AMİN CNMiliklerine ka hissedersin inşallah oğlanı
Şans meleklerim @serhatt ile sen olduktan sonra bana bir şey olmaz ayollsiz olmayınca kimi aşağılayıp mutlu olucaz dimi @Harunnn60
Ben dolgun bi vücuda sahibim sıska sana benzerharun bu ka kuru değil bu daha çok serhat ya da deniz marulu gibi sıska saçları önceki dizide kıvırcıktı deniz marulu olabilir bu bence vadikızını hapsetti bir yere sesi çıkmıyor
Bizi de paylaşsanaŞans meleklerim @serhatt ile sen olduktan sonra bana bir şey olmaz ayoll
Şu kelebekli cüce melek sensin Diğer kendini bulunmaz hint kumaşı gibi sanıp poz çekende serhat @Harunnn60
Kız öyle sanmıyorum, öyleyim zatiŞans meleklerim @serhatt ile sen olduktan sonra bana bir şey olmaz ayoll
Şu kelebekli cüce melek sensin Diğer kendini bulunmaz hint kumaşı gibi sanıp poz çekende serhat @Harunnn60
AMİN CNM
kız çiğdem olunca müzik zaten berbat oluyor bu arada destereyi serhat görmüş hatta bu videoda destere serhatı dövüyor @Masacre- @DarkLegenD @MEnes @Sherlock @xBUGRAx @Yiğitt @ @Dosi @Aserat @dreamy @maskeli fedai @turkuazzŞans meleklerim @serhatt ile sen olduktan sonra bana bir şey olmaz ayoll
İlk dinleyişte öyle izlenim veriyor Ama o dizinin müziği oldunu unutmuşum youtubede görünce anladımTom ve Jerry müziği gibi demiştin geçen sene @xemrexxx
hayatım ben senin gibi adamın bamyasıyla ilgili değilim orası kuru olmayabilir seni tatmin edecek ölçülerde olabilir bananeİlyasın nesi kuru be kör
O ölçüde aklın kalmasınhayatım ben senin gibi adamın bamyasıyla ilgili değilim orası kuru olmayabilir seni tatmin edecek ölçülerde olabilir banane
Müzik diziye uymuyordu bize daha çok uymuş @Harunnn60 @xemrexxx @serhattUTC müziği hediye edildi sana geber