zaten gözü desteredeydi hep@Harunnn60 da böyle @destere i kapattı bir yere diye her bölüm aklıma geldi
zaten gözü desteredeydi hep@Harunnn60 da böyle @destere i kapattı bir yere diye her bölüm aklıma geldi
O çok beğendiğin destere nerede acaba bak kayıplarda yine. Hani çok seviyordu seni?@Harunnn60 da böyle @destere i kapattı bir yere diye her bölüm aklıma geldi
Yazın destere gidince profilini mesajlarım ile dolduran da bendim dimi. @Çiğdem-zaten gözü desteredeydi hep
Beni de övermiş.harun bu ka kuru değil bu daha çok serhat ya da deniz marulu gibi sıska saçları önceki dizide kıvırcıktı deniz marulu olabilir bu bence vadikızını hapsetti bir yere sesi çıkmıyor
hayatım bence avrupada bir ülkeye gitti onlarda christmas tatili 3 hafta falan olanlar var , tatildeyken avrupalı kızlarla gününü gün eder sonra gelir burada çiğdemi kandırırO çok beğendiğin destere nerede acaba bak kayıplarda yine. Hani çok seviyordu seni?
Siz kadınlar öküz erkeklerin peşinde koşmaktan bıkmadınız. @xemrexxx
ben o profili tuvalet olarak kullanıyordumYazın destere gidince profilini mesajlarım ile dolduran da bendim dimi. @Çiğdem-
Bak sende hak verdin bana gördün mühayatım bence avrupada bir ülkeye gitti onlarda christmas tatili 3 hafta falan olanlar var , tatildeyken avrupalı kızlarla gününü gün eder sonra gelir burada çiğdemi kandırır
kerem zaten şu an alaman helgalarıyla meşguldür seni dinlemez boynuzlu
ben o profili tuvalet olarak kullanıyordum
Hayır öyle bir şey yok Ben 1 numarayım @keremkerem zaten şu an alaman helgalarıyla meşguldür seni dinlemez boynuzlu
sen mezarı açar gebermiş mi diye kontro ledersin bence
İlerde mezarına filan işersin bu gidişle @Çiğdem-
İlerde mezarına filan işersin bu gidişle @Çiğdem-
Hm öyle diyor ama hemde destereyi heryere koymadan yapamıyor Harunda desteresiz yapamıyor xemrexxx in bensiz yapamadı gibiben o profili tuvalet olarak kullanıyordum
Yalnız geberse en çok üzülen sen olursun şaka maka Ben bir göz yaşları bekliyorum senden ciddiyimsen mezarı açar gebermiş mi diye kontro ledersin bence
siz olmayınca kimi aşağılayıp mutlu olucaz dimi @Harunnn60Hm öyle diyor ama hemde destereyi heryere koymadan yapamıyor Harunda desteresiz yapamıyor xemrexxx in bensiz yapamadı gibi
@kerem destere gibi sapık değilbak kerem de alman kızları böyle tutuyor utanmasa eliyle kafasını kıracak kızın @Çiğdem-
@serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 63930
ayol destere 140 kilo yani bir kızı ya da oğlanı tutup sapıklık yapması zor fiziken@kerem destere gibi sapık değil