Sinem uğursuzluğu Beren'in Kenanla evlenmesi gibi... Neyse ki elimizde Çağatay var da ekranlar boş değil
Sinem uğursuzluğu Beren'in Kenanla evlenmesi gibi... Neyse ki elimizde Çağatay var da ekranlar boş değil
Bunları Hollanda da evlendi diyorlardıEvet ben de 3.cüyüm mü demiş
Hayır Kenan öyle bile olsa Ugur zevksizliği yoktur heralde
tecrübesizlikten demek ki uğur yücele bile bakmışEvet ben de 3.cüyüm mü demiş
Hayır Kenan öyle bile olsa Ugur zevksizliği yoktur heralde
O daha beter dünyaya rezil oluyoruzSinem uğursuzluğu Beren'in Kenanla evlenmesi gibi... Neyse ki elimizde Çağatay var da ekranlar boş değil
balayını giresun görelede yapsalarmışBunları Hollanda da evlendi diyorlardı
İlk defa annemin lafını dinledim öyle dizim 32 Bölüm sürmüştü @Çiğdem-O laf forumu karıştırmıştı
Senaryo kuralları değişmiştiİlk defa annemin lafını dinledim öyle dizim 32 Bölüm sürmüştü @Çiğdem-
Senin dünyan forum oldugu için pek ırgılamaz rezil olmakO daha beter dünyaya rezil oluyoruz
tecrübesizlikten demek ki uğur yücele bile bakmış
Tarkan ve Kenan hala soru işareti olarak kaldılar çoğu insanın gözünde şeylerbalayını giresun görelede yapsalarmış
Gençlik hatası diyelim o zaman Baba şefkati aradıysatecrübesizlikten demek ki uğur yücele bile bakmış
@serhatt ı ikisinin ortasına atalım mutluluktan gebersinTarkan ve Kenan hala soru işareti olarak kaldılar çoğu insanın gözünde şeyler
değişince adı 10.Bölüm dayanabildi Tutku nasıl aklıma Gelmedi o dizide O senaryoyu yazan bendim Arda olayını yazan bendim beşikkertmesi olarak yazmıştım @Çiğdem-Senaryo kuralları değişmişti
Ankaralı olmasaydı belki açıklardıTarkan ve Kenan hala soru işareti olarak kaldılar çoğu insanın gözünde şeyler
Diğer ülkeler bu ne biçim superkahraman dizisi diyordur S harfiyle bile alakası yok @xemrexxx @Harunnn60Senin dünyan forum oldugu için pek ırgılamaz rezil olmak
Yok kız sadece burada gömuyor bizim guruhlar Yabancılar böyle gömmuyor. Kararındalar.Diğer ülkeler bu ne biçim superkahraman dizisi diyordur S harfiyle bile alakası yok @xemrexxx @Harunnn60
Aaa Tutku yoktu kı ozamandeğişince adı 10.Bölüm dayanabildi Tutku nasıl aklıma Gelmedi o dizide O senaryoyu yazan bendim Arda olayını yazan bendim beşikkertmesi olarak yazmıştım @Çiğdem-
Asıl yabancıların gömmesi lazım bir onların fantastik dizilerine bak bir bizimYok kız sadece burada gömuyor bizim guruhlar Yabancılar böyle gömmuyor. Kararındalar.
Ama o yıl çocuklar duymasınıda yazmıştım Arda ve Melis iki kötü karakterle @Çiğdem-Aaa Tutku yoktu kı ozaman