Sın şansları haftaya diziler dünüyor tamamen millet badem in botoksunu izlemek istemiyorKırmızıya Anıl, maviye Poyraz eklemesi yakışır. Zaten kesenin ağzını açması lazım Acun'un artık bir şeyler yapması gerekiyor
Sın şansları haftaya diziler dünüyor tamamen millet badem in botoksunu izlemek istemiyorKırmızıya Anıl, maviye Poyraz eklemesi yakışır. Zaten kesenin ağzını açması lazım Acun'un artık bir şeyler yapması gerekiyor
Elenir inşallah Adem’e zıt giden istemem
birazdan almada queen bademe haddini bildirecekElenir inşallah Adem’e zıt giden istemem
Adem kadar kafana taş düşsün sal bizi melunbirazdan almada queen bademe haddini bildirecek
ayol adem takımı salsın geçen seneki Atakan gibi çenesine vurmuş ama icraat yokAdem kadar kafana taş düşsün sal bizi melun
Daha napsın sayılarını alıyorayol adem takımı salsın geçen seneki Atakan gibi çenesine vurmuş ama icraat yok
takıma liderlik etsin bak doğuş açıldı karşı takımda yusuf ve Batuhan gazı verdi volkan sayılara başladıDaha napsın sayılarını alıyor
Atakan’ın yanında güçlü oyuncular vardı Adem’in yanındakilerin çoğu çöp Acun saolsun 1-0 geride başladı Survivor’a.
Seni de yok ederse giderim ancak.doğuş sağı solu kırıp, ağaçları delecekmiş yazık gidip bir yatıştırın @serhatt @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 132227
------
serenat 2 gündür sayı alıyor 😱
------
fabrika ayarlarına dönüş
unutmayın ki bana hiçbişii olmazSeni de yok ederse giderim ancak.
Düzcespor sevmiyorum ben bu sene çok çekişmeli değil kadınlar Sema-ayşe ve kısmen Meryem var sadece
Benim bir derdim yok Aynen katıldığı her sezon başarılı oldu ve bu sene Sema ile beraber kızlarda favori Kadınlar zayıf kaldığı için de Ayşe parlar bu sezon epey.
O dediğin ben gelene kadardı.unutmayın ki bana hiçbişii olmaz
neyse Zeynep sultanın kazandı @MasacRE
------
Düzcespor sevmiyorum ben bu sene çok çekişmeli değil kadınlar Sema-ayşe ve kısmen Meryem var sadece
10 yıldır forumdasın bişiy olmadıO dediğin ben gelene kadardı.