Kraliçe Çiğdem'in Forumda 5.Yılı! (Kutlamalı Video)

Yanlız dikkat ettin mi çiğdem ablanın da fantezi dünyası geniş Joe yu HArun yapmış hemen:A
Hhahah ona benziyor napayım yaa oda benden dolayı destereye takıntılıya şu sarısın ecünnü joe ve kurbanlarını gördükçe aklıma ben destere @Harunnn60 geliyor :F :F :F @Forumdash @kerem

Tebrik ederim, sen ve düzenli olarak düzenlediğin etkinlikler olmasa forum diye bir şey olmazdı şu an. Aramızda olmaya devam edeceğin nice yıllara. :) @Çiğdem-

Tebrik ederim, sen ve düzenli olarak düzenlediğin etkinlikler olmasa forum diye bir şey olmazdı şu an. Aramızda olmaya devam edeceğin nice yıllara. :) @Çiğdem-
Aaa çok tşşkler :bhr::bhr::bhr: Senin desteğini zaten biliyorum hep birlikte yanı ayrı ayrı önemimiz var birlikte forumu ayakta tutmaya devam inş :Z:Z:Z

Gençlik yıllarının güzel zamanlarını burada geçirmişsin Çiko. Nice mutlu güzel yıllar diliyorum. :A Tabi bazen bazı konularda laf anlatılamaz oluyorsun (özellikle sinema) ama sana böyle alıştık biz. :A Hep aramızda olman dileğiyle, tabi ben bunu ne kadar görürsem artık. :A @Çiğdem-

Buyur bu da hediyen. Sana güncel bir Toygar Işıklı efsanesi gönderiyorum. :A Zaten her gün Youtube'da Çarpışma müziklerine dalıyorum muazzam müzikler bee. :A (Karşını kolla Adalıı!)

Forumda çoğu kişinin mesaj yazmasında büyük etkin var ki bu benim için de geçerli. Bol mesaj yazmalı, yazdırmalı nice 5 yıllara... :Z @Çiğdem-

Gençlik yıllarının güzel zamanlarını burada geçirmişsin Çiko. Nice mutlu güzel yıllar diliyorum. :A Tabi bazen bazı konularda laf anlatılamaz oluyorsun (özellikle sinema) ama sana böyle alıştık biz. :A Hep aramızda olman dileğiyle, tabi ben bunu ne kadar görürsem artık. :A @Çiğdem-

Buyur bu da hediyen. Sana güncel bir Toygar Işıklı efsanesi gönderiyorum. :A Zaten her gün Youtube'da Çarpışma müziklerine dalıyorum muazzam müzikler bee. :A (Karşını kolla Adalıı!)

Aaa evet burada gocadık gerçekten :A :A :A Yaş konusunda artık etikete bile gerek yok @xemrexxx radarları açık hemen koşa koşa gelmiş sırıtmış :A :A :A

Hediyem çok güzel Toygar şuan en iyisi kesinlikle :Z Sende görürsün inş daha bir yere gitmek yok dur bakalım :A :A :A

Forumda çoğu kişinin mesaj yazmasında büyük etkin var ki bu benim için de geçerli. Bol mesaj yazmalı, yazdırmalı nice 5 yıllara... :Z @Çiğdem-
Aaa tşşkler öncelikle güzel düşüncelerin için :bhr::bhr::bhr:

Sohbet yönü çok önemli forumun zaten bu sohbetler bizi farklı forum olarak öne koyuyor :A Diğerleri gibi habere yorum yap çık olursa farkımız kalmaz :A Senide sohbetlerde görmekten memnunuz biliyorsun devam edersin yeni yılda da umarım
:Z:Z:Z

Video gerçekten çok güzel olmuş komik duygusal :A :A :A @Harunnn60
Kutlaman bittiğine göre bunu paylaşabiliriz. :A @sokak sanati @kerem @xemrexxx @serhatt @MasacRE- :A
tumblr_pihtfrbgFt1ue8kun_540.gif