Kraliçe Çiğdem'in Forumda 5.Yılı! (Kutlamalı Video)

Orda uzun saçlı hali çok sexydi sen ne anlarsın :A
Pardon da bu mu çökmüş :F Adam her bölüm böyleydi :A
bde782e3d756536a7d2eae9731c76ac2.jpg

Yoksa bu mu :A
ekran-resmi-2018-11-23-09-TrSa_cover.png
Aşkı Memnudan Adnana dönmüştü bee 50 yaşında görünüyordu :F @xemrexxx her gün göbekli fotolarını atıyordu :F :F :F

Tebrikler Çiğdem. Foruma açık ara en çok damgasını vuran isimsin. Sen olmasan ben dahil muhtemelen burada olmazdık buralar dutluk olurdu. İyi ki varsın.:bhr:

@Çiğdem- Tebrikler başımızın belası, nice senelere diyeceğim de yeter artık git başımızdan :A

Hediyelerin de senin son zamanlarındaki favori kötülerin olsun. Al anam babam Mahsun ile Veli Cevher :A Bu ikisi seni gebertir inşallah :A
Docb9-mWwAIOXsU.jpg

E76B1828B54B0E7CA9186F6000E38D91_1200x630.jpg

Son düzenleme:

Tebrikler @Çiğdem- başarıların daim olur inşallah,hediyelerin yoldalar :A:A

Video güldürdü. :A

Tebrikler @Çiğdem- nice yıllara :)

Maşallah, ne güzel çocuk :bhr:

Bu dergi iyi çekmiş ya kaç gündür dikkatimi çekti. :A:A

Aşkı Memnudan Adnana dönmüştü bee 50 yaşında görünüyordu :F @xemrexxx her gün göbekli fotolarını atıyordu :F :F :F

Şuanda da kası yok dizisini izliyorsun diye :F Sen Allah bilir 8 karakterini oynarken de böyle deli gibi olmustursun:F

kız hazır konusundayken destere ile çiğdemin günlük yaşamından bir video paylaşayım :A @MasacRE- @DarkLegenD @MEnes @Sherlock @ozmoturk @Dosi @Maskeli Fedai @Billy Kane @ozgur2113 @Aserat

Şuanda da kası yok dizisini izliyorsun diye :F Sen Allah bilir 8 karakterini oynarken de böyle deli gibi olmustursun:F
kız sen de göbeğinden zeytin yiyip karabiberim söylemek istiyordun kıvanç a o kısmı atlama kuduruk :A @Forumdash
Kıvancın zaten izlediğim tek dizi Ezel dizisiydi :A Sekiz karakteri bence hala en iyi rolu :A :A :A @MasacRE- @Harunnn60

destere fok değil miydi, ne zaman ayıya dönüştü :A

üstü fok altı bozayı :A

oyuncağını özledin galiba :A

kıskandın galiba:A
Hhaha @destere ye demediği hayvanı bırakmıyor kı @xemrexxx :F Ayı , Panda , Fok tek başına havanat bahçesi gibi oğlan :A :A :A @MasacRE- @serhatt @Forumdash

Aaa güzel romantik yemek yiyoruz baş başa :A :A :A Harun kesin Emreye sorar demiştim yakında kapatır :A :A :A
y1_cage_joe_12102017_bs_244-1.jpg

Tebrikler Çiğdem. Foruma açık ara en çok damgasını vuran isimsin. Sen olmasan ben dahil muhtemelen burada olmazdık buralar dutluk olurdu. İyi ki varsın.:bhr:
Aaa çok tşşkler cnm :bhr::bhr::bhr: Güzel düşüncelerin karşılıklı ama sen fazla duygusal konuşmayı sevmediğin için yazını hayranlıkla okurkan fotomu çekip yolladım bu yeterlidir :Z:Z:Z @Harunnn60
686c0d5ef27.jpeg

@Çiğdem- Tebrikler başımızın belası, nice senelere diyeceğim de yeter artık git başımızdan :A

Hediyelerin de senin son zamanlarındaki favori kötülerin olsun. Al anam babam Mahsun ile Veli Cevher :A Bu ikisi seni gebertir inşallah :A
Docb9-mWwAIOXsU.jpg

E76B1828B54B0E7CA9186F6000E38D91_1200x630.jpg
Aaa bunlar benim adamlarım bir isteğimle seni ikiye yarıp sobada yakarlar kütük bey
:A :A :A

Teşekkürler bu arada inş hep birlikte ve uzun zamandır hediye borcun vardı yıl bitmeden son gün yetiştin :A :A :A