Fok yoluna gidersin inşallah kovalayan mi var .sskutlarım hogatha
görevimi yaptım artık çıkabilirim forumdan
Fok yoluna gidersin inşallah kovalayan mi var .sskutlarım hogatha
kutlarım hogatha
Hhahah Ohaaa herif hortladı ayoll 😱😱😱 @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx @serhatt @kerem @MEnes @MasacRE-Fok yoluna gidersin inşallah kovalayan mi var .ss
2018 ardımızda bırakırkan bir eksiklik hissediyormusun @Harunnn60 @xemrexxx
Eksiklikler özlenmez mi.
Dün gece @Harunnn60 ile bunu konuşmuştuk başka bir şey isteseymişim keşke hemen hortladı @destere Saf insanların kalbi temiz olurmuş o hesapYeni yılda hemen o eksiklikğin dolarda yüzün güler inş içimden bir ses yakında diyor
Son hortlayısı olur inşHhahah Ohaaa herif hortladı ayoll 😱😱😱 @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx @serhatt @kerem @MEnes @MasacRE-
Geçen sefer MS e oy atmak için hortlamıştı şimdide yıldönümümü kutlamak için hortlamış @Harunnn60 Bu konuyu gece yakar
Sen safsın ama temiz kalpli olamazsınDün gece @Harunnn60 ile bunu konuşmuştuk başka bir şey isteseymişim keşke hemen hortladı @destere Saf insanların kalbi temiz olurmuş o hesap
@serhatt @xemrexxx
Sen safsın ama temiz kalpli olamazsın
Geleceği malum olmuş banaSon hortlayısı olur inş
Kına yakarsın artk kutladı diyeHhahah Ohaaa herif hortladı ayoll 😱😱😱 @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx @serhatt @kerem @MEnes @MasacRE-
Geçen sefer MS e oy atmak için hortlamıştı şimdide yıldönümümü kutlamak için hortlamış @Harunnn60 Bu konuyu gece yakar
Hhaha pompy sankı sevgi büyüsü yapıyor gibi size yukarıdan kavgaya tutuşmayın diye iyilik perisi gibi hamburgere benzesedeDikkat et oraya pompyi koymuşum Bir bomba patlatır güzel günün mahvolur ona göre
Bir beni övmedinHhaha pompy sankı sevgi büyüsü yapıyor gibi size yukarıdan kavgaya tutuşmayın diye iyilik perisi gibi hamburgere benzesede
Senin yüzün gülmesi lazım hemen 2018 eksikliğin doldu bak hiç beklemedinBir beni övmedin
Neyse gitti çok şükür kalmadıGeleceği malum olmuş bana
Geçte olsa görevini yerine getirdiği için affediyorum sonucta uzak yoldan geldi taaa diğer taraftan gelmek süre alır @destere @Harunnn60 @xemrexxx
Foruma geldi sayılır işte gelecek kış gelir diye sevinen @Harunnn60 sen @xemrexxx öcü görmüş gibi olmuşsunuzdurNeyse gitti çok şükür kalmadı
Umrumda bile değilForuma geldi sayılır işte gelecek kış gelir diye sevinen @Harunnn60 sen @xemrexxx öcü görmüş gibi olmuşsunuzdur
@Harunnn60 Benden daha çok özlemişti @destere i videoya onu koyup @xemrexxx kıskanmıştıUmrumda bile değil
GEBERSEDE KURTULSAK TEMELLİ@Harunnn60 Benden daha çok özlemişti @destere i videoya onu koyup @xemrexxx kıskanmıştı
Bu seferde gelmese kesin askere götürdüler derdim artık ama gitmeye niyeti yok demek ki
Her yıl 1 defa geberip hortluyordu ama bu yıl 2 kere geberdi demek canı çıkmaya yaklaştıGEBERSEDE KURTULSAK TEMELLİ
AminHer yıl 1 defa geberip hortluyordu ama bu yıl 2 kere geberdi demek canı çıkmaya yaklaştı
kutlarım hogatha
Kafasını çıkarıp bir nefes alıp tekrar geberdi herhalde Geldiği gibi gitmiş, yakalayamadık bileHhahah Ohaaa herif hortladı ayoll 😱😱😱 @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx @serhatt @kerem @MEnes @MasacRE-