Seneye yaparız belki Fatih'in etkisi bi gitsin
Onun etkisi mafya yapmadan bitmez öyle beklemeyleSeneye yaparız belki Fatih'in etkisi bi gitsin
Ülkenizde engellendi diyor siz neredesiniz şuanda görüyorsunuz @Harunnn60 😱😱😱 @xemrexxxBen gördüm videouyu açılıyor bende
Herşey çalıntıydı dizideOnun etkisi mafya yapmadan bitmez öyle beklemeyle
@xemrexxx Fatihi yorumluyor yok şu sahnede Hürremin oturduğu yerdi yok şu Sülümanın yeriydi uğursuz uğrsuz konusup durdu Süşümanın üstündeki örtüyü çalmışlar diyordu @Harunnn60 @serhatt
@Harunnn60 DA alamanyaya keremin yanına gitmiştir ozaman @xemrexxxTatlım ben yılbaşı tatili için Parise geldim sevgilimle @xemrexxx
Onun etkisi mafya yapmadan bitmez öyle beklemeyle
@xemrexxx Fatihi yorumluyor yok şu sahnede Hürremin oturduğu yerdi yok şu Sülümanın yeriydi uğursuz uğrsuz konusup durdu Süşümanın üstündeki örtüyü çalmışlar diyordu @Harunnn60 @serhatt
bunlar +18 sitelere girmek için program kullanıyor demek ki ondan yurtdışında gözüküyorTatlım ben yılbaşı tatili için Parise geldim sevgilimle @xemrexxx
Sülüman geberirken üstünde bir örtü varmış @xemrexxx onuda çalmışlar demesine gülesim geliyor Çetin tekindorun üstünemi örtmüşlerdi ne @Forumdash @Harunnn60Herşey çalıntıydı dizide
Hayır gerçekten yurtdışındayımbunlar +18 sitelere girmek için program kullanıyor demek ki ondan yurtdışında gözüküyor
Geberirken @xemrexxx in de üstüne örterizSülüman geberirken üstünde bir örtü varmış @xemrexxx onuda çalmışlar demesine gülesim geliyor Çetin tekindorun üstünemi örtmüşlerdi ne @Forumdash @Harunnn60
Ohaa öyle mi @Harunnn60 @xemrexxx 😱😱😱bunlar +18 sitelere girmek için program kullanıyor demek ki ondan yurtdışında gözüküyor
Zaten KARADAYI varken de sülümanın kafasını kesip kenanın kafasını koyan fotolar paylaşiyordu Allah'ın işi gücü yokmuş gibi onun dileğini gerçekleştirmiş @xemrexxxOnun etkisi mafya yapmadan bitmez öyle beklemeyle
Geberirken @xemrexxx in de üstüne örteriz
susun be alın sizeSülüman geberirken üstünde bir örtü varmış @xemrexxx onuda çalmışlar demesine gülesim geliyor Çetin tekindorun üstünemi örtmüşlerdi ne @Forumdash @Harunnn60
Zaten KARADAYI varken de sülümanın kafasını kesip kenanın kafasını koyan fotolar paylaşiyordu Allah'ın işi gücü yokmuş gibi onun dileğini gerçekleştirmiş @xemrexxx
Evet ben de 3.cüyüm mü demiş
Kenanda kaşındı ama senin ne işin var Padişahlık roluyle @xemrexxxZaten KARADAYI varken de sülümanın kafasını kesip kenanın kafasını koyan fotolar paylaşiyordu Allah'ın işi gücü yokmuş gibi onun dileğini gerçekleştirmiş @xemrexxx