Onların kaç iyi işi var sanki TVD'den öteye gdemediler halaAsıl yabancıların gömmesi lazım bir onların fantastik dizilerine bak bir bizim
Onların kaç iyi işi var sanki TVD'den öteye gdemediler halaAsıl yabancıların gömmesi lazım bir onların fantastik dizilerine bak bir bizim
Dağ gibi adam o ecünnüyle nasıl evlendi Kadın onu kullanıyor Kenan sayesinde filmde başrol almış dizilerde aldıSinemin ugursuzlugu
Aaa onu çok hatırlayamadımAma o yıl çocuklar duymasınıda yazmıştım Arda ve Melis iki kötü karakterle @Çiğdem-
İyi ki kabul etmemişDağ gibi adam o ecünnüyle nasıl evlendi Kadın onu kullanıyor Kenan sayesinde filmde başrol almış dizilerde aldı
Kenana Fatih öncesinde senle ikimiz başrol olalım demiş ama Kenan kabul etmemiş @Harunnn60 @Forumdash @xemrexxx
sen yoktun o zaman Havuça saplantılı aşıktı birisi meltemin beşikkertmesiydi @Çiğdem-Aaa onu çok hatırlayamadım
Dünya kadar fantastik dizileri var Aslında Kıvanç CW de bir vampir dizisi çekse şu Joseph Morgana benziyorya işte o dizi tutardı @Harunnn60 @serhatt @xemrexxxOnların kaç iyi işi var sanki TVD'den öteye gdemediler hala
Hiç gerek yokDünya kadar fantastik dizileri var Aslında Kıvanç CW de bir vampir dizisi çekse şu Joseph Morgana benziyorya işte o dizi tutardı @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx
Havuca Tutku işte oldu bir bakıma bilmişsinsen yoktun o zaman Havuça saplantılı aşıktı birisi meltemin beşikkertmesiydi @Çiğdem-
adasfghsajfasfgaSHJKavASHFJASKLFASFHSAJFKA: Kıvancı düşünemıyorum birini boynundan ısırırkenDünya kadar fantastik dizileri var Aslında Kıvanç CW de bir vampir dizisi çekse şu Joseph Morgana benziyorya işte o dizi tutardı @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx
Hhaha ha Joseph ha Kıvanc Bir ara benzemiyorlardı ama Kıvanc yine toparlanınca şuan yine aynısı olmuş JosephinadasfghsajfasfgaSHJKavASHFJASKLFASFHSAJFKA: Kıvancı düşünemıyorum birini boynundan ısırırken
Yemin ederim senin göz rahatsızlıgın var Nesi dağinikti adamın da neyi toparlanacak beeHhaha ha Joseph ha Kıvanc Bir ara benzemiyorlardı ama Kıvanc yine toparlanınca şuan yine aynısı olmuş Josephin
Tuba ile oynarkan bildiğin berdoş gibiydi çaptan düşmüş Saç emekli amcalar gibi yapılmış hava yastığı gibi göbeği şişirmişti @serhatt @xemrexxxYemin ederim senin göz rahatsızlıgın var Nesi dağinikti adamın da neyi toparlanacak bee