27 Aralık 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Güller ve Günahlar - 12. Bölüm | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • MasterChef Türkiye All Star Altın Kupa | TV8

• Güldür Güldür Show - 424. Bölüm | Show TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,876
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1767026836857.png

1715241908945-png.126797

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Gönül Dağı A/B'de biraz kıpırdamış. Belki bu grupta yeniden zirveyi alabilir ama diğer gruplarda imkansız artık. :)

Ben Leman finaliyle aynı kalırken diğer diziler yükselmiş.Güller ve Günahlar'da ağır Total olmuş.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Ben Leman kanalın apar topar bitirme kararına rağmen çok tatlı bir final yaparak izleyicilerini mahçup etmedi ve gösterilen bu saygı benim için herhangi bir reyting değerinden katbekat üstün. 4-5 alsaydı bile hak ettiğini alamamış olacaktı o yüzden düşmüş mü artmış mı hiç takılmıyorum ama star oyuncuların 1 reytingle sessiz sedasız biten dizilerine göre kemik kitlesini koruyarak bitmesi yeterince iyi zaten. Disney+ ihtimali gerçekleşmezse en azından içerik bakımından yarım kaldı üzüntüsü yaşanmayacak ama elbette ki bu ekibin erkenden ayrılması, bu dünyaya daha uzun süre konuk olamamanın yaşattığı burukluk hemen geçmeyecek. Tür olarak yeni hikayeler ve açılımlarla dijitalde izleyici bulabilecek bir konsept olsa da o zahmete girileceğini düşünmüyorum maalesef. Karşısında yüksek reyting alan rakiplerine bakınca 13 haftamı modern ve kaliteli bir işe ayırmaktan dolayı çok mutluyum herkesin emeğine sağlık. :Z

Ben Leman kanalın apar topar bitirme kararına rağmen çok tatlı bir final yaparak izleyicilerini mahçup etmedi ve gösterilen bu saygı benim için herhangi bir reyting değerinden katbekat üstün. 4-5 alsaydı bile hak ettiğini alamamış olacaktı o yüzden düşmüş mü artmış mı hiç takılmıyorum ama star oyuncuların 1 reytingle sessiz sedasız biten dizilerine göre kemik kitlesini koruyarak bitmesi yeterince iyi zaten. Disney+ ihtimali gerçekleşmezse en azından içerik bakımından yarım kaldı üzüntüsü yaşanmayacak ama elbette ki bu ekibin erkenden ayrılması, bu dünyaya daha uzun süre konuk olamamanın yaşattığı burukluk hemen geçmeyecek. Tür olarak yeni hikayeler ve açılımlarla dijitalde izleyici bulabilecek bir konsept olsa da o zahmete girileceğini düşünmüyorum maalesef. Karşısında yüksek reyting alan rakiplerine bakınca 13 haftamı modern ve kaliteli bir işe ayırmaktan dolayı çok mutluyum herkesin emeğine sağlık. :Z
Altına imzamı atıyorum ✍️

• Beğendim
Reactions: Aserat
NOW verdiği kararın doğruluğunun haklı gururunu yaşarken, Murat da eski karısına atmış olduğu golün sevincini yaşıyordur. :A

• Güldürdün
Reactions: Alemdar
Güller ve Günahlar 9 reytingi geçmiş. Bakalım Ben Leman'ın final yapmasıyla 10 reytingi de geçebilecek mi?