Senin falcı kadın bilince olay olur biz bilince bir eşy olmaz Geçen yıl bitmeden dyordumOcağı göremez dedin bildin
Senin falcı kadın bilince olay olur biz bilince bir eşy olmaz Geçen yıl bitmeden dyordumOcağı göremez dedin bildin
Ben sana demiyor muyum hiç 6.hislerin kuvvwtli diye.Senin falcı kadın bilince olay olur biz bilince bir eşy olmaz Geçen yıl bitmeden dyordum
Aslında ben Merve olmasa biter anlamında diyordum çünkü ilk 3 yorumumdan onun dısında etki edecek oyuncu yok demiştim O gidince gerçekten öyle olduBen sana demiyor muyum hiç 6.hislerin kuvvwtli diye.
Avlu'ya başlayacağım Kadınların bol olduğu bir dizi yine @Billy KaneAslında ben Merve olmasa biter anlamında diyordum çünkü ilk 3 yorumumdan onun dısında etki edecek oyuncu yok demiştim O gidince gerçekten öyle oldu
Senide kurtardık
Aaa bismillah katır suratlı efsunun dizisi 😱😱😱 @serhatt @Forumdash @xemrexxx @Billy KaneAvlu'ya başlayacağım Kadınların bol olduğu bir dizi yine @Billy Kane
Efsunu seviyorum O hayat benim'den. UTC'nin kitlesi oraya kaydı ben de izleyeyim dedim
Neyse oda bitme adaylarından sanırımEfsunu seviyorum O hayat benim'den. UTC'nin kitlesi oraya kaydı ben de izleyeyim dedim
sende başla da dizi gör
Yaşlı moruk mu sevmeye başladım bende acaba@Harunnn60 iyice kaybediyoruz geçende Moruk sultanı izliyordu
Ne zaman başlıcaksın lafta kalmasa bare?.Avlu'ya başlayacağım Kadınların bol olduğu bir dizi yine @Billy Kane
@xemrexxx nasıl bir yamyamsa işine gelen şeyleri bir şekilde buluyor, etikete ihtiyacı olmuyor hiç bir zaman.Aaa evet burada gocadık gerçekten Yaş konusunda artık etikete bile gerek yok @xemrexxx radarları açık hemen koşa koşa gelmiş sırıtmış
Hediyem çok güzel Toygar şuan en iyisi kesinlikle Sende görürsün inş daha bir yere gitmek yok dur bakalım
@xemrexxx nasıl bir yamyamsa işine gelen şeyleri bir şekilde buluyor, etikete ihtiyacı olmuyor hiç bir zaman.
Kesinlikle Toygar Işıklı bir dahi. Adam sürekli orjinal içerikler üretiyor şaşıp kalıyorum dinlerken müziklerini. Görürüz yaaaa bir yere gittiğim yok zaten şu aşamada. Ama belli de olmaz yani. Hayat bu, önümüze ne çıkarır kim bilir.
Avlu'ya başlayacağım Kadınların bol olduğu bir dizi yine @Billy Kane
Ben zonk diye bulurum olayı kacamazsinizsende başla da dizi gör
ben seviyorum Efsun'umu bana laf etmeBen zonk diye bulurum olayı kacamazsiniz
Ayrıca katır suratli da çiğdem ve serhattir efsunum değil .ss
Ardişi nasıl götürdü ama efsunum helal olsunben seviyorum Efsun'umu bana laf etme