Bu dergi iyi çekmiş ya kaç gündür dikkatimi çekti.
Benim gözüm tok @xBUGRAx @Yiğitt @serhatt @Forumdash getirdiği hediyelerle değiş tokuş edebilirler istedikleri Çağatay fotosunu alıp gitsinlerMaşallah, ne güzel çocuk
Bu dergi iyi çekmiş ya kaç gündür dikkatimi çekti.
Benim gözüm tok @xBUGRAx @Yiğitt @serhatt @Forumdash getirdiği hediyelerle değiş tokuş edebilirler istedikleri Çağatay fotosunu alıp gitsinlerMaşallah, ne güzel çocuk
Aaa doğru şuankı avatarı kurdeleden bile daha sinir bozucu
İyi hafızadan değil her gün geçmişi hatırladığım için haliyle unutmuyorum @Harunnn60hayret senin yaşındaki bunaklar 4 yıl öncesini hatırlayamazdı
ilik be ilik
ne hediyesi be avucunu yalaBenim gözüm tok @xBUGRAx @Yiğitt @serhatt @Forumdash getirdiği hediyelerle değiş tokuş edebilirler istedikleri Çağatay fotosunu alıp gitsinler
O meleklerden olmayı daha çok sevdi zatensonra düşündüm de seninle niye aynı karede olayım da rezil olayım böylesi daha iyi
Şımarma hemenO meleklerden olmayı daha çok sevdi zaten
İstediğin Çağatay zibiddisini al götür cnm 3-5Banane be sen bana verdin mi
Benim gözüm tok @xBUGRAx @Yiğitt @serhatt @Forumdash getirdiği hediyelerle değiş tokuş edebilirler istedikleri Çağatay fotosunu alıp gitsinler
Karşılığında istediğin Çağatayı kap götürBen daha hediye vermedim, kutlamadım sana hediye ararken başkasına gözüm kayar kesin.
iliklerine ka hissedersin inşallah oğlanıilik be ilik
harun bu ka kuru değil bu daha çok serhat ya da deniz marulu gibi sıska saçları önceki dizide kıvırcıktı deniz marulu olabilir bu bence vadikızını hapsetti bir yere sesi çıkmıyor
kız yunus un pembeye yazdığı şiiri paylaşıp 5 yıldır destereye böyle şiir yazdıramadın dedim 😱 nereden ne anlamış bunak 😱
@Harunnn60 da böyle @destere i kapattı bir yere diye her bölüm aklıma geldiharun bu ka kuru değil bu daha çok serhat ya da deniz marulu gibi sıska saçları önceki dizide kıvırcıktı deniz marulu olabilir bu bence vadikızını hapsetti bir yere sesi çıkmıyor