destereye bulaştırma şunu @serhatt @Harunnn60
kız bak geçen gün bu videoyu sormuştun paylaştım mı bilmiyorum @serhatt yoktu galiba o zamanlar @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @DarkLegenD @MasacRE- @Yiğitt @Sherlock
evet ben de yakıştıramamıştım
Aaa videoyu kaldırmışlar @Harunnn60 @serhattkız bak geçen gün bu videoyu sormuştun paylaştım mı bilmiyorum @serhatt yoktu galiba o zamanlar @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @DarkLegenD @MasacRE- @Yiğitt @Sherlock
Hahaha kahkaha attım ya. 2014 efsaneydi cidden.kız bak geçen gün bu videoyu sormuştun paylaştım mı bilmiyorum @serhatt yoktu galiba o zamanlar @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @DarkLegenD @MasacRE- @Yiğitt @Sherlock
Yoktumkız bak geçen gün bu videoyu sormuştun paylaştım mı bilmiyorum @serhatt yoktu galiba o zamanlar @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @DarkLegenD @MasacRE- @Yiğitt @Sherlock
2 Sarışın güzel olur diye düşündüm
Kenana bir mafya dizisi yap hediye o @serhatt @Harunnn60 @xemrexxxTebrikler bacım Hediye mediye yok sana en buyuk hediye benim senin abin olmam @Çiğdem-
Yoktum
Yükleyen telifte olsa görüyor Video telif yemiş @serhatt da görürdü @Harunnn60yok gııı youtubeda izleniyor
Yaa 5 yıldır her gün bununla uğraşıyorum işte Sabır madalyası verir inş forum bana @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxxYoktum
Ay gitsen ne güzel olurdu
Ben gördüm videouyu açılıyor bende
Aaa o konuda haklısın işteYaa 5 yıldır her gün bununla uğraşıyorum işte Sabır madalyası verir inş forum bana @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx