Takdire şayan, tıpkı benim gibi hırslıArdişi nasıl götürdü ama efsunum helal olsun
Takdire şayan, tıpkı benim gibi hırslıArdişi nasıl götürdü ama efsunum helal olsun
Toygarın dizi müzikleriyle alakalı çalışma yapmıştım Çarpışmada eklenir şimdi ona@xemrexxx nasıl bir yamyamsa işine gelen şeyleri bir şekilde buluyor, etikete ihtiyacı olmuyor hiç bir zaman.
Kesinlikle Toygar Işıklı bir dahi. Adam sürekli orjinal içerikler üretiyor şaşıp kalıyorum dinlerken müziklerini. Görürüz yaaaa bir yere gittiğim yok zaten şu aşamada. Ama belli de olmaz yani. Hayat bu, önümüze ne çıkarır kim bilir.
ben seviyorum Efsun'umu bana laf etme
@serhatt Daha çok Azman suratlıBen zonk diye bulurum olayı kacamazsiniz
Ayrıca katır suratli da çiğdem ve serhattir efsunum değil .ss
Ben kendimi ifşaladım artık, bu fotoyu kimse yutmaz
Senin paylaştığın fotoşok orjinalı buBen kendimi ifşaladım artık, bu fotoyu kimse yutmaz
Aaa biliyorum durumunu cnm hem 10 günde kutlanır 1 ayda bunun süresi yok doğum günü gibi daha kutlamara devam tşşklerBu ara fazla meşgulüm, doğru dürüst internetim bile yok ama geçmiş 5. yılın kutlu, mutlu, boncuk dolu olsun. Hazır günlerden 1 Ocak iken, yeni yılını da kutlayayım.
Sertab'ın en sevdiğin şarkısı gelsin;
Doğum gününfe donatmıştım ortalığı.Aaa biliyorum durumunu cnm hem 10 günde kutlanır 1 ayda bunun süresi yok doğum günü gibi daha kutlamara devam tşşkler
En sevdiğim şarkılarından MS de yanıltmamıştı
Gerçek bir sanatçı bee...Toygarın dizi müzikleriyle alakalı çalışma yapmıştım Çarpışmada eklenir şimdi ona
Bir dizide Uluç ile ikili özellikle çay ile simit gibiler o dizinin efsane olmama ihtimali yokGerçek bir sanatçı bee...
Ev işlerimlerin ne alemde gidiyor @Harunnn60 içinde havuz falan yaptır civcivler severDoğum gününfe donatmıştım ortalığı.
Bana hala çok ezik bir parça geliyor, halada hiç sevemedim şu Yanarım'ı.
Kaç gündür öldüm öldüm dirildim, eşyaları içeriye taşı taşı omurgalarım kırılacak. Ne ağır şey varsa bana taşıttırıyorlar.Ev işlerimlerin ne alemde gidiyor @Harunnn60 içinde havuz falan yaptır civcivler sever
Güçlü kuvvetlisin demek ki @Harunnn60 Yarıma gelmiyor oturmaya gelirse hazır eve sende ozaman almaKaç gündür öldüm öldüm dirildim, eşyaları içeriye taşı taşı omurgalarım kırılacak. Ne ağır şey varsa bana taşıttırıyorlar.
Tanrı hiçkimseye ev değiştirme sıkıntısı vermesin. Almanya'ya taşındık diye aldım başıma belayı ne güzel Türkiye'deki evimiz bize aitti.Güçlü kuvvetlisin demek ki @Harunnn60 Yarıma gelmiyor oturmaya gelirse hazır eve sende ozaman alma
Sanırım ev değiştirmede en sıkıntılı süreç internet
Aaa 1 defa değiştirdik köyden şuankı ilçeye taşınırkan Ozaman bu net işleri birde daha yavas bu kadar hemen şipşak olmuyor 1 haftaya yakın bekledik telefon da ozamanlar aşrttı şuan şart değilmişTanrı hiçkimseye ev değiştirme sıkıntısı vermesin. Almanya'ya taşındık diye aldım başıma belayı ne güzel Türkiye'deki evimiz bize aitti.
En sıkıntılı sürecin internet olduğunu biliyorsan çok ev degistirmişe benziyorsun. Bizim internet anca Ocak sonu olur gibi.