gibi ama superkahraman değil yolculukkla alakalı geçmiş gelecek ve beyin yakan bir dizi@Çiğdem The Siren,Vampir Günlükleri gibi bi dizi mi bu
O zaman bana The Siren gibi dizi öner Güzel dizi Siren vampir gibi deniz kızları ve komik bi diziFlash gibi ama superkahraman değil yolculukkla alakalı geçmiş gelecek ve beyin yakan bir dizi
Fantastik dizi yanı vlla bilmiyorumkı bende koptum baya dizilerden ama sen Elite izledinmi tam senlik o diziO zaman bana The Siren gibi dizi öner Güzel dizi Siren vampir gibi deniz kızları ve komik bi dizi
The Unbrella Academy'i izle sen. Ama herşeyden önce Dark'ı kesinlikle izlemelisin.O zaman bana The Siren gibi dizi öner Güzel dizi Siren vampir gibi deniz kızları ve komik bi dizi
Dark dısında önerdiklerini Alamancının izleme @cookiesThe Unbrella Academy'i izle sen. Ama herşeyden önce Dark'ı kesinlikle izlemelisin.
İkiyüzlü demek istedin.Çiğdem farkı işte @Forumdash @MasacRE
Biz komedyenik yükünü çektimiz için sabit fikrimiz yok gelen cevaplara göre cevap yazıyoruzİkiyüzlü demek istedin.
Tamam o zaman bundan sonra seni hiçbir zaman ciddiye almayacağım.Biz komedyenik yükünü çektimiz için sabit fikrimiz yok gelen cevaplara göre cevap yazıyoruz
@cookies Sever öyle şeyleri Elite onluk izlemediyse
Kaç kere yazdımı hatırlamıyorum alamancı Bin defa yazdım bizim mesajlarda c harfini bile aramayın diye Tecavüz , ölüm kalım vsyle o tür konular dısında bizim sohbet mesajlarında ciddi düşünce yok buna ecünnü konularıda dahil Biz üyeler gülsün burada sıkıntılarını unutsunlar diye uğraşıyoruz benim her mesajım okuyan gülümsesin diye yazılıyorTamam o zaman bundan sonra seni hiçbir zaman ciddiye almayacağım.
Alakasız bambaşka bir konuya girdin şimdi ama neyse. Zaten ben hep ciddiye alıyorum gibi bir algı oluştu burda.Kaç kere yazdımı hatırlamıyorum alamancı Bin defa yazdım bizim mesajlarda c harfini bile aramayın diye Tecavüz , ölüm kalım vsyle o tür konular dısında bizim sohbet mesajlarında ciddi düşünce yok buna ecünnü konularıda dahil Biz üyeler gülsün burada sıkıntılarını unutsunlar diye uğraşıyoruz benim her mesajım okuyan gülümsesin diye yazılıyor
Yaa biz lunaparkta eğlenen 4-5 yaşındakı içi saf çocuklar gibi eğleniyoruz ikili sohbetlerde Zaten bizi tanıyanlar ciddiye almıyor alanlarda kalbi kötü kişilerdir veya yeni üyedir bizi tanımıyordur sonra tanır oda ayak uydururAlakasız bambaşka bir konuya girdin şimdi ama neyse. Zaten ben hep ciddiye alıyorum gibi bir algı oluştu burda.
Aaa yine izledim diye yorumlayıp kaçma yöntemi @Forumdash2.bölümğ izledim çok karışıktı.
Ben öyle bir şey yapmam.
Jesicada 7 izledim diyip gidiyordun @ForumdashBen öyle bir şey yapmam.