Noel Baba diyecemde o yılda 1 defa hediye vermek için cimrilikten yılbaşını bekliyor Sen yıl içinde her kutlamada hediyeleri dağıtıyorsun gerçek hediye başçısı öyle olur bonkor @Harunnn60Hahah iyi isim hediyeci başı
Noel Baba diyecemde o yılda 1 defa hediye vermek için cimrilikten yılbaşını bekliyor Sen yıl içinde her kutlamada hediyeleri dağıtıyorsun gerçek hediye başçısı öyle olur bonkor @Harunnn60Hahah iyi isim hediyeci başı
Al Bari hediye izle de Utan 5 yıldır @destere ye şöyle şiir yazdıramadin @Harunnn60 @Forumdash @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @DarkLegenD @MasacRE- @Dosi @MEnes @Sherlock @ozmoturk @Billy Kane @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @ozgur2113Hediyem nerede diyecemde vermemen daha güzel hediye aslında @Harunnn60
Hhahah adam normal konuşmalarını şiir diye yazmış, akşama şu yemeği yapın yok sadeceAl Bari hediye izle de Utan 5 yıldır @destere ye şöyle şiir yazdıramadin @Harunnn60 @Forumdash @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @DarkLegenD @MasacRE- @Dosi @MEnes @Sherlock @ozmoturk @Billy Kane @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @ozgur2113
Evet trabzonda maç yapmıssın gbi yazmıssın sankı takım kurupŞaşırdınmı
Trabzonluydu onlarEvet trabzonda maç yapmıssın gbi yazmıssın sankı takım kurup
aa ben bi meleğim evet cnmİlk fotomdakıler senle @serhatt işte öyle düşünün ayoll
Hahha zaten korku filmlerinde olurya melekler insanlar gidince yüzleri değişir korku şeklinde sırıtır sizde öyle görünüyorsunuz @xemrexxx
Hahha zaten korku filmlerinde olurya melekler insanlar gidince yüzleri değişir korku şeklinde sırıtır sizde öyle görünüyorsunuz @xemrexxx
Rica ederim ne demek utandırma beni de şimdi.Aaa şimdi konuya gelelim video bana sürpriz oldu @Harunnn60 emek verip düşünmüşsün ve evet cicili bicili eğlenceli bir video ama beni duygulandıran bir video oldu şuan tekrar baktım 10 defa izlemişimdir sanırım foruma geldiğimden beridir şu 5 yılım gözümde canlandı Öncelikle tekrar tekrar çok teşekkürler iyi ki varsınız gerçekten Daha dün gibi aklımda lise gidiyordun gece mesajlarımızı okumaktan uyuyamıyordun şimdi ünide bitti
Benden daha eski kayıtlı üyeler var ama forumda bulunma süresi olarak hesaplanırsa sanırım forumda süre olarak en çok kalan üye benim Hastane olayları olsun yazın kısa sürelik fındık olayı olsun yılda meccburi aralarım çok kısa olmuştur yanı herkes dönem dönem uzun aralar verirken bu 5 yılda mecburi dışında uzun aram hiç olmadı kayıt olursun olduğun yıllaın yarısında forumda olmazsın benim 5 yılımda dolu dolu forumda geçti
Videoda düşüncelerin olsun fotolar olsun hepsi çok güzel olmuş Bu geçen yıl favori üyede finalede çıkmıştım ama şampiyon olsaydım bile benim için en büyük başarı ilk yılımdakı yarı finaldir dedim hep halada öyle üye olup 4-5 ayda o başarıyı sağlamam şuan forumda konumum itibariyle şampiyon olmamdan ve final görmemden herzaman daha önemli başarı olarak kalmaya devam edecek çünkü başarı umrumda değil ben mutlu oldum için buradayım ilk yılımdakı olayıda özel görmemin sebebi o samimiyetin hemen oluşmasından kaynaklı yoksa yarı final oldundanda değil hep birlikte nice yıllara
Aaa tşşk Yeni yıla girmeden seninde yüzünü güldürebildik kayıt zamanlamam tam yerinde olmuş @xemrexxx @Harunnn60