Orda uzun saçlı hali çok sexydi sen ne anlarsın
Aşkı Memnudan Adnana dönmüştü bee 50 yaşında görünüyordu @xemrexxx her gün göbekli fotolarını atıyorduPardon da bu mu çökmüş Adam her bölüm böyleydi
Yoksa bu mu
öbür konuda @Forumdash a nayacığımı andım rahmetli @destere de severdi özellikle şu performansını @Çiğdem- @Harunnn60
kız sen de göbeğinden zeytin yiyip karabiberim söylemek istiyordun kıvanç a o kısmı atlama kuduruk @ForumdashAşkı Memnudan Adnana dönmüştü bee 50 yaşında görünüyordu @xemrexxx her gün göbekli fotolarını atıyordu
Aşkı Memnudan Adnana dönmüştü bee 50 yaşında görünüyordu @xemrexxx her gün göbekli fotolarını atıyordu
öbür konuda @Forumdash a nayacığımı andım rahmetli @destere de severdi özellikle şu performansını @Çiğdem- @Harunnn60
Şuanda da kası yok dizisini izliyorsun diye Sen Allah bilir 8 karakterini oynarken de böyle deli gibi olmustursunAşkı Memnudan Adnana dönmüştü bee 50 yaşında görünüyordu @xemrexxx her gün göbekli fotolarını atıyordu
@Çiğdem- @mrt-06 @Aserat @Yiğitt @Dosi @denizz19 @S.G.A.T. @xemrexxx @vadikızı @MasacRE- @eskici @gözlemci @turkuazz @DarkLegenD @Harunnn60 @serhatt @dreamy @kerem @Ahmed @MayısKralı @mesmeso61 @batuhankaralar @Forumdash @cookies @Thequeer @XanTier @Arslan Bey @BesaleT @Yakamoz-Asi @ozmoturk @MEnes @bazinga @Tolstoyevski @pompy @sokak sanati @tolgab @Billy Kane @Maskeli Fedai @YıldırıM @Tzira @RüzgarGülü @papuleoo @turkuazz @soo @Polat Şaşmaz @Arslan Bey @Mr.At @38AhmetKK @Since2011 @HachiKo @-potterhead- @offensive @GunesinOglu @Ahmet Bayram @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @Jonsnow @yigit_00 @12.Adam @RüzgarGülü @s10 @ömer karataş @Emree-29 @Titanium @takas @Gizmen @DiziTutkunu @MelankoliK
Tebrikler @Çiğdem- başarıların daim olur inşallah,hediyelerin yoldalar
tebrikler @Çiğdem-
Maşallah, ne güzel çocuk
Bu dergi iyi çekmiş ya kaç gündür dikkatimi çekti.
Aşkı Memnudan Adnana dönmüştü bee 50 yaşında görünüyordu @xemrexxx her gün göbekli fotolarını atıyordu
Şuanda da kası yok dizisini izliyorsun diye Sen Allah bilir 8 karakterini oynarken de böyle deli gibi olmustursun
destere fok değil miydi, ne zaman ayıya dönüştükız hazır konusundayken destere ile çiğdemin günlük yaşamından bir video paylaşayım @MasacRE- @DarkLegenD @MEnes @Sherlock @ozmoturk @Dosi @Maskeli Fedai @Billy Kane @ozgur2113 @Aserat
üstü fok altı bozayıdestere fok değil miydi, ne zaman ayıya dönüştü
oyuncağını özledin galibakız hazır konusundayken destere ile çiğdemin günlük yaşamından bir video paylaşayım @MasacRE- @DarkLegenD @MEnes @Sherlock @ozmoturk @Dosi @Maskeli Fedai @Billy Kane @ozgur2113 @Aserat
Şuanda da kası yok dizisini izliyorsun diye Sen Allah bilir 8 karakterini oynarken de böyle deli gibi olmustursun
Kıvancın zaten izlediğim tek dizi Ezel dizisiydi Sekiz karakteri bence hala en iyi rolu @MasacRE- @Harunnn60kız sen de göbeğinden zeytin yiyip karabiberim söylemek istiyordun kıvanç a o kısmı atlama kuduruk @Forumdash
kız hazır konusundayken destere ile çiğdemin günlük yaşamından bir video paylaşayım @MasacRE- @DarkLegenD @MEnes @Sherlock @ozmoturk @Dosi @Maskeli Fedai @Billy Kane @ozgur2113 @Aserat
destere fok değil miydi, ne zaman ayıya dönüştü
üstü fok altı bozayı
oyuncağını özledin galiba
Hhaha @destere ye demediği hayvanı bırakmıyor kı @xemrexxx Ayı , Panda , Fok tek başına havanat bahçesi gibi oğlan @MasacRE- @serhatt @Forumdashkıskandın galiba
Aaa çok tşşkler cnm Güzel düşüncelerin karşılıklı ama sen fazla duygusal konuşmayı sevmediğin için yazını hayranlıkla okurkan fotomu çekip yolladım bu yeterlidir @Harunnn60Tebrikler Çiğdem. Foruma açık ara en çok damgasını vuran isimsin. Sen olmasan ben dahil muhtemelen burada olmazdık buralar dutluk olurdu. İyi ki varsın.
Aaa bunlar benim adamlarım bir isteğimle seni ikiye yarıp sobada yakarlar kütük bey@Çiğdem- Tebrikler başımızın belası, nice senelere diyeceğim de yeter artık git başımızdan
Hediyelerin de senin son zamanlarındaki favori kötülerin olsun. Al anam babam Mahsun ile Veli Cevher Bu ikisi seni gebertir inşallah
Çiğdem tamam şimdi sıra @sokak sanati ndaAaa çok tşşkler cnm Güzel düşüncelerin karşılıklı ama sen fazla duygusal konuşmayı sevmediğin için yazını hayranlıkla okurkan fotomu çekip yolladım bu yeterlidir @Harunnn60
Biliyorum malımı afasghdasjfasjfadkKıvancın zaten izlediğim tek dizi Ezel dizisiydi Sekiz karakteri bence hala en iyi rolu @MasacRE- @Harunnn60