Onların kaç iyi işi var sankiAsıl yabancıların gömmesi lazım bir onların fantastik dizilerine bak bir bizim![]()
![]()
![]()
Onların kaç iyi işi var sankiAsıl yabancıların gömmesi lazım bir onların fantastik dizilerine bak bir bizim![]()
![]()
![]()
Dağ gibi adam o ecünnüyle nasıl evlendiSinemin ugursuzlugu![]()
Aaa onu çok hatırlayamadımAma o yıl çocuklar duymasınıda yazmıştım Arda ve Melis iki kötü karakterle @Çiğdem-
İyi ki kabul etmemişDağ gibi adam o ecünnüyle nasıl evlendiKadın onu kullanıyor Kenan sayesinde filmde başrol almış dizilerde aldı
Kenana Fatih öncesinde senle ikimiz başrol olalım demiş ama Kenan kabul etmemiş![]()
![]()
@Harunnn60 @Forumdash @xemrexxx
sen yoktun o zaman Havuça saplantılı aşıktı birisi meltemin beşikkertmesiydi @Çiğdem-Aaa onu çok hatırlayamadım![]()
Dünya kadar fantastik dizileri varOnların kaç iyi işi var sankiTVD'den öteye gdemediler hala
![]()
Hiç gerek yokDünya kadar fantastik dizileri varAslında Kıvanç CW de bir vampir dizisi çekse şu Joseph Morgana benziyorya işte o dizi tutardı
![]()
![]()
@Harunnn60 @serhatt @xemrexxx
Havuca Tutku işte oldu bir bakıma bilmişsinsen yoktun o zaman Havuça saplantılı aşıktı birisi meltemin beşikkertmesiydi @Çiğdem-
adasfghsajfasfgaSHJKavASHFJASKLFASFHSAJFKA:Dünya kadar fantastik dizileri varAslında Kıvanç CW de bir vampir dizisi çekse şu Joseph Morgana benziyorya işte o dizi tutardı
![]()
![]()
@Harunnn60 @serhatt @xemrexxx
Hhaha ha Joseph ha KıvancadasfghsajfasfgaSHJKavASHFJASKLFASFHSAJFKA:Kıvancı düşünemıyorum birini boynundan ısırırken
![]()
Yemin ederim senin göz rahatsızlıgın varHhaha ha Joseph ha KıvancBir ara benzemiyorlardı ama Kıvanc yine toparlanınca şuan yine aynısı olmuş Josephin
![]()
![]()
![]()
Tuba ile oynarkan bildiğin berdoş gibiydi çaptan düşmüşYemin ederim senin göz rahatsızlıgın varNesi dağinikti adamın da neyi toparlanacak bee
![]()