Sın şansları haftaya diziler dünüyor tamamen millet badem in botoksunu izlemek istemiyorKırmızıya Anıl, maviye Poyraz eklemesi yakışır. Zaten kesenin ağzını açması lazım Acun'un artık bir şeyler yapması gerekiyor![]()
Sın şansları haftaya diziler dünüyor tamamen millet badem in botoksunu izlemek istemiyorKırmızıya Anıl, maviye Poyraz eklemesi yakışır. Zaten kesenin ağzını açması lazım Acun'un artık bir şeyler yapması gerekiyor![]()
Elenir inşallah Adem’e zıt giden istemem
birazdan almada queen bademe haddini bildirecekElenir inşallah Adem’e zıt giden istemem![]()
Adem kadar kafana taş düşsün sal bizi melunbirazdan almada queen bademe haddini bildirecek![]()
ayol adem takımı salsınAdem kadar kafana taş düşsün sal bizi melun![]()
Daha napsın sayılarını alıyorayol adem takımı salsıngeçen seneki Atakan gibi çenesine vurmuş ama icraat yok
![]()
takıma liderlik etsin bak doğuş açıldı karşı takımda yusuf ve Batuhan gazı verdiDaha napsın sayılarını alıyor
Atakan’ın yanında güçlü oyuncular vardı Adem’in yanındakilerin çoğu çöp Acun saolsun 1-0 geride başladı Survivor’a.
Seni de yok ederse giderim ancak.doğuş sağı solu kırıp, ağaçları delecekmiş yazık gidip bir yatıştırın@serhatt @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 132227
------
serenat 2 gündür sayı alıyor 😱
------
fabrika ayarlarına dönüş
unutmayın ki bana hiçbişii olmazSeni de yok ederse giderim ancak.![]()
Düzcespor sevmiyorum ben
Benim bir derdim yok
O dediğin ben gelene kadardı.unutmayın ki bana hiçbişii olmaz
neyse Zeynep sultanın kazandı @MasacRE
------
Düzcespor sevmiyorum benbu sene çok çekişmeli değil kadınlar Sema-ayşe ve kısmen Meryem var sadece
10 yıldır forumdasın bişiy olmadıO dediğin ben gelene kadardı.![]()