Sinem uğursuzluğu
Sinem uğursuzluğu
Bunları Hollanda da evlendi diyorlardıEvet ben de 3.cüyüm mü demiş
Hayır Kenan öyle bile olsa Ugur zevksizliği yoktur heralde![]()
tecrübesizlikten demek ki uğur yücele bile bakmışEvet ben de 3.cüyüm mü demiş
Hayır Kenan öyle bile olsa Ugur zevksizliği yoktur heralde![]()
O daha beter dünyaya rezil oluyoruzSinem uğursuzluğuBeren'in Kenanla evlenmesi gibi...
Neyse ki elimizde Çağatay var da ekranlar boş değil
![]()
balayını giresun görelede yapsalarmışBunları Hollanda da evlendi diyorlardı![]()
![]()
![]()
İlk defa annemin lafını dinledim öyle dizim 32 Bölüm sürmüştü @Çiğdem-O laf forumu karıştırmıştı![]()
![]()
![]()
Senaryo kuralları değişmiştiİlk defa annemin lafını dinledim öyle dizim 32 Bölüm sürmüştü @Çiğdem-
Senin dünyan forum oldugu içinO daha beter dünyaya rezil oluyoruz![]()
![]()
![]()
tecrübesizlikten demek ki uğur yücele bile bakmış![]()
Tarkan ve Kenan hala soru işareti olarak kaldılar çoğu insanın gözünde şeylerbalayını giresun görelede yapsalarmış![]()
Gençlik hatası diyelim o zamantecrübesizlikten demek ki uğur yücele bile bakmış![]()
@serhatt ı ikisinin ortasına atalım mutluluktan gebersinTarkan ve Kenan hala soru işareti olarak kaldılar çoğu insanın gözünde şeyler![]()
![]()
![]()
değişince adı 10.Bölüm dayanabildi Tutku nasıl aklıma Gelmedi o dizide O senaryoyu yazan bendim Arda olayını yazan bendim beşikkertmesi olarak yazmıştım @Çiğdem-Senaryo kuralları değişmişti![]()
Ankaralı olmasaydı belki açıklardıTarkan ve Kenan hala soru işareti olarak kaldılar çoğu insanın gözünde şeyler![]()
![]()
![]()
Diğer ülkeler bu ne biçim superkahraman dizisi diyordur S harfiyle bile alakası yokSenin dünyan forum oldugu içinpek ırgılamaz rezil olmak
![]()
Yok kız sadece burada gömuyor bizim guruhlarDiğer ülkeler bu ne biçim superkahraman dizisi diyordur S harfiyle bile alakası yok![]()
![]()
@xemrexxx @Harunnn60
Aaa Tutku yoktu kı ozamandeğişince adı 10.Bölüm dayanabildi Tutku nasıl aklıma Gelmedi o dizide O senaryoyu yazan bendim Arda olayını yazan bendim beşikkertmesi olarak yazmıştım @Çiğdem-
Asıl yabancıların gömmesi lazım bir onların fantastik dizilerine bak bir bizimYok kız sadece burada gömuyor bizim guruhlarYabancılar böyle gömmuyor. Kararındalar.
Ama o yıl çocuklar duymasınıda yazmıştım Arda ve Melis iki kötü karakterle @Çiğdem-Aaa Tutku yoktu kı ozaman![]()